Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

GTA IV sukėlė nusiskundimų bangą!


Gungas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1228583499.jpg

Kai balandį startavo konsolėms skirta Grand Theft Auto IV versija, ji susilaukė audringai gero žaidėjų ir kritikų pripažinimo. Tačiau tik praeitą savaitę parduotuvių lentynose pasirodžiusi PC versija buvo priimta visiškai kitaip.

Daugybė internetinių žaidėjų forumų lūžta nuo nusiskundimų apie prastą GTA IV PC versijos kokybę. Mažas vaizdų atnaujinimo dažnis net galinguose kompiuteriuose, žaidimo pakibimai ir visiški nulūžimai, kažkur prapuolusi dalis tekstūrų – visa tai pasitiko ištikimus GTA serijos fanus.

Produktu nepatenkinti PC žaidėjai apsilankė internetinio aukciono svetainėje Amazon ir įvertino ten parduodamą žaidimą mažiausiais balais, kad kiti pirkėjai nenusiviltų taip, kaip jie. Iš 56 apžvalgų, 46 žaidimą įvertino 1 balu iš galimų 5. Todėl vidutinis Grand Theft Auto IV įvertinimas tėra 1,5 balo.

Žaidimų kūrėjų/leidėjų, Rockstar Games, techninio palaikymo skyrius pripažino, kad žaidimas neveikia taip, kaip turėtų. Pavyzdžiui, Rockstar pripažįsta, kad žaidimas nėra suderintas su Nvidia 7900 vaizdo plokščių serija. Plokštė nesugeba atkurti viso žaidimo vaizdo, kas jį daro praktiškai nežaidžiamą. Pasak Rockstar, „Nvidia skubiai kuria naujas tvarkykles, kurios turėtų sutvarkyti problemą.“

Taip pat Rockstar techninio palaikymo skyrius teigia, kad tekstūrų dingimą galėjo įtakoti tvarkyklių gerinimo programos. Kompanija pateikia krūvą klaidų kodų, su kuriais žaidėjai galėjo susidurti. ATI vaizdo plokščių savininkams patariama nustatyti žaidimo "MipMap Detail Level" slinktuką į „quality“ poziciją, nes kitaip jie matys tik juodas tekstūras. Tuo metu ATI 1900 plokščių serija turi problemų su mirksinčiais šešėliais.

Rockstar Games pripažįsta savo neapsižiūrėjimą ir rūpinasi, kad klaidos kuo greičiau būtų ištaisytos atnaujinimų pavidalu. Tik kažin, ar tai nekainuos ryškaus Grand Theft Auto IV populiarumo kritimo?

Gta4.net

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

ziuriu nei biski nemastai visiskai funky...nu ant tiek nemastyt tj jau pz...geriau parsisiust ir pradet lost buginta,ir poto tereiks dadet kokiu failu ir viskas bus tvarkoj be bugu,o ne laukt tol kol viskas bus tvarkoi,tik tada bandyt...vapse,ka kiti galvoja ta ir tu ane,atsidursi tarp pora debilu ir pats toks pavirsi...pz ziaurus esi...as bent nuomones nekeisciau,ir neziureciau ka kiti galvoja...

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 2 savaičių...

Nezinau ko cia tie suknisti amerikonai skundziasi.. Losiu GTA4 piratine versija ir dziaugiuosi gyvenimu!!! :D Neturiu jokiu problemu del nuluzimu,texturu problemu,ar siaip ko.. Viskas veikia ant 100%. Zaidima ivertinciau 10/10. Tiek visokiu navarotu i zaidima sukiso.. (geraja prasme), jokiu kosminiu bei panasiu dalyku kurie gadina zaidima ten nera. Taip kad tie kurie zaidimo dar nebande,ir pamate blogus komentarus, neapsigaukite, zaidimas tikrai puikus,jei turit gera crack'a! (Jei neturit,nieks jums netrukdo parasyt man i PM ar i eMail,padesiu.) :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5598 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...