Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4089 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi geimeriai, kokoso riešutai bei narai.

Jau torrent.lt karibų piratų forume galime atsisiūti GTA V (no crack)

Kiek girdėjau bus sunkumų dėl crack nes kažką rockstar sugalvojo, tai kaip manote kiek reikės laukti šito išsvajoto žaidimo kad galėtumėte paleisti nulauštą versiją su dviem pelės paspaudimais,tie kurie perėjo ant Ps4/Xbox ir pnš net nerašykit kad atsibodęs nes gausit į kepalą.

Airidas.(Ne muchamoras)

Redaguota , nario Airidas126
  • Teigiamai 1

83155ee639.jpg

(redaguota)

Sėdejau ant X360 su GTA 5 , o dabar ant PS4 su GTA 5, jau pabodo žaist jį senai kažkaip žinokit,neveltui 2013 metais išleistas... :D

Back to topic 

Kiek skaičiau tai mūsų krekeriai skidrow rašė kad  kai Rockstar'as išleis reikiamus failus pradėti žaisti,bus ir iškart nulaužta.Bet galime ir tikėtis ilgesnio laukimo nes Rockstar'as spėju prikūrė apsaugų piratų stabdymui.

O ištiesų nors ir gana senai buvo žaidimas išleistas,vistiek megaujuosi juo,istorija senai jau baigta,žaidžiu vien dėl online dabar su draugais darydamas apiplešimus ar šiaip random shit,o nulaužtas GTA 5 greitai pabos kai baigsit STORY.

Redaguota , nario Dejavu

76561198047425239.png

Ne 3 o 2.Jeigu tu žinai nereiškia kad ir kiti žino.

Įdėja buvo padiskutuoti apie cracką, o kalbos pradžia pasirinkau šita tematika, nes vistiek aktuolu.

Torrentuose GTA V atsirado ta pačia diena kai tik leido siųstis steam (Balandžio 7 dieną) 

Nusiperki ant steam ir jokių problemų su tais crackais,o aš manyčiau ir kiek tęko skaityt rockstars šikart padirbėjo dėl apsaugos ;)

Žinai žmonių tokia logika "Kam pirkti jei galima pasiimti nemokamai". Bent aš už tai ,kad jį nusipirkti nes crackintas žaidimas nėra toks geras kaip originalas.

Su SuperGames.LT nuo - 2011-02-24

O *Myliu SuperGames.lt* mokėt daxuje litų už tai jog pažaistum atsiprašant kažkokį žaidimą ? suprantu jei streamini ar video filmuoji esi populiarus tadar tai yra aktualu ,bet dabar .. Aš tai už tai jog crackintas .. Pagalvokit logiškai kiek už tą sumele išeina visokio kito reikalingo š .. 

Jeigu žmogus turi pinigų ir turi jau ko jam reikia kito kodėl gi ne? Tu nenori - neperki. 

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Jeigu žmogus turi pinigų ir turi jau ko jam reikia kito kodėl gi ne? Tu nenori - neperki. 

Degraduotas žmogus gali pirkti žaidimą jeigu iš jo nepasims naudos.Ten tie kur po 2 M peržiūrų pasidaro iš youtube žaisdami GTA 5 tai jie per video 2 k dollerių patraukia vien iš Views ir pnš, o kur dar streamai per kuriuos kad minutę donatina ir supportina juos + Adds ir pnš.

O čia lietuviai ka rašo + dar šitom forume tai jie čia nieko nepirks , nes ant jų pc net ir Pačio žaidimo nepaveš, čia mačiau daug tokių įdeda ar paveš mano pc gt5 nors pc pentiumas 1 ir pelės dežėj suka rateli kad atvėsintų kompą,taip kad neverkit kad neperkam nes patys nepirksit ir būsit pirmieji kurie parsisiūsit.

O dėl Mp rėžimo yra toks dalykas kaip tunngle, gali daryti misijas su draugu, ir vpš poxui ant tų free roam kur renkasi pankai su čytais ir kitais pribambasais.

Mano nuomonė čia buvo, o banglai užmesit - rep pripjausiu.

• Teigiamai 3
  • Neigiamai 1

83155ee639.jpg

O *Myliu SuperGames.lt* mokėt daxuje litų už tai jog pažaistum atsiprašant kažkokį žaidimą ? suprantu jei streamini ar video filmuoji esi populiarus tadar tai yra aktualu ,bet dabar .. Aš tai už tai jog crackintas .. Pagalvokit logiškai kiek už tą sumele išeina visokio kito reikalingo š .. 

Nu jeigu tu nevertini kitų žmonių darbo tai aš patyliu.. O šiaip torentuose čj tik preload versija tai jos ir su crack'u nepaloši.

• Teigiamai 1

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Nu jeigu tu nevertini kitų žmonių darbo tai aš patyliu.. O šiaip torentuose čj tik preload versija tai jos ir su crack'u nepaloši.

Jauti tu ką parašei ar tave mutavo kažkaip černobilį? PRELOAD versija ir ČJ SU CRACKU VISTIEK NEPALOŠI

:DDD Tai jeigu pre realod tai aišku kad dar cracko nėra.

Redaguota , nario Airidas126
  • Teigiamai 1

83155ee639.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4089 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...