Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Taigi žiūrėjau šį vaizdo įrašą ir pradėjau visas drebėti iš baimės. Vos nepraradau sąmonės (pradėjo temti vaizdas akyse), kai 4:10 vos neįgriuvo į kamino angą. Aš esu matęs nemažai žmonių, kurie žiūrėdami šį vaizdo įrašą prarado sąmonę. Pasidalinkite savo rezultatais kaip jautėtės ir ar nepraradot sąmonės. Jeigu žiūrint suprakaitavo rankos reiškia, kad organizmas šalino skysčius ir paruošė kūną nualipimui ir galit tuoj nualpti.

Redaguota , nario Lemūras

Ši paskyra buvo naudojama, kai buvau paauglys. Ji neatspindi mano tikrų pažiūrių ir buvo naudota trollinti.

Žiūrėjau su ausinėmis, per visą ekraną, 1080p. Paprastas video kaip laipioja žmogus ir tiek, pilna youtubė tokių. :blink:

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Šiek tiek pats bijau aukščio, bet žiūrėdamas šį vaizdo įraša nepajutau nei baimės nei drebulio kažkokio, tik likau nustebęs žmogaus drasa arba durnumu, vienintelis simtomas kurį pajaučiau tai rankos suprakaitavo :D

Jei rankos prakaituoja, tai reiškia, kad organizmas šalina skysčius, nes paruošia kūną nualpimui

Ši paskyra buvo naudojama, kai buvau paauglys. Ji neatspindi mano tikrų pažiūrių ir buvo naudota trollinti.

Čia gali būti, kad nepasidarė blogai dėl to, kad žiūrėjai pro šoną

Kaip galima žiūrėti pro šoną, sėdint priešais monitorių? :lol:

Jeigu žiūrint suprakaitavo rankos reiškia, kad organizmas šalino skysčius ir paruošė kūną nualipimui ir galit tuoj nualpti.

Prie ko čia rankos ir nualpimas? Gyvenime dar neesu nualpęs, o ypač nuo prakaitavimo. :funny:

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

(redaguota)

Kaip galima žiūrėti pro šoną, sėdint priešais monitorių? :lol:

Prie ko čia rankos ir nualpimas? Gyvenime dar neesu nualpęs, o ypač nuo prakaitavimo. :funny:

Kai sėdi gali akis kaip sakant nusukti į šoną. Aš sakau, jeigu esi kaip sakant nu nesuprakaitavęs ir bežiūrint suprakaituoja rankos, tai reiškia, kad organizmas paruošė jau kūną nualpimui, nes adrenalino dozę padavė.

Redaguota , nario Lemūras

manau vintilecija pastrigo nes ir dabar prakaituoja :D

Čia dėl to, kad gavai per didelį adrenalino kiekį - dabar tau labai pagreitėjo medžiagų apykaita. Tau reikėtų pailsėti, nes tu dabar kovojai su savo didžiausia baime.

Kai sėdi gali akis kaip sakant nusukti į šoną. Aš sakau, jeigu esi kaip sakant nu nesuprakaitavęs ir bežiūrint suprakaituoja rankos, tai reiškia, kad organizmas paruošė jau kūną nualpimui, nes adrenalino dozę padavė.

Alpimas ir rankų prakaitavimas neturi nieko bendro.

P.S. Į jokius šonus nesisukiojau, tiesiog full screen visą klipą pražiūrėjau. Tikrai nuo tokių video nėra galimybės nualpti, nebent žiūrėsi per kokius nors Oculus Rift :D

Alpimas ir rankų prakaitavimas neturi nieko bendro.

P.S. Į jokius šonus nesisukiojau, tiesiog full screen visą klipą pražiūrėjau. Tikrai nuo tokių video nėra galimybės nualpti, nebent žiūrėsi per kokius nors Oculus Rift :D

Aš rodžiau keliems savo draugams ir du reikėjo prilaikyti, nes jiems labai blogai buvo. Žiūrint šį vaizdo įrašą galima suprakaituoti rankas, nes silpna pasidaro, o kai silpna pasidaro nualpsti.

Aš rodžiau keliems savo draugams ir du reikėjo prilaikyti, nes jiems labai blogai buvo. Žiūrint šį vaizdo įrašą galima suprakaituoti rankas, nes silpna pasidaro, o kai silpna pasidaro nualpsti.

Nusišneki, bandai atrodyti "kietas" kad kažką išmanai, bet nelabai tau sekasi...

Nei baimės, nieko ištikrūjų bent jau aš tai nebijau aukščio ( bet ir nelipčiau ) :D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3991 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...