Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4100 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

P.s ES` neturetum savo serverio, manau pritartum :)

O prie ko čia iš viso mano serveris? Aš taip pat esu žaidęs ir LRG, ir vLRG, ir RPGbest, ir real-life (nuo tų laikų kai dar buvo rpgyvenimas) ir kituose serveriuose, pradedant nuo 2008 m. Šiuo metu karts nuo karto užsuku į visokius užsienietiškus DM, Furistų, Freeroam serverius, bet manęs nei kiek netraukia GRP, RPG ir RP serveriai, tuo labiau oldschool'iniai. Mačiau ne vieną analogišką temą rusų samp forumuose. Buvo daug norinčių žaisti stock'iniuose The Godfather (RP/RPG) serveriuose, bet po starto ten niekas nežaisdavo. Tai tas pats būtu ir su Bright'o oldschool'u, garantuoju. Redaguota , nario ES.^

Nu pagalvojus realistiskiau, as tikrai uz. Būtų smagu su kolektyva žaisti, ir ypac patiko tai kad sakinys buvo apie masinu sprogima :)

P.s ES` neturetum savo serverio, manau pritartum :)

Edgaras tikriausiai konkurentų nenori :D, o dėl pačios idėjos aš tikrai už. Kadangi šiuolaikiniai serveriai tikrai ne kokie..

O prie ko čia iš viso mano serveris? Aš taip pat esu žaidęs ir LRG, ir vLRG, ir RPGbest, ir real-life (nuo tų laikų kai dar buvo rpgyvenimas) ir kituose serveriuose, pradedant nuo 2008 m. Šiuo metu karts nuo karto užsuku į visokius užsienietiškus DM, Furistų, Freeroam serverius, bet manęs nei kiek netraukia GRP, RPG ir RP serveriai, tuo labiau oldschool'iniai. Mačiau ne vieną analogišką temą rusų samp forumuose. Buvo daug norinčių žaisti stock'iniuose The Godfather (RP/RPG) serveriuose, bet po starto ten niekas nežaisdavo. Tai tas pats būtu ir su Bright'o oldschool'u, garantuoju.

Pala pala, jeigu tau nepatinka RPG tai kodėl pats sukuriai serverį RPG?

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Edgaras tikriausiai konkurentų nenori :D, o dėl pačios idėjos aš tikrai už. Kadangi šiuolaikiniai serveriai tikrai ne kokie..

Nusišneki. Konkurencijos aš nebijau, todėl, kad jau beveik 2 m. (be 19 d.) dogberry konkuruoja Lietuvos SAMP pasaulyje. Ir šiaip tas serveris niekaip negali būti konkurentas mano serveriui, todėl, kad serverių tipai ir jų žaidėju požiūris skirtingas.

Pala pala, jeigu tau nepatinka RPG tai kodėl pats sukuriai serverį RPG?

Todėl, kad kūrimą pradėjau prieš 4 m., o serveriui jau yra 2 m.. Pasikeitė mano pomėgiai. Ir vis gi, mano serveris bent kažkuo tai tikrai išsiskiria nuo visų tų GRP projektų.

Jei atvirai, mano nuomonė, kad sampas jau miręs...

Kol Jūs čia verkiat, eiliniai botaprojektai surenka 100+ žmonių.

P.S: Ir ko Jūs čia ant manęs iš viso sušokot? Aš tiesiog pasakiau savo nuomonę. Aš jam nei draudžiu jį kurti, nei ką.

Redaguota , nario ES.^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4100 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...