Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, gan daug mane pažinojote, bet kaip žinote, tas laikas ateina. Viską mesti! Tai vat. Greitu metu džiaugsitės mano paskutiniu darbu Monster Machine. Todėl, kad palieku Counter-Strike, pluginų kodavimą ir panašiai.

Kyla klausimas kodėl?

Tikėjausi perdaug, galvojau galėsiu konkuruoti su didelias projektais ir visą kitą, bet kaip sakoma, išgarsėjau pradžioj "šūdinai" ir kol iš to "šūdo" išdribsi, visi tave pamirš. Tai vat, pradėjau perdaug nemokėdamas, gal. Aš sakau gal. Ateityje sugrįžiu, būsiu daugiau išmokęs, nes dabar esu Tinginys, aptingau labai. Na gal tai praeis ir vėl bendrausiu su žmonėmis ( :beers: )

Istorija

Kiek aš kūriau tų projektų. Dabar tiksliai neįvardinsiu pirmojo bet tai buvo cszone.puslapiai.lt , tada ėjo Counter-For.xz.lt , tada išėjo gan didesnio pasisekimo projektai: ConterZona.wu.Lt ir E-paslaugos.77.lt - Tada kūriau Counter-Strike admin pack'us ir gimė pirmasis Zombie VilmuX 0.1 , tada atsirado GameP.wu.Lt - Dar didesnio pasisekimo projektas, ten gimė Zombie VilmuX (0.2 - 0.7) Versiją. Atsirado primasis mano .lt Domenas tai OurCS.lt - Jis tikrai nekaip pasisekė, ir greitai mirė (Atsirado Zombie VilmuX 0.8) Po šios netekites Zombie VilmuX buvo paviešintas! Susikūrė THL.LT - Jis buvo sėkmingas, su daugelio žmonių pagalba, sukūrėme MU,CS,SAMP serverius, bet aš būdamas su savo "menku" protu, viską sugrioviau. Tada prisijungiau prie SNF.Lt projekto, tokių didelių nutikimų nebuvo. Neilgai buvau ten. Na ką, ir dabartinis nesenei sukurtas, ir vėl viską su savo dar debiliškesniu protu viską sugrioviau. Tai GameLife.Lt .

Na ką, manau išsiversite be manęs, ir visi mane pamirš ;(

Sekmės visiems!

Mano rekordai:

Didžiausiai uždirbta suma per (Mokejimai.Lt) apie 320Lt, Gavau vos 150Lt.

Didžiausias užsakymas. 150Lt (Pilnas: 300Lt, bet užsakovas nebenorėjo) , tai buvo US+GUNXP

Daugiau kaip ir neturiu nieko pasakyti, galite pakomentuoti, atsakysiu į klausimas. Kas,kodėl,kaip,už ką? Ir t.t. ;)

Pala,kartais tu ne tdosius13?

Kodėl neparašei apie csgold.info ? Galėtum pats prisipažint,kad ten susivėlei.Skaičiau straipsnį:

Sveiki, taigi visiems "knieti" sužinoti, kur dingo mūsų Counter Strike 1.6 serveriai. Kaip tikriausiai visi žinote, serverius laikėme ne mes, o vienas mūsų narys. Ir viena dieną jis sugalvojo, kad jis čia nebenori turėti su mumis reikalų ir tiesiog, suradęs pačia pirmą ir kvailiausią priežastį pasitraukė. Prieš ateidamas su savo serveriais, jis kone visą savaitę įtikinėjo, kad mūsų tikrai nepaliktų, o jeigu ir paliktų serverius atiduotu mums.

Galiu paaiškinti, kodėl neparašiau apie CSGOLD . Nenoriu juos ten visaip sumaliavoti, įžeisti. Nes CSGOLD tikrai geras projektas. Aš nepasitraukiau, tai jie ieškojo dingsties mane išmesti. Kodėl? Todėl, kad jai paliksiu jų projektą jie gaus visus serverius su VPS. Savaitę, aš neitikinėjau, kadangi jie patys prašėsi ir klausinėjo ar nepaliksiu ir taip toliau. Dabar jie mane tariamai "apšmeižė", taip mano (Gan senas nick'as Tdosius13), bet dar senesnis VilmuX :)

Manau atsakiau į klausimą.

CSGOLD - Tikrai gera kompanija ir kas norėtu prie jų prisidėti, tai žinokite. Labai patariu :), tik neprižadėkite jiems daug, nes jie labai gundos :)

Svečias

Sekmės. gaila kad plieki foruma

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5211 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.

Skelbimai

• Sukurti naują...