Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Nuostabus video. Deja jeigu neklystu Ratmir jau nebežaidžia samp'o, šiaip tai būtų šaunu vėl vLRG serveryje pamatyti Molotov Semya Mafija ir jos veiklą. Vis gi tikiuosi pamatyti kažką panašaus sename gerame vLRG serveryje, tad Mariau sėkmės darbuose ir linkiu projektui startavus sulaukti didelio populiarumo, kurio projektas visada buvo ir manau bus vertas.

Redaguota , nario Soundas_

banneris.gif

Jau visai įsijautęs į realų gyvenimą pacukas :D

Todėl,kad tais laikais vLRG buvo tikrai geriausias. Galbut ne žaidėjų skaičiumi, galbut ne pačia modifikacija, tačiau ten ęsančiais žmonėmis...

Galiu drąsiai teigti jog iki 2012 metų vidurio šis serveris buvo pats geriausias Lietuvoje, gaila jog ne visi pritapo ir ne visi mus išbandė.. O juk tada buvo SARG inflacija... Žmonėms nebuvo įdomu niekas tik SARG kuris nušlovė visus :)

Prisimenu vakarus kai naktimis grįždavau namo ir darydavau klubą.. Leisdavau muzika, mes šokome.. Tačiau aš pats taip įsijausdavau jog tai butu realybė... Vien todėl,kad vLRG žaidėjai patis geriausi... Aš pažįstu ir prisimenu kiekviena savo žaidėja kuris žaidė dar nuo LRG ir kuris žaidė nuo vLRG pradžios ir kuris žaidė prieš pat uždaryma... 

vLRG vienintelis gali pasigirti tokiais ištikimais žaidėjais.. Nesvarbu kiek mums nesisekė paskutinių metų, kiek užsidarydavom ir vel atsidarydavom, tačiau vistiek visi iki vieno sugrįždavo..Kai vLRG užsidarė , žmones nebėgo kitur.. Dauguma tiesiog ištrynė sampą ir jo daugiau nežaidė.. Net dabar kai projektas nedirba pusantru metų ~ jeigu ne ilgiau.. Visi , visi žaidėjai man parašė, visi, visi žaidėjai žiauriai laukia projekto.. Nesvarbu,kad vieniems jau virš 20 ,o kitiems tas sampas nebeįdomus, tačiau tai yra vLRG... Tai kaip antrieji namai! 

Man tai nėra vien tik pinigai... Man vLRG ir jo žaidėjai yra labai svarbus.. Man tai yra malonumas.. Kaikurie jau tapo man artimi internetiniai draugai,o kaikurie ir realybėje.  Jeigu man nepasisektu ir neatgaučiau projekto tikrai nekurčiau nieko naujo nes tai jau nebutu vLRG ir pas mane nebutu tiek motyvacijos kiek dabar ir butu visiškai nesvarbu jog tai galėtu buti mano gan geras pajamų šaltinis...

Ačiū vyrai už palaikyma.... 

(redaguota)

Niekada vLRG nebebūs taip pat kaip ankščiau būdavo ,bet atkūrti panašaus visalaik kažką galima ;)

Laukiu vien dėl to ,kad tai mano pirmas serveris per samp i kūri aš užėjau.

Redaguota , nario DhaCrafter

==========================================

Su Fort-Country.LT jau nuo:

2015.06.15

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

Niekada vLRG nebebūs taip pat kaip ankščiau būdavo ,bet atkūrti panašaus visalaik kažką galima ;)

Laukiu vien dėl to ,kad tai mano pirmas serveris per samp i kūri aš užėjau.

Taip kaip budavo ankščiau jau niekur nieko nebus.

Nebus telefonų kokie buvo ankščiau, nebus kompiuterių kokie buvo ankščiau, nebus mašinų kuriuos buvo ankščiau, nebus vaikystės kuri jau prabėgo, nebus žmogaus kuris jau negyvas....

Serveri įdomu daro žaidėjai, o ne sistemos. Ir viskas priklauso tik nuo pačiu žaidėjų.

Tiesiog ankščiau žaidėju karta galbut buvo kitokia.. Jie dare įdomu serveri patis.. Modifikacijos buvo tuščios, tačiau buvo 10x įdomiau negu dabar. O kurie dar iki šiol užsilike jau išaugo iš to amžiaus ir tiesiog i viską žiūri kitaip ir mąsto kitaip.

Jeigu vaikystėje žiūrėjai Songoką, ir dabar žiūrėsi jį vel, jis tau nebus niekada toks koks buvo ankščiau.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3989 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...