Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3988 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Eilinis tų laikų serveris, nerasdavau jame nieko unikalaus, viskas būdavo ir kituose serveriuose kas buvo šiame serveryje. :D O tokie video, nežinau kodėl, bet man labai graudūs, ne man asmeniškai graudūs, bet esmė tokia, kad apgailėtinai graudūs. :D

Tu esi apgailėtinai graudus. Eilinį kartą išreiškei savo kvailą nuomonę. Nepatinka - nežiūrėk...

8cade8cebbb281ff5764044f778683d3863.png

Na visi matau laukia to serverio vLRG.Lt - beabėjo ir aš laukiu ir lauksiu kiek reikės. Visi video mane motyvuoja grįžt prie to seno gero žaidimo, o ypač prie noralaus serverio, prie paprastu ir ypatingu, naujovišku modifikaciju ( ar kaip ten tas žodis ). Jau pabode tie visi sargai ir lmg... Juose niekaip nepažaisi be doneito... Jai nori pradėt žaist sarge turi būtinai pirkt kažkokį sušikta vip. Ne sakau aš, kad neturiu aš pinigų ar dar kažko. Tikiuosi šiame serverį nereikės kažkur prasimūšt tiksu vipu ar kt. paslaugą. Sekmės tau Mariau, nepavesk visų mūsų laukiančių šito serverio!

C37A.gif

Na visi matau laukia to serverio vLRG.Lt - beabėjo ir aš laukiu ir lauksiu kiek reikės. Visi video mane motyvuoja grįžt prie to seno gero žaidimo, o ypač prie noralaus serverio, prie paprastu ir ypatingu, naujovišku modifikaciju ( ar kaip ten tas žodis ). Jau pabode tie visi sargai ir lmg... Juose niekaip nepažaisi be doneito... Jai nori pradėt žaist sarge turi būtinai pirkt kažkokį sušikta vip. Ne sakau aš, kad neturiu aš pinigų ar dar kažko. Tikiuosi šiame serverį nereikės kažkur prasimūšt tiksu vipu ar kt. paslaugą. Sekmės tau Mariau, nepavesk visų mūsų laukiančių šito serverio!

Ne tiek ir daug jau liko laukti. Ačiū, stengsiuos nenuvilti :)

• Parašė po 3 mėnesių...

Nostalgija peržiūrėjus šį video. Bei prisiminus, kaip viskas vyko iš tiesų. Man asmeniškai, Molotovai nebebūtų tokie patys kaip anksčiau. Nors tikrai prisimenu buvo linksma. Viskas fantazijos reikalas, turėk ją ir mokėk realizuoti. Ar žmonės domėsis tuo, čia jų reikalas. Bet nereikia nuvertinti ir naujosios kartos. Nes jie gali kažką išrasti naujo. Po to perėjau roleplay, kur man buvo dar daugiau įspūdžių. 

Ratmiro Zombių zona :) https://discord.gg/g5BSCMC

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3988 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...