Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4126 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas vakaras, taigi kaip peržiūriu senas temas kur peikia moderatorius arba dar labiau administratorius tiek senaji Valda tiek ir Mariu, taigi kame jums kila bėdos ? , asmeniškai man nėra skirtumo kas pardavinėja tuos moderatorius, pranešimus ar reputacija, man rodos cia daugiau yra netgi netiesa, o tik žmonės rašo nes patys negauna tų postų, aišku asmeniškai norėčiau tapti moderatoriumi, bet manau kad ciadaug reiktu dirbti , nes moderatorius nėra administratorius ir cia jau sunkesnes pareigos.

dabar norėčiau pasiulyti pagalvoti ką darytumiete gavę Administratoriu

tai va eitumiete per supportus kitus ir pardavinėtumiete patis nes norėtumiete užsidirbti ir man rodos dar ir administratoriu parduotumiet :D

Asmeniškai atsibodo matyti tokęs temas, jai norit rašykti privačiai nes ir kiti nariai jau tikrai manau man pritars , kad laikas pamiršti toki dalyką kaip skundimasi, jai nepatinką tai kodėl čia bunate,man nepatiktu aš išeičiau ,bet va esu ir man patinka.

Vi0oTaw.jpg

Tavęs į moderatorius nepriimtu su tokia rašyba :| , o kalbant apie pačius administratorius, moderatorius tai Marius bent jau mano manymu prastas administratorius. Banina forumo lankytojus be priežasties, uždarbiaujia internetineja erdveja tik sėdedamas prie kompiuterio bet nieko neveikdamas nors kiek girdėjau jam kažkur apie 20m+ tai galėtu darbą jau susirasti normalų..

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Tavęs į moderatorius nepriimtu su tokia rašyba :| , o kalbant apie pačius administratorius, moderatorius tai Marius bent jau mano manymu prastas administratorius. Banina forumo lankytojus be priežasties, uždarbiaujia internetineja erdveja tik sėdedamas prie kompiuterio bet nieko neveikdamas nors kiek girdėjau jam kažkur apie 20m+ tai galėtu darbą jau susirasti normalų..

as ir nesiprašau, aišku sakau nebloai butu, neblogai ir nama free gauti butu real-life

Vi0oTaw.jpg

as ir nesiprašau, aišku sakau nebloai butu, neblogai ir nama free gauti butu real-life

Tai čia kas be ko :D, visi manyčiau norėtu gauti for free namą in real-life gražų, didelį. Bet retai tokia galimybė pasitaiko ( jeigu išvis pasitaiko ).

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Tai ir tavo rašyboj yra klaidų. O dėl darbo, nėra taip lengva, net itin gerai išsimokslinę neranda darbo ir dirba IKI parduotuvėse, kol atsiranda laisvų darbo vietų. Jei Marius sugeba užsidirbti internetu, kam jam darbas, kuriame dar mažai mokės? Kai ateis laikas, gaus jis tą gerai apmokamą darbą :) Redaguota , nario Tormazas

Tai ir tavo rašyboj yra klaidų. O dėl darbo, nėra taip lengva, net itin gerai išsimokslinę neranda darbo ir dirba IKI parduotuvėse, kol atsiranda laisvų darbo vietų. Jei Marius sugeba užsidirbti internetu, kam jam darbas, kuriame dar mažai mokės? Kai ateis laikas, gaus jis tą gerai apmokamą darbą :)

aš tai jau paminėjau , kad jai nori tegu pardavinėja, tik jo gal negerai dėl  tu moderatoriu nes jie isp free deda

Vi0oTaw.jpg

Tai ir tavo rašyboj yra klaidų. O dėl darbo, nėra taip lengva, net itin gerai išsimokslinę neranda darbo ir dirba IKI parduotuvėse, kol atsiranda laisvų darbo vietų. Jei Marius sugeba užsidirbti internetu, kam jam darbas, kuriame dar mažai mokės? Kai ateis laikas, gaus jis tą gerai apmokamą darbą :)

Niekas nesako kad mano rašyba irgi įspudina, bet kalbant apie Marių tai man įdomu kas su tokiais žmonemis nutinka kai jie vien tik prie PC uždarbiauja.

HP Omen 15

Niekas nesako kad mano rašyba irgi įspudina, bet kalbant apie Marių tai man įdomu kas su tokiais žmonemis nutinka kai jie vien tik prie PC uždarbiauja.

na matai kai tu net ten nesugebi užsidirbti, o realiai nepavyksta irgi taigi 

asmeniškai aš čia kaiptik nebandaustumti ant to Mariaus , o bandau sprasti kodėl kuria ir skundžiasi visiem nariaims ? jai jie nieko nepakeis :D, reikia iskarto Aurimui rašyti o  ne mums skustis :/ aišku jai tai forumo spraga reikia sakyti visiems ,bet negi moderatoriai nuims mariui administratoriu ??? tikrai ne todėl geriau tylėti

Vi0oTaw.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4126 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...