Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4099 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Apklausa  

33 balsai

1. 1. Netikri ar Tikri

• Netikri.
      17
    • Tikri.
      6
    • Nežinau.
      10

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi kuo toliau tuo daugiau atsiranda tokių žmonių kūrie save vadina tikrais Tinklapių Kūrimo Žinovais, nors moką tik įrašyti PHP-Fusion arba IPB varikliuką, tai manę prajuokina nes prieš metus mokiau viena žmogu neatskleisiu Nick'o taip sakant šiek tiek apie IPB, vos išmokiau įrašyti varikliuką, uždėti dizaina ir sukurti dub-forumus tuos vadinamus jis ant savo skype nuotaikos paskelbėtai „Teikių IPB Paslaugas“ iškarto pradėjau juoktis jam parašiau : Sukurk man ispudinga puslapi :D , jis atrašė, kad man geriau patylėti nes jis ane už manę moką žymiai geriau kūrti ipb puslapius taigi man taip suėme juokas, aišku to nesureikšminau, bet šendien jau matau vis daugiau nariu ir iš šio forumo kurie nieko nemoka , bet skelbesi lyg viską mokėtu ir būtu „Profai“ aš nieko nesakau, čia yra ir tikrų ir mokančių dirbti web'erių , bet dauguma tik ŠARLATANAI.

taigi norėčiau kad numestumet savo nuomone 

Ar Tikri tie mūsų supergames.lt veberiai ar daugiau nei 50 proc apsimeteliai

jai manote kad daugiau tikrų Spauskite Tikri

jai manote daugiau fake spauskite Netikri

ir butinai parašykite kodėl taip manote :)

+ r3p visiems kūrie prabalsuos ir išreikš nuomonęs.

Rezultata Skelbsių rytoj iš pat ryto T.y Balandžio 2 diena 2015 metais

Redaguota , nario *Lukas

Vi0oTaw.jpg

Priklauso, kas yra vadinamas tas "tikrasis" weberis ir ką jis turi sugebėt iš tiesų.

aš kalbu apie tuos kurie išmano nors viena riti pvz IPB , moka sukoduoti dizaina nors ir netai jau nors moka neatpažystamai redaguoti dizaina, ir išmano visas varikliuko funkcijas, arna Koduotojas kuris koduoja HTML/css kalba tai turėtu nors dizaina sukoduoti mokėt :D

Vi0oTaw.jpg

Yra iš išmanančių, bet forumą pagrindą sudaro jauno amžiaus vartotojai, kurie nori kažką uždirbti iš savo „web'inimo“ įgūdžių, taigi akivaizdu, kad jie sakys mokantys viską, kad tik gautų klientą. Tuo labiau, iš jų tie patys „vaikai“ ir užsakinėja paslaugas.

aš kalbu apie tuos kurie išmano nors viena riti pvz IPB , moka sukoduoti dizaina nors ir netai jau nors moka neatpažystamai redaguoti dizaina, ir išmano visas varikliuko funkcijas, arna Koduotojas kuris koduoja HTML/css kalba tai turėtu nors dizaina sukoduoti mokėt :D

Dizaino kodavimui nevisada užteks HTML/CSS kalbos, kalbant apie pagrindinių puslapių dizainus. O jei kalbant apie tuos weberius kurie primeta save "profais", tai jiems tikriausiai tiesiog dėmesio trukumas.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

aš pats bandau užsidirbti iš ipb siulau tai ką moku, moku jau tikrai normaliai, dar dirbu su HTML/CSS , bet ten jau manęs nebedraukia

niekada žmonėms nesakau kad moku daugiau ar mažiau jai taip nėra, niekada nesiulau žmonėms to ko nepadarysiu (kalbant apie paslaugas) aš žinau čia yra keleta rimtu weberiu kalbant paimsiu ir Igna, jis tikrai išmano.

dar yra Gabas, jis ten biški normaliau irgi apie ipb žino tai man visgi susidaro nuomonė kad dauguma fake

Vi0oTaw.jpg

Dizaino kodavimui nevisada užteks HTML/CSS kalbos, kalbant apie pagrindinių puslapių dizainus. O jei kalbant apie tuos weberius kurie primeta save "profais", tai jiems tikriausiai tiesiog dėmesio trukumas.

Tikrai nesutinku. Aišku žiūrint koks dizainas, bet daugumai tikrai užtenka tik HTML/CSS, nebent ten yra koks monitorius ar pnš.

Balsavau už taip, manau tikrai yra daug tų tikrųjų weberių, tik jie ne taip reiškiasi kaip netikri. :D

cleanlogo.png

Tikrai nesutinku. Aišku žiūrint koks dizainas, bet daugumai tikrai užtenka tik HTML/CSS, nebent ten yra koks monitorius ar pnš.

Balsavau už taip, manau tikrai yra daug tų tikrųjų weberių, tik jie ne taip reiškiasi kaip netikri. :D

Na gal jeigu ten nekūria kokio forumo ir panašiai, o būna tik paprastas html puslapis be administravimo panelės kokios.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4099 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...