Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, šiandien aš pasiūlysiu SG adminams, ar tam asmeniui, kuris atsakingas už modulius, tai, kad aš pastoviai mėgstu komentuoti, komentuoju tai kas yra realu, jei dizainas ar kaina nėra verta to kas yra pateikiama, aš iškart skubu pasiskelbti, nu ir taip prasideda neigiama reputacja ir kas svarbiausia, tas vaikas įsižeidęs iškarto skuba prasiausti tavo visus kitus postus sumesdamas neigiamą reputaciją, ar kur nors šiaip kokią nesamonę parašo, tu užmeti vieną neigiamą, dėl jo nesąmonių, o jis tau atšauna 10 jų. Tad mano pasiūlymas būtų toks, vienas asmuo kitam asmeniui gali duoti tik VIENA rep. per tam tikrą laiką (užtektų ir valandos, nemanau, kad kas valandą prisėstu ir dėjinėtų, gal priblėstų) ir ne tik neigiamai reputacijai tai turėtų būti padaryta, bet ir teigiamai, nes dauguma turi Multi acc(daugiau nei vieną prisijungimą) ir dedasi sau reputaciją ar draugai svaido ant kiekvieno post'o.

Tik parašiau posta, kažkoks jibanas vaikas jau praėjo per mano visus postus ir sumetė - rep, mldc šitas forumas yra, grynai tik ateiti paspaminti, pasireklamuoti ir viskas.

Pirmiausiai, tai manau reikia pradėti neįžeidinėti žmonių, vien už tai ,kad jie tau -rep davė :)

O antra reputacija šitame forume šiuo momentu visiškai nereikšminga nes yra teigiami ir neigiami atsiliepimai.

• Parašė po 5 mėnesių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3982 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...