Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki. Taigi pastaruoju metu aš nebegaliu normaliai žaisti žaidimų tokių kaip, Battlefield 4, Dying Light. Aš pasijungiu į žaidimą ir tiesiog FPS pradeda žiauriai dropint. Būna 70, staigiai nukrenta iki 20, tada vėl pakyla ir taip kartojas. Tiesiog neįmanoma pažaist, netgi ant LOW grafikų tie dropai yra. PC susitvėriau gal prieš metus ar du, tad ką būtų geriausiai keisti, ar dar pataupyti? Nes biudžetas gana mažas.

• Windows 7 Ultimate 64-bit
  • CPU - Intel Core i3 3240 @ 3.40GHz
  • RAM - Crucial Ballistix Sport 4,00GB DDR3 @ 798MHz
  • GPU - 2GB NVIDIA GeForce GTX 660 
  • MOTHERBOARD - Gigabyte B75M-D2V

6ppNt.png

Dar 4GB RAM reiktu isimest. 

Ir jau ateiciai zvalgytis i i5 proca.

O vaizdo plokstes driver'iai atnaujinti? 

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

gal tiesiog virusa turi koki pasigaves ? ir jis musineja fps bandyk pradzei windowsus persirasyt

Buvau persirašęs Windowsus, bet nepadėjo.

Buvo seni driveriai, pabandysiu atsinaujint ir pažiūrėsiu rezultatus.

6ppNt.png

Kam reikia žvalgytis į i5 procesorių? 3.4GHz... Dar čia mažai? Užteks dar kokiems 2 metams tikrai. O ir tai nieko nesako tie skaičiukai po "i" raidės, pavyzdžiui pas mane "i7", tai jis reiškiasi mano kompiuteris kažkiek galingesnis? Tikrai ne... Tai naujovės ženklas, parodo kad yra naujesnis procesorius ir tiek bet kokybę galiu pasakyti tikrai nepasižymi. 

Tau ir tereikėjo vaizdo plokštės driver'ius atnaujinti. :) Asmeninis patarimas būtų 2GB RAM dar įsidėk, ilgiau kompiuterį tuomet turėsi. :)

Kam reikia žvalgytis į i5 procesorių? 3.4GHz... Dar čia mažai? Užteks dar kokiems 2 metams tikrai. O ir tai nieko nesako tie skaičiukai po "i" raidės, pavyzdžiui pas mane "i7", tai jis reiškiasi mano kompiuteris kažkiek galingesnis? Tikrai ne... Tai naujovės ženklas, parodo kad yra naujesnis procesorius ir tiek bet kokybę galiu pasakyti tikrai nepasižymi. 

Tau ir tereikėjo vaizdo plokštės driver'ius atnaujinti. :) Asmeninis patarimas būtų 2GB RAM dar įsidėk, ilgiau kompiuterį tuomet turėsi. :)

Nu ką tu sakai. Skaičius po "i" raidės, rodo procesoriaus seriją. Tai tikrai nenurodo procesoriaus naujumo/senumo. Tad i5 ir i7 yra ŽYMIAI galingesni už i3 serijos procesorius, nes jie turi po 4 branduolius, o i3 - tik du. i3 jau nebeužtenka  AAA žaidimams, reikalauja jie jau bent i5 ir tai naujos kartos.

Va cia tai protas. :D Taip ir prasosi gero sarkazmo.. :D

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Nu ką tu sakai. Skaičius po "i" raidės, rodo procesoriaus seriją. Tai tikrai nenurodo procesoriaus naujumo/senumo. Tad i5 ir i7 yra ŽYMIAI galingesni už i3 serijos procesorius, nes jie turi po 4 branduolius, o i3 - tik du. i3 jau nebeužtenka  AAA žaidimams, reikalauja jie jau bent i5 ir tai naujos kartos.

Tiesiog kalbu iš bendros patirties, kad jie mažai kuo prisideda... Branduolių skaičius būna didesnis, bet pokolkas jis nereikalaujamas. Nes esu nusipirkęs i7 procesorių ir juo labai gailiuosi, nes asmeniškai man i3 buvo daug geresnis, nei dabartinis. 

cia buvo moderatoriaus patarimas :D vietoi jo jei visiskai nenusimanai tai geriau patyleciau nes tokius patarimus laidyt tai nekazka

Gal su procesoriais taip ir nenusimanau tiesiog bandžiau pasakyti iš savo patirties. Bet bendroje apimtyje nusimanau tikrai daugiau už tave, kadangi mokinuosi tokioje profesijoje kuri reikalauja tokių žinių. :)

Tiesiog kalbu iš bendros patirties, kad jie mažai kuo prisideda... Branduolių skaičius būna didesnis, bet pokolkas jis nereikalaujamas. Nes esu nusipirkęs i7 procesorių ir juo labai gailiuosi, nes asmeniškai man i3 buvo daug geresnis, nei dabartinis.

Nu tai senieną nusipirkai, nes net teoriškai nėra įmanoma, jog 2 branduolių CPU būtų pranašesnis už 4 be jokio OC ir gaminimo data būtų vienodų metų. Šiaip AAA jau reikalauja 4 branduolių, norint išvystyti aukštų nustatymų grafiką

• Teigiamai 1

Nu tai senieną nusipirkai, nes net teoriškai nėra įmanoma, jog 2 branduolių CPU būtų pranašesnis už 4 be jokio OC ir gaminimo data būtų vienodų metų. Šiaip AAA jau reikalauja 4 branduolių, norint išvystyti aukštų nustatymų grafiką

Na šioje vietoje tikrai nesiginčysiu, o tiesiog įsidėmėsiu. Visi mokomės iš savo klaidų, bei klaidingų mąstymų. Ačiū už išsamų paaiškinimą. :)

• Teigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3605 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...