Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3333 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

149 balsai

1. 1. Ar eisite tarnauti 9 menesius?

• Taip
      52
    • Ne
      24
    • Dėjau ant Lietuvos
      63
    • Emigruosiu
      9

Recommended Posts

Niekur jūs nedingsit nėję. Neisit? Suras vistiek. Emigruosit? Patrauks baudžiamojon atsakomybėn. Reikia jum įkrėst tos košytės, sparnelius aplamdys, gal nebebūsit tokie nagli už tų laidų šūstrų morkų priryję. 

Jeigu apgavai žmogų - nereiškia, kad Jis kvailas. Tai reiškia, kad Jis tavimi pasitikėjo labiau, nei Tu to vertas. 

Ne nu pzdc. Daugelis sakot kad mažos algos.. Norint gauti geras algas tai reikia dirbti pro prakaitu, dieną naktį ir pažiūrėsim kokios algos bus. Mano tėvai bei giminė stengiasi ir uždirba ne kaip jūsų vėpso atsistoja (kurių mažos algos sako).. Reikia stengtis ir nieko netrūks.. 

Jei šauks tai ir prisišauks mane į tą armiją, bet jau labiau norėčiau į savanorius eit. :)

Jei šauks tai ir prisišauks mane į tą armiją, bet jau labiau norėčiau į savanorius eit. :)

Tau gal negera, kad ten nori ten eiti? Ten peter gayzer'ių lizdas. Pvz kai būni duše vaikšto peter gayzer'iai ir žiūri į visų nuogus penius. Būna, kad netyčia nukrenta muilas, tai žinok, kad, jeigu bandysi pasiimti, pasilenkęs iškart pajusi kai tau į užpakalį sukiša varpą.

Ši paskyra buvo naudojama, kai buvau paauglys. Ji neatspindi mano tikrų pažiūrių ir buvo naudota trollinti.

Tau gal negera, kad ten nori ten eiti? Ten peter gayzer'ių lizdas. Pvz kai būni duše vaikšto peter gayzer'iai ir žiūri į visų nuogus penius. Būna, kad netyčia nukrenta muilas, tai žinok, kad, jeigu bandysi pasiimti, pasilenkęs iškart pajusi kai tau į užpakalį sukiša varpą.

Nemanau jog šioje temoje reikėtų pasakoti apie savo kraupius išgyvenimus. :mellow:

Lietuva šauktiniais nori užpildyti NATO reikalavimą turėti tam tikrą skaičių karių, mūsų kariuomenė yra gan gera, bet ją turbūt sugadins visi tie šauktiniai pakviesti ne savo noru. Žmogus per prievartą tikrai neatliks tarnybos taip pat gerai kaip koks nors savanoris ar profesionalus karys. :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)
Nemanau jog šioje temoje reikėtų pasakoti apie savo kraupius išgyvenimus. :mellow:

Aš tiesiog papasakojau viską ką esu girdėjęs. Yra daug video kur negrai grįžę iš kariuomenės pasakoja apie viską kas ten vyksta. Yra net toks posakis sukurtas: Don't drop the soap.

Redaguota , nario Lemūras

Ši paskyra buvo naudojama, kai buvau paauglys. Ji neatspindi mano tikrų pažiūrių ir buvo naudota trollinti.

Tai kad čia iš filmo O Dabar Jus Skelbiu Čeku Ir Lariu

Šiaip aš pats iki šito šauktinio padarymo galvojau eit tuos 3mėn BKM pabūt ir ateitį siet su kariuomenę,bet kai tipo dabar bus "privaloma",tai man visiškai nebeliko noro ten keliaut. :) Na,kad mane paims tai tikiu ką padarysi,bet žinau,kad po tų 9mėn aš ten ir pasiliksiu. t.y. tapsiu karininku. Tik va sakau,kai per prievartą ims tai nekažką. Būtų savo noru tai dar pagalvočiau apie kitus darbus ir pan,nu bet nesvarbu. Teks tai teks. :)

Man dar iki šiol juokingas tas pasakymas "ko jūs čia bijot, gi suvyriškėsit", tikrai nemanau, kad paėmęs ginklą į rankas iš kart tapsi tuo "vyru", kad per 9 mėn fizinę formą gausi, tai gal ir faktas, bet šiaip labiausiai, kas užknisa tai ta grūdama propaganda - kur pažiūrėsi ten apie šauktinius, ten va straipsnis, ten va laida.

O šiaip jei kviestu, nežinau, gal ir eičiau, gal ir ne. Visiškai dvejopos mintys galvoj sukas, ir iš dalies norisi ir iš dalies nepritariu visam šitam dalykui. O ir šiaip, turiu mažesnius šansus būt pašauktas, nes astmininkus nelabai teima.

HARDWARE: PC I5 2500 @3.3Ghz, ASUS R9 280X 3GB, 1TB HDD, 6GB RAM.
PLAYSTATION 3, XBOX 360, ELGATO GAME CAPTURE HD

YT: YouTube.com/MykolasGX

Katarsius.png

• Parašė po 2 savaičių...
  • Parašė po 2 metų...
(redaguota)

Seną temą bet man reikia susižinoti, kurie jau atitarnavo, galit parašyti viską nuo A iki Z kaip ten kas, ką ten veikia, kelinta eina miegoti ar įsimiegoti galima? kaip ten su dušais? ką ten reikai su savim turėti? ar su akinais priimtu :D nu ždž viską viską parašykit man

Redaguota , nario surfneris2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3333 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...