Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3333 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

149 balsai

1. 1. Ar eisite tarnauti 9 menesius?

• Taip
      52
    • Ne
      24
    • Dėjau ant Lietuvos
      63
    • Emigruosiu
      9

Recommended Posts

(redaguota)

Aš tai *Myliu SuperGames.lt*.. Tikrai neičiau į ta kariuomene.. Jau geriau 3 metus atsėdėčiau negu ginčiau šalį kurį netgi algų negali pakelti normaliai ar pencijų.. O kainos už elektrą, šilumą, ir už kitas komunalines paslaugas kyla.. Tegul ta valdžia pati gina Lietuvą. Jau geriau tegul rusai mus užiema nes ir mano gimines vos ne visos sako kad SSRS laikais buvo daug geresnis gyvenimas negu dabar.

Redaguota , nario Darrel_

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Aš tai *Myliu SuperGames.lt*.. Tikrai neičiau į ta kariuomene.. Jau geriau 3 metus atsėdėčiau negu ginčiau šalį kurį netgi algų negali pakelti normaliai ar pencijų.. O kainos už elektrą, šilumą, ir už kitas komunalines paslaugas kyla.. Tegul ta valdžia pati gina Lietuvą. Jau geriau tegul rusai mus užiema nes ir mano gimines vos ne visos sako kad SSRS laikais buvo daug geresnis gyvenimas negu dabar.

gydykis idiote, socializmo palaužtos galvos ir galvos, kad prie ssrs buvo geriau, greičiau tokia karta nyksta, tėvynėj šviesiau bus. O gint, ginsiu jei reikės, kiekvienas gali atsisakyti privalomybės į šauktinius tam tikru prašymu ir panašiai. Nepatinka, negyvenkit lietuvoj, būtų blogai, kažką darytumėt, o dabar tik verkiat.

Web dizaino paslaugos, svetainių kūrimas, e-komercija - AŽ.

Portfolio - ČIA

Pagarba :)

Šiaip eičiau tarnaut, jei pilnametis būčiau, bet jei Rusija atvarytų, tai pizdiec mums. Karoče, stobaliai taip būtų:

• Lietuva, 5 štūkos karių, 5 kariai dalinasi 1 automatą.

• Rusija, 2 naikintuvai.

Rezultatas » Rusija wins.

Labutis.

Jei skaitai šį tekstą, vadinasi arba naudoji 'tamsesnį' dizainą arba esi smalsuolis. Sveikinu.

arba tai tavo monitoriaus dėka

Šiaip eičiau tarnaut, jei pilnametis būčiau, bet jei Rusija atvarytų, tai pizdiec mums. Karoče, stobaliai taip būtų:

• Lietuva, 5 štūkos karių, 5 kariai dalinasi 1 automatą.

• Rusija, 2 naikintuvai.

Rezultatas » Rusija wins.

Lietuva, 10 štūkos karių, 10 kariai dalinasi 5 automatus.

• Rusija, 1 naikintuvas

Rezultats: Russia still wins

Šitoje nuorodoje grynas melas, nes Lietuvos kariuomenė paneigė šitus skaičiukus..

Bėje tie kurie sakote, kad neitumėte ginti Lietuvos, nes sakydami žodį LIETUVA, jūs įžvelgiate tik valdžia, o tas pats, kad čia gyvena jūsų seneliai, dėdės, pusbroliai. Ko jūs čia pergyvenate iš 50 žmonių pakvies 1 tai turit galimybe net netarnauti ten, nors per tuos 9 mėnesius jūs įgausit naujos patirties, išmoksit valdyti ginklą ir kitus būdingus dalykus profesonaliam kariui. Tai pat sako, uoj eisiu studijuoti, bet negeriau atitarnauti 9 mėnesius ir tada varyti studijuoti, kai jum bus suteikiama net 50 procentų nuolaida mokslams, jei pasirenkate mokamas studijas. :) Tai pat jei žmogus nori pradėti dirbti jus labiau norės priimti į darbą, nes darbdavys gaus subsidijas, tai pat jeigu dirbote, jūsų neišmes iš darbo per tuos 9 mėnesius, nes tiesiog pagal įstatymus negalės.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Xuj ta Jūsų LT, iš jos vertės 0, kaip man gyvent Lietuvoj, kai tėčio nematau 3 mėn, į metus 4-3~ kartus tematau, dar kažką ta grybauskaite darys su 5 kariais, greičiau tik iš tos LT emigruot, ir vsio, jeigu tokie dalykai dedasi, maistas bringsta, "lyginamės į kitas šalis", tik kažkaip tie seimo nariai nesilygina, o gauna tik dahuja pinigų, ir pyzdina dar iš močiučių pensijų. Mano nuomonė tokia, aš jos nekeisiu.

Xuj ta Jūsų LT, iš jos vertės 0, kaip man gyvent Lietuvoj, kai tėčio nematau 3 mėn, į metus 4-3~ kartus tematau, dar kažką ta grybauskaite darys su 5 kariais, greičiau tik iš tos LT emigruot, ir vsio, jeigu tokie dalykai dedasi, maistas bringsta, "lyginamės į kitas šalis", tik kažkaip tie seimo nariai nesilygina, o gauna tik dahuja pinigų, ir pyzdina dar iš močiučių pensijų. Mano nuomonė tokia, aš jos nekeisiu.

Norvegija, Danija, Anglija, Vokietija šiose šalyse tu uždirbsi daugiau, bet visų pirma tai šitose šalyse yra brangus gyvenimas, maistas, mokesčiai, būsto nuoma yra labai brangus reikalas. Plius dirbsi juodą darbą, į tave nežiūrės, kaip į tos šalies gyventoją, todėl apie aukštesnes pareigas pasvajok, nors yra išimčių kur žmonės būna paaukštinami, bet jie turi geras tos šalies kalbos žines, tai pat yra baige gerus mokslus. Žodžiu ten tie 1000-1500 svarų per mėnesį yra kapeikos, kaip ir pas mus 300 eurų, tad geriau mokykitės čia ir rasit tą gerą darbą Lietuvoje, o ne klausykitės pasakų, kad baigiau va univerą ir dabar nerandu darbo, taip nebuvo ir niekada nebus, tiesiog žmonės nesugeba ieškoti, nes visad nori, kad pas juos patys ateitų darbdaviai ir sakytų va mum reikia tavęs ateik pas mus dirbti, turite patys rodyti pastangas.

http://www.twitch.tv/mbw210 - Tik Runescape 07 stream'ai!

Kovot už tokia šalį kuri nieko neduoda o atima viską tu turi? Ne nesiruošiu. Nebent kovoti už artimus žmonės namus ir šeimą. O Lietuva neturi ko prarasti. Nieko iš jos neatims. Tie šauktiniai nesąmone na ir kas kad pigiau? Klausimas ar geriau? Juk ne kiekybės esmė o kokybes..

Todėl Lietuvą tokią ir padarot vien iš savo pesimizmo ir arogancijos. Gerai, tu gimei Lietuvoje ir ką? Dabar reikia viską mesti, dėti stačią ir šmeižti šalį? Kur jūsų stojiška laikysena? Jei visi taip verkšlensite, tai niekas ir nepasikeis. Sakai šalis nieko neduoda, niekur tau niekas nieko neduos, kol pats nepasiimsi. Be to, yra žymiai blogesnių šalių, tai ką tų šalių gyventojams daryt? Jei visi tik kažką smerksim, pamiršim stojiškumą, tai šalį nuvarysim į kapus.

Žinot visi, paskaičius jūsų komentarus man iš daugumos vemti norisi. Jūs sakot kad apgint savo šeimas norit, bet nesuprantat kad lietuva ir yra iš tų šeimų sudarytą. Man gėda ne dėl Lietuvos, o dėl žmonių kurie jos gėdijasi... 

Ir be to baikit spangti apie SSRS laikus. Jūs duonos ir sviesto vargu būtumėt gavę už 5 tonas benzino :D Taigi tylėkit tarybinės atliekos ;)

LXhYGbX.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3333 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...