Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4134 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Bet šiaip aš nusiviliau rockstar north :/ Suprantu dar GTA V pavadinimas normaliai skamba bet GTA 6 mano manymu nekaip.. Kur dingo visi tie vardiniai pavadinimai kaip GTA : San Andreas ir panašiai..

Tai čia tik gandai, gal ir bus koks ten GTA: Become rich in Lithuania (pavizdys)

Redaguota , nario - Kentas
  • Teigiamai 2

GTA 6 Leaked release date 2018...

Įsivaizduojat GTA 6 grafikas? Aš tai nelabai :D GTA V vos tikrovės neatitinka, kas bus su GTA 6? :D

2793416-gta.jpg

GTA 6 Leaked release date 2018...

Įsivaizduojat GTA 6 grafikas? Aš tai nelabai :D GTA V vos tikrovės neatitinka, kas bus su GTA 6? :D

2793416-gta.jpg

Pagaliau! Realybe bus atkartota žaidime!

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Ne nu krc kas jus per žmonės tai nesuprantu rašot tokius vėjus ir nežinia ar juoktis ar verkt. Kad GTA dar tesis tai čia faktas, bet aš nesuprantu kokio velnio jus kliedit apie išleidimo datas, kad jau pradėtas kurti, veiksmo vieta ir pnš, man tiesiog galva neišneša jūsų šitų parašytu nesamoniu...

Aplamai čia yra tik gandai, nėra nieko žinomo apie žaidimo procesa ir nežinia išviso kaip jis vadinsis gal nebus išviso to VI, gal bus pavadinimas kažkas tokio kaip ''San Andreas" "Vice city" ir pnš

• Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

(redaguota)

Ne nu krc kas jus per žmonės tai nesuprantu rašot tokius vėjus ir nežinia ar juoktis ar verkt. Kad GTA dar tesis tai čia faktas, bet aš nesuprantu kokio velnio jus kliedit apie išleidimo datas, kad jau pradėtas kurti, veiksmo vieta ir pnš, man tiesiog galva neišneša jūsų šitų parašytu nesamoniu...

Aplamai čia yra tik gandai, nėra nieko žinomo apie žaidimo procesa ir nežinia išviso kaip jis vadinsis gal nebus išviso to VI, gal bus pavadinimas kažkas tokio kaip ''San Andreas" "Vice city" ir pnš

Tai čia gali būti kodinis pavadinimas.. Kaip ir Windows Thuersold ar kaip jis ten :D o paskui sužinojom kad vadinsis Windows 10. Bei tau trugdo kad žmones spelioja išleidimo datą, veiksmo vietą? Bei gal jau pradėtas kurti po truputi.. Vis vien GTA V kūrimas eina į pabaigą.

Redaguota , nario Mind

QMkPpxPDYY0fu.gif

Tai čia gali būti kodinis pavadinimas.. Kaip ir Windows Thuersold ar kaip jis ten :D o paskui sužinojom kad vadinsis Windows 10. Bei tau trugdo kad žmones spelioja išleidimo datą, veiksmo vietą? Bei gal jau pradėtas kurti po truputi.. Vis vien GTA V kūrimas eina į pabaigą.

GTA V YRA SENAI SUKURTAS JMJ... :D Tik žaidimas yra pritaikomas PC versijai ir tiek.  Manau kad PC versija beveik baigta tik liko kokios ten kelios klaidos ir pnš. Kas iš to kad spėlios ? Bent jau pagal mane tai čia tuoj OFF TOPIC tema bus.

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

GTA V YRA SENAI SUKURTAS JMJ... :D Tik žaidimas yra pritaikomas PC versijai ir tiek.  Manau kad PC versija beveik baigta tik liko kokios ten kelios klaidos ir pnš. Kas iš to kad spėlios ? Bent jau pagal mane tai čia tuoj OFF TOPIC tema bus.

Tai čia tas pats kas su GTA V tema buvo.. Bet ten tu tylejai o čia tik pafreepostint atėjai?

• Teigiamai 1

QMkPpxPDYY0fu.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4134 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...