Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

CS 1.6/GO/Source II Forumo rangai

Just'Arthur

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3528 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveikas, nenoriu čia tavęs smerkti ir sumažinti pardavimo tikimybę, bet labai paprasti tavo rangai ir nemanau kad gausi didelę suma už juos nes kiekvienas tai gali padaryti ( Čia tik mano nuomonė ). Siūlyčiau ateityje sugalvoti kažką naujesnio nei visi dabartiniai rangai kuriuos visi daro, ir įdėti efektų bei daryti kažką su 3D.

Sėkmės pardavime ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

As ju nesiekiu parduot planuoju atiduot ;) neesu dar tiek patyres kad pardavineciau kazka :) tiesiog pasidalinu kad suzinociau kas negerai :) Bet kiti aiskina kad o tik tiek daerbo idejai koks skirtumas kiek darbo idejau svarbu rezultatas man :)

Nuoroda į komentarą

As ju nesiekiu parduot planuoju atiduot ;) neesu dar tiek patyres kad pardavineciau kazka :) tiesiog pasidalinu kad suzinociau kas negerai :) Bet kiti aiskina kad o tik tiek daerbo idejai koks skirtumas kiek darbo idejau svarbu rezultatas man :)

Nu tai jeigu mažai darbo idėjai tai ir rezultatas turbūt bus nekoks, tad jeigu tau rūpi rezultatas pasistenk įdėti kuo daugiau pastangų, rangai gan paprasti bet gan gražūs, sekmės tau tobulėjant! :)

Nuoroda į komentarą

Nori sužinot, kad negerai, bet kai pasako kas negerai, tu atšauni "nepatinka nežiūrėkit". Sori, bet toli eisi su tokiu mąstymu.

Nuoroda į komentarą

Nori sužinot, kad negerai, bet kai pasako kas negerai, tu atšauni "nepatinka nežiūrėkit". Sori, bet toli eisi su tokiu mąstymu.

Hmmm... as noriu kad pasakytu ka man daryt kad butu geriau o ne smerktu kaip sena vilka.... o cia pasakymai pora bruksniu ir sudas... atsiprasant

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3528 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...