Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Minehost vartotojai

Darakas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,

Norėjau paklausti minehost vartotojų ar visiems čia pradėjo daug lėčiau ir rečiau atrašinėti per skype,gmailą minehosto administracija?+nepadaryti ką sako(kartais)

Nes pvz man jau prieš 3d. sakė jog duos ko prašau bet dar iki dabar neturiu

Redaguota , nario Darakas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ką prašė?? Aš naudojau prieš savaite nu puskutini karta liktais tai man viskas ok per skype atrašinėdavo nu pvz parašai po kokių 10-30min atrašo ir poto susirašom kol bėda išsprendžiam visada man pvz jie padėdavo aš neturiu nusiskundimų apie juos.

Nuoroda į komentarą

Ką prašė?? Aš naudojau prieš savaite nu puskutini karta liktais tai man viskas ok per skype atrašinėdavo nu pvz parašai po kokių 10-30min atrašo ir poto susirašom kol bėda išsprendžiam visada man pvz jie padėdavo aš neturiu nusiskundimų apie juos.

Hmm nu nžn aš kai rašau paskutinėm dienom tai per 5-6h atrašo ir tai nevisada padeda

Nuoroda į komentarą

Hmm nu nžn aš kai rašau paskutinėm dienom tai per 5-6h atrašo ir tai nevisada padeda

Nu neisivaizduoju kokios pas tave ten problemos, bet man visada viską atrašydavo, bet taip ilgai nereikėdavo laukti nebent parašydavau apie 23-24h tada laukdavau iki kokių 10-13h kol atrašys :D bet tai labai retai, buna visada jie man atrašydavo kai budavo on.

Ps. Tiktai jie mėgsta prisižadėti sakė su pratesimais sutvarkys hostu vakare kita diena dar nebuvo parašiau sakė rytoj jau bus nu gerai palaukiau pasižiūriu irgi nėra jie labai ilgai daro jeigu savo kad padarys po dienos ar t.t. nes jie pamiršta.

Redaguota , nario Puferis
Nuoroda į komentarą

(redaguota)

Nu neisivaizduoju kokios pas tave ten problemos, bet man visada viską atrašydavo, bet taip ilgai nereikėdavo laukti nebent parašydavau apie 23-24h tada laukdavau iki kokių 10-13h kol atrašys :D bet tai labai retai, buna visada jie man atrašydavo kai budavo on.

Ps. Tiktai jie mėgsta prisižadėti sakė su pratesimais sutvarkys hostu vakare kita diena dar nebuvo parašiau sakė rytoj jau bus nu gerai palaukiau pasižiūriu irgi nėra jie labai ilgai daro jeigu savo kad padarys po dienos ar t.t. nes jie pamiršta.

Na šiaip jeigu ir rašyčiau 23-24h jie bent jau pagal jų užrašą pagalba visą parą turėtų atrašyti...

O niekas nežinot ar apsimoka jiems skambint/rašyti sms?

Redaguota , nario Darakas
Nuoroda į komentarą

Na šiaip jeigu ir rašyčiau 23-24h jie bent jau pagal jų užrašą pagalba visą parą turėtų atrašyti...

O niekas nežinot ar apsimoka jiems skambint/rašyti sms?

Jie laiko labai neturi nes be jūsu jiem rašo dar virš 100 vartotojų, atrašys kaip ras laiko jūsu bėdom išspręsti.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3538 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...