Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

www.sfLife.lt - San Fierro Gyvenimas


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

sflife.png

 

 

Sveiki, noriu jums pristatyti SFLIFE.LT projektą:
 
 
Nenoriu pradėti šio pristatymo tuščiomis kalbomis, ar pažadais kurie dažniausiai būna neįvykdyti. Apie šį projektą gal esate girdėję jau seniau, 2013 metais, daugiau 2014 metų pradžioje, kaip ir jau supratote šį projektą bandė iškelti į aukštumas ne viena komanda, ne vienas žmogus, tai turbūt dar vienas projektas Lietuvoje kuris jau praeina ne per vienas rankas, bet, mes esame skirtingi, kita komanda, kiti žmones, visų požiūriai vienodi - sukurti gera atmosferą serveryje, įdomia veiklą ir aišku būti žinomiem. Mes šį kartą nepasirinkome mums įprasto varianto, kurti nauja modifikaciją ir visiškai nežinoma projektą, mes pasirinkome variantą, prikelti projektą, kuris tikrai daug gali pasiekti, naudoti modifikaciją kurį nėra pilnai išvystytą ( Modifikacijos pradininkas TOMĖJUS ). Gal mūsų surinkta projekto komanda nėra taip gerai žinoma, bet subalansuota jinai yra puikiai, todėl mūsų tikslas tik vienas - Projektą iškelti kuo aukščiau ir sukurti žaidime gera atmosfera ir palikti jums puikius prisiminimus. 
 
 
Projekto tikslas:
 
Kaip ir jau pristatymo įžangoje minėjau, jog mes stengsimės kilti kuo aukščiau, žaidime sukurti kuo geresnę atmosferą, palikti jums tik puikius prisiminimus ir aišku padėti pajusti gyvenimo skonį, kaip praturėti, kaip pinigai yra uždirbami, ką reiškia kilti laipteliais aukštyn, arba nuo jų nukristi, turiu omeny tai kilti karjeros laiptais, arba smukti žemyn, ką reiškia gyventi nusikaltėlio gyvenimą, ką reiškia gyventi teisuolio gyvenimą ir kaip pasirinkti teisingiau, patarimai kurie jums pravers ir aišku, išmoksite tai mėgaudamiesi.
 
Projekto komanda:
 
Kiekvienas komandos narys savo darbą išmano puikiai, žino kaip reikia dirbti su žemėlapiu kūrimu, kaip reikia kurti serverį, kaip reikia kurti svetaines ir su jomis dirbti, arba tiesiog kaip geriau investuoti į projektą Domantas_Striker ir Mark_Marcelo.
 
 
Serverio modifikacija: 
 
Kaip ir jau minėjau modifikacijos pradininkai nesame mes, mes tiesiog žmones kurie pabaigs modifikacijos idėją, ją tobulins, redaguos ir vystys jos idėją toliau, modifikacijos pradininkas yra TOMĖJUS. Mes serverio modifikacijos veiksmo vietą pasirinkome San Fierro miestą, pasirinkome modifikaciją kurti G&R( GRP IR RPG ) stiliaus, stengtis įtikti įvairių stiliaus žaidimo mėgėjams, stengtis parodyti jog abiejų modifikacijų mėgėjai gali žaisti viename serveryje. 
 
Projekto drausmė:
 
Tikrai nesame komanda kuri toleruoja "CHEATERIUS", nemandagius žmones ir kurie tik stengiasi pakenkti projektui, mes tokius žmones perspėjame arba užblokuojame, nes mes stengiamės įvesti tvarką tiek svetainėje, tiek serveryje.
 
 
Turbūt daugumai įdomiausi dalykai, serverio sistemos:
 
Verslų sistema:
 
Verslas - Turbūt šiuo dalyku serveryje galėsite užsidirbti daugiausiai pinigų per tam tikra laiką, bet, tam jus turėsite skirti savo laiko, priežiūros verslui ir būti pasiruošusiam net konkurencijai, kuri serveryje bus, jus konkuruosite su kitais verslo vilkais. Serveryje verslų kainos vyrauja įvairiai, nuo 40000 iki 6000000 Eurų, jeigu verslas siekia jau milijoną, tai žinokit - jis yra to vertas. Prekių užsakymai, įėjimų mokesčiai, pastatų užrakinimai, pelno gavimas, ko tik dar nėra ir ko dar tik nebus šioje sistemoje. Nuo šiol pamirškite visus pinigų gavimus į minutę, valandą ar dar kas tam tikra laiką, nuo šiol pelną jus gausite tiesiogiai iš parduotuvės, prekių kurias žaidėjai pirks, nuo kiekvienos parduodamos prekės parduotuvėje jus gausite puse sumos į verslo pelną, bet nepamirškit! Prekės baigėsi, tuomet užsakote tiesiai iš parduotuvės prekės ir turite laukti atvažiuojant fūristo su pakrautomis jūsų prekėmis. Kaip ir minėjau bus didelė konkurencija visiems verslų savininkams, nes taip pat galėsite nustatyti savo įėjimo mokestį, tarkim vienas klubas nustato savo įėjimo mokestį 40 eurų, o kitas 20 eurų, taip visi ir konkuruos, o gal net savininkai taps partneniais, gal priešais, o gal netgi dėl verslo ims vienas kitą už vadžių, čia viską spręs verslų savininkai. 
 

ORKBa4p.png

 

2qyvPoV.png
 
Namų sistema:
 
Serveryje namų skaičius ypatingai didelis ( 609 ) parduodami namai serveryje, oho, taip? Kur gyventi, jums nereikės sukti galvos, kaip ir esu minėjęs jog serveryje bus daugiausiai RPG serverio elementų, todėl kainų neužkėlėm ( nuo 40000 iki ~250000 eurų ) namų kainos serveryje, name jus galėsite leisti savo laiką, slėpti narkotikus, pinigus, kviesti svečius, duoti namų raktus kokiems nors žaidėjams, skelbti namą parduodamą su savo norima kaina ir panašiai, taipogi jus galėsite keisti savo vidų, interjerų tipai tokie: Dideli, vidutiniai, maži ir specialūs interjerai, specialus interjeras tai visiškai naujai sumapintas vidus, didelė erdvė, bet tai bus perkama tik už kreditus. Kiekviena interjerą galėsite apžiūrėti, apžiūrai turėsite 30 sekundžių. Galėsite sukti verslą ir čia, nusipirkti kokį pigų namą, sutvarkyti jo vidų ir parduoti už daugiau!
 

RiUtCgc.png

 

0B6RuD3.png
 
Transportų sistema:
 
Serveryje egzistuoja trys transportų rūšis ( Naujesnės mašinos, senesnės mašinos ir motociklai ) norėdamas kur nors toliau nuvykti tau geriau turėti nuosava transportą, bet turėti pinigų ir degalams ( benzinas, dujos ir dyzelis ) vienas iš dalykų, įpilus į mašinos baką ne tokį kurą , jūsų variklis tiesiog užsilenks ir nebesikurs, tada reikalingi bus mechanikai, papildomos išlaidos ir visa kitą, jus savo transportą galėsite tobulinti, gražinti, bet tik mechanikai jums tai padaryti galės. Taipogi galėsite dėti daiktus į bagažinę, juos išsiimti, susprogus mašinai ar nuskendus jai, dings jūsų daiktai bagažinėje ir tiesiog turėsite pirkti nauja mašiną ( draudimo sistema serveryje taipogi bus įdiegta ) ir dar daugiau dalykų.
 

0FO0Tlu.png

 

QaVy7aO.png

 
Plačiau apie sistemas mūsų atnaujinimuose. 
 
Serverio IP adresas: 
Projekto svetainės URL: www.sflife.lt
Serverio rekordas: N/N
Serverio vidutinis žaidėjų kiekis, vienu metu: N/N

Redaguota , nario Logotipas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atėjas, pagalvojau prastas projektas... Po kelių minučių pamačiau antrajį atnaujinimą, o pirmasis įvyko prieš vieną dieną. Kitą dieną prisijungiu ir trečias atnaujinimas. Atnaujinimai dažni, su projektu matosi sparčiai dirbama, komanda puiki. Neturiu ko pridurti, tik patariu visiems prisijungti. - Sėkmės :)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Atėjas, pagalvojau prastas projektas... Po kelių minučių pamačiau antrajį atnaujinimą, o pirmasis įvyko prieš vieną dieną. Kitą dieną prisijungiu ir trečias atnaujinimas. Atnaujinimai dažni, su projektu matosi sparčiai dirbama, komanda puiki. Neturiu ko pridurti, tik patariu visiems prisijungti. - Sėkmės :)

Dėkui, stengiamės.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3370 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...