Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3800 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

695f2e577c0cfd395402672c57efbab4576.png

Trader - Greta , kai tai? - Tai mano grupė , kurioje dažniausiai būna skelbiamos mano siūlomų daigtų ( žaidimu , raktų ir panš ) akcijos , šioje grupėje taip pat ateityje bus įvairiausi GIVEAWAY kuriuose , galės dalyvauti - visi esantys grupėje nariai ! Bus skelbiami statymų patarimai , bus sukurtos atskiros temos ir tose temose bus parašomi scameriai / apgaudinėtojai .

d34112091821d5b546d12feee3637933621.png

Kodėl yra verta ateiti į šią grupę?  ( 6 priežastys )

• Būdami šioje grupėje , pirmi gausite žinutes - apie vykstančias akcijas !

• Stebėdami grupės veiklą - rasite naudingos informacijos , pvž : bus sudarytas scamerių / apgavikų sąrašas - ir manau prieš kažką pirkdami ir dvejodami , tikrai bus neprošal pasižiūrėti ar vartotojo nėra tame sąrašė!

• Būdami šioje grupėje , pirmi sužinosite apie vykstančius giveaway !

• Būdami šioje grupėje galėsite paprašyti norimų statymų patarimų , ir manau į dauguma prašymu bus atsižvelgta !

• Būdami šioje grupėje galėsi paskelbti savo skelbimus , pirkimus / pardavimus !

• Būdami šioje grupėje sužinosite apie vykstančius turnyrus , apie žaidimų atnaujinimus ir panš !

Norite užsisakyti žaidimą , ar tiesiog kažką nusipirkti?

Pirmiausia turėsite man pranešti kokio žaidimo / rakto / ar daigto norėsite . Aš jums parduosiu tą norimą dalyka , tik tada jaigu jus jį būsite užsisakė ( toks dalykas negalioja raktams ir daigtam ) ! Užsisakyti pradžiai galite tik vieną žaidimą - jį nusipirkę , galėsite ir kitą !

Kaip dėl patikimumo ?  :shok: 

Visų pirmiausia norėčiau iškarto pranešti , jog nemanau , kad eisiu pirma . Einu pirma tik tokiem žmoniem kaip " STEAM ŽAIDIMAI " ir panš . Apie mano reputacija : esu buvusi supergames moderatorė , šiuo metu turiu kelis teigiamus atsiliepimus , steam profilyje irgi turiu keleta . Grupėje mažai atsiliepimų , bet yra ! Kadangi dar nesu labai isivažiavusi į šią veiklą , tad pakolkas yra tik keletas žmonių kurie pirko iš manęs daigtu eidami pirmi , ir jie tikrai liko neapgauti , dėl kažkokių įrodymu ir kitų things į až ! Jaigu jau tikrai neinate pirmi tai galite nerašyti , o jaigu tikrai norite - galime su tarpininku , bet už jį mokėsite jūs  :) 

Kokie yra galimi atsiskaitymo būdai ?

PaySera ( mokejimai.lt )

SwedBank - pinigų siuntimas į mokejimai.lt saskaitą

Maxima - + papildomas mokestis už paslaugas

PayPal 

Kokie yra šiuo metu turimi daigtai ?

Šiuo metu turiu : 2x CHROMA keys - /vnt kaina - 1.6 EUR 

Nuolatiniams klientams taikomos nuolaidos

Kila klausimai  ? Norite susiekti , ar tiesiog kažką nusipirkti ?

Steam : spauskite čia

Arba rašykite man į supergames asmeninę žinutę

Steam grupė "Trader - Greta" - spauskite čia

• Teigiamai 3

NIKKI

• ,
(redaguota)

http://www.supergames.lt/topic/194148-giveaway-csgo-m4-asiimov-field-tested/ na čia esi apgavus daug žmonių, tai net nežinau.

Tikriausiai man žmones po 5 eurus davė , kad dalyvautu giveaway ? :DDDDDD

Nesvarbu kas ir kaip nutiko , asmuo vistiek gavo prizą ;)

Pats asmuo gali patvirtinti

HERE U GO

http://gyazo.com/79ea1005277226a89d0da2757e2bd9bc

Redaguota , nario `Greta

NIKKI

Gal ir patikima, bet labai nemandagi persona, teko žaisti vakar roundą, tai tik keikėsi, bei elgėsi įžuliai ir kaip aišku, tokio amžiaus pievas šnekėjo.

Taigi, ką noriu pasakyti - geriau pirkti iš kitų selleriu, kurie bent elgiasi kaip padorūs žmonės. ;)

Vakar žaidei su manimi ? :DDDDDDDDDD

Vakar tik su draugu ėjom 2 matchus ir viskas , gal neskraidyk :/

NIKKI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3800 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...