Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Reikalingas patvirtinimas. O  šiaip nepirk, mėšlas. Geriau sukamą tabaką rūkyk ir sveikatai geriau, ir rūkosi maloniau. :)

Nu nu patvirtinimas, bent pirkęs? Manęs netikrino, kadangi net ir jokio patvirtinimo nėra. Nieks tokiais menkniekiais neužsiiminėja. O dėl sukamo tabako, kaip jį nusipirks jei parduotuvėse neparduos, paštu (pagal tave) siųsti negali...

Reikalingas patvirtinimas. O  šiaip nepirk, mėšlas. Geriau sukamą tabaką rūkyk ir sveikatai geriau, ir rūkosi maloniau. :)

Ir karto sakau, nei ginu aš, nei peikiu elektronines. Pats rūkau normalias cigaretes, nes man nešiotis metalo gabalą kišenėj nei patogu, nei verta, kadangi esu pasyvus rūkantysis. Rūkant elektroninę joje nėra nei dervų, nei monoksido, tik nikotinas, o nikotinas priklauso nuo pilamo skysčio, jis gali būti ir be nikotino, o normaliose cigaretėse yra tiek dervų, tiek monoksido, tiek nikotino, ir galiausiai jos nėra gaminamos iš tikro tabako, yra gal dalis tabako, bet kita dalis paprastos medžio drožlės, taip kad rūkant tiek paprastas, tiek sukamą mano atžvilgiu skirtumo jokio nematau. Tai tik mano nuomonė, galit ją peikt, kritikuot, aš tik sakau tiek kiek pats suprantu.

Šiaip jei pašte pasiimsi, tai manau duos be pažymėjimo, juk siuntinys supakuotas, niekas nežinos kas ten, o ir vyniot negali paštininkės, o su kurjeriu tas pats manau, pasakysi, kad užsisakinėjo tėvai, bet jie darbe ir paprašė paimti tavęs, tereikia sukalbėt ir viskas.

(redaguota)

Sveiki, sugalvojau pirkti el. cigaretę. Ten iš kur noriu pirkti parašyta, kai perki, kad patvirtini, kad tau yra 18 metų. Tai dabar noriu paklausti atsiimant man tą el. cigaretę reikės įrodyti, kad man 18 ar ne? Prekę gaučiau paštu arba per kurjerius.

Pirkau paštu, su brolio (18m.) kortelė, nieks nieko netikrino, pats pasiemiau iš paštininko. 

P.s. https://www.facebook.com/groups/rukyksveikai/?fref=nfčia visiems parduoda

Redaguota , nario DomasN (NasaLTU)

Nu nu patvirtinimas, bent pirkęs? Manęs netikrino, kadangi net ir jokio patvirtinimo nėra. Nieks tokiais menkniekiais neužsiiminėja. O dėl sukamo tabako, kaip jį nusipirks jei parduotuvėse neparduos, paštu (pagal tave) siųsti negali...

Užauk, tada rūkyk.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4181 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...