Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

H1Z1 išleidimas jau rytoj! Kokios jusu nuomonės apie žaidima?

Man asmeniškai tai DayZ kopija.. Grafikos nepergeriausios.

Žaidimas žymei stabilesnis, grafikos galbūt šiektiek ir blogesnės. Dayz palyginus su H1Z1 neturi kitų pranašumų. Tačiau galų gale viską pamatysim po išleidimo.

Man tai kaip tik fainiau atrodo nei DayZ. O ar jis bus nemokamas?

Man tas irgi įdomu, kadangi steam rašė Free, bet lygtai, kad žaidimas buvo mokamas.

asd1.gif

(redaguota)

Mano nuomone jis bus tikrai geras žaidimas, aišku pabandysim, sužinosim. Sakė, kad jis bus nemokamas, bet dabar yra early access tai jis mokamas. Sakė developeriai, kad stengsis labai labai optimizuoti jį ir visokius kitus dalykus, kad galėtu lošti visi visi, o ne taip kaip kitos kompanijos žaidimų. Sukuria žaidimą ant kosminių kompų.

Redaguota , nario #Vakaris.
  • Teigiamai 1

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Susisiek Telegram: @vakariszl arba į PM!

Mano nuomone jis bus tikrai geras žaidimas, aišku pabandysim, sužinosim. Sakė, kad jis bus nemokamas, bet dabar yra early access tai jis mokamas. Sakė developeriai, kad stengsis labai labai optimizuoti jį ir visokius kitus dalykus, kad galėtu lošti visi visi, o ne taip kaip kitos kompanijos žaidimų. Sukuria žaidimą ant kosminių kompų.

JEEE  !!! Pgl mano pc gales pažaist ką nors padoraus ;D.O šiaip apie žaidimą neesu nuomonės susidares nes dar neteko matyti vaizdų jo ir pnš.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

• Parašė po 6 mėnesių...

Būtinai reikėjo tokio senumo temą prikelt?

Aš pamačiau šita tema ir galvoju, kad o H1Z1 jau nemokamas bus pasibaigė early access, o čia žiūriu, kažkoks molis prikėlė tema.

Domina papildomi pinigai? Galiu pasiūlyti daugybę uždarbių iš bonusų, referral programų.

Tai , pl pl steame jau yra kas čia per nesamone? :DDDD

Tigi jomajo, čia visi ant tiek buki ar ne, sena šita tema yra, tiesiog kažkoks molis prikėlė ją ir dabar visi postint čia pradėjo...

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3941 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...