Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

amm, pvž aš kai naujokas buvau ant skriptinimo, tai vpšč nieko nepadarydavau, įkele tas pamokas, net pagal jas nemokėjau.

Labiausiai limpa video pamokos naujokams.

+ pradžiai įsijunk pawno programą, man tai inai žiauriai patiko, labai gražiai viskas atrodė.

Bet patark kaip pradėt, ką daryt, iš kur mokintis. 

Pawno man tokia senoviška atrodo, tad per sublime mokinuosi :P

6bdeff423fac308fa439cdc68326dd20665.jpg

Asmeniškai nedaug pramokau scriptinti, naudodamas kitus GM ir išsiimdamas sistemas taip atskirdavau ką reik išsiimti, kad veiktų  :D Bet dažnai susidurdavau su errorais warningais, bet per tam tikra laika dauguma errorų ir warningų išmokau išsitaisyti, bet dar vis tobulinu žinias iš po lėto :D

(redaguota)

Jei pats nesugebi susirasti iš ko mokytis, kas tau padės, reiškia tau to nereikia. Ir kaip pats sakei, kad tau reikia kažkokios tai motyvacijos, tai programavimas ne tau. Tu turi jausti malonumą kažką darydamas.

Redaguota , nario MartynasK
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Aš pats, irgi esu toks pat naujokas script pasaulį kaip ir tu. Pradedu nuo video pamokų, ir jei ko nesuprantu aiškinuosi googlėj :D o save prisiverčiu, gal dėl to, kad tai mane domina. Domina padarytį, papraščiausius dalykus, pvz savininko komandas, prie kurių ir dabar bandau dirbt, tiesiog turiu daug idėjų ir bandau jas parašyti pawno kalba ir tiek. Tad, manau jei turi idėjų, tai bus ir noras :)

Aš pats, irgi esu toks pat naujokas script pasaulį kaip ir tu. Pradedu nuo video pamokų, ir jei ko nesuprantu aiškinuosi googlėj :D o save prisiverčiu, gal dėl to, kad tai mane domina. Domina padarytį, papraščiausius dalykus, pvz savininko komandas, prie kurių ir dabar bandau dirbt, tiesiog turiu daug idėjų ir bandau jas parašyti pawno kalba ir tiek. Tad, manau jei turi idėjų, tai bus ir noras :)

Dėkui visiems, bet ypač tau, nes įkvėpiai judėt pirmyn :P

6bdeff423fac308fa439cdc68326dd20665.jpg

Aš kaip tik pačioje pradžioje labai daug turėjau noro dirbti, galėdavau išvien dirbti. O dabar man yra kaip ir sancio sakė - užeina savaitę nesinori dirbti, kitą savaitę norisi vis kažką gero padaryti.

Analogiškai, tik pas mane tas laikotarpis skaičiuojasi mėnesiais. Bet kartais sugebu paskriptint priverstinai, išjunges skype'us.

Jeigu nori kažką išmokti, kurk pats, geriausiai nuo 0.

Visi juk pripažinkim išmokome nuo to, kad atsidarome kokio nors patalpinto internete gamemodo .pwn aplankalą, ir pradedame keisti tekstus, pakeisti kainų sumą, ir taip toliau. Bet po to kai tu tai darai, tu įgundi, nenoriu sakyti, kad tampi programuotoju, bet tu iš pradžių supranti tarkim ką ta funkcija atlieka, ką tas timeris daro, ką šis kintamasis duoda. Savaime aišku, poto pradėsi jau klijuoti kitų pamokas, padaryti kažką pats. Visi taip dabar vos ne geriausi skripteriai pradėjo nuo to. Man irgi būna kartais neaišku, atrodo toks paprastas dalykas, o poto kai padeda tau išsiaiškinti įgauni patirties. Yra SA-MP wiki, tai didelė pagalba, yra forumas kuris padės. Būna, kad nori daugiau sužinoti apie funkcijas, tai pamokų skiltyje rasi tikrai naudingų šaltinių. Tik patarimas jai nori pradėti kurti, nebėk nusipirkti kokio domeno, ir atidarinėti projektą, reikia patirties prie kodo, dabar pabandyk atsidaryti kokios modifikacijos lapą ir pabandyk kažką kas tau patinka. Po to jai jausi, kad gali - įkurk projektą, arba ne. 

Sėkmės.

banner.gif

2015.03.28 19:00

http://westlife.lt

Aš kaip tik pačioje pradžioje labai daug turėjau noro dirbti, galėdavau išvien dirbti. O dabar man yra kaip ir sancio sakė - užeina savaitę nesinori dirbti, kitą savaitę norisi vis kažką gero padaryti.

Same shit here :X tiesiog. Nepersidirbti štai ko nereikia daryt. Užeina noras. Darai. Padarai. Sugalvoji. Nedaryk. Pasilik kitai dienai.:) tai išmokau per 1mėn dirbdamas viename projekte, kad nors ir su noru esi - nepersidirbk, pasilik kitai dienai.:)

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4183 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...