Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

wow, jai suprantu ir ant XP windowsu turėtu veikti, nes dx10 palaiko xp, ačiū už tai

Pamiršai Kappa pridėt.

OS: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Pamiršai Kappa pridėt.

o del os, tai nera skirtuma, dx dazniausiai sukelia problema, nes daugelis zaidimu ant xp veikia kur reik dx10 o jai dėl bitu tai čia taspats kas ir cod nuhackins ir bus 32bit

Em ne... XP palaiko DirectX 9.0

nu nezinau, bent jau mano palaiko kaskaip stebuklingai, t.y zaidziu zaidimus kur reikia dx10 ; 10.1

Palaukite, kraunama...

o del os, tai nera skirtuma, dx dazniausiai sukelia problema, nes daugelis zaidimu ant xp veikia kur reik dx10 o jai dėl bitu tai čia taspats kas ir cod nuhackins ir bus 32bit

nu nezinau, bent jau mano palaiko kaskaip stebuklingai, t.y zaidziu zaidimus kur reikia dx10 ; 10.1

Leisk man tau paaiškint jog žaidimas nepasileis ant žemesnės OS negu Vista.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3754 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...