Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

ubuntu.jpg

Sveiki, ana savaite isirasiau Ubuntu, si OS atrodo labai patraukliai, dizainas 10/10 , lengvas naudojimas , terminalas ir t.t.

Ipac pastebetas dalykas kad greitai uzkrauna kompiuteri

Stipresnes apsaugos ne vien nuo virusu bet ir nuo ilgapirsciu ( irasant faila visalaik praso admin slaptazodzio , log in screen passwordo irgi praso )

Visiskai nemokamas

DIdelis supportas bei atnaujinimai

Software downloaderis ( atstoja lyg google play androidui )

Kadangi LInuxas tai galima savo hostinga daryt ( web , server )

MInusas kad ne visi zaidimai veikia:

Valve zaidimai veikia bet ne visi ( STEAM )

Terraria ( - )

L4D ( - )

Metro 2033 ( - )

CS:GO ( + )

CS:Source ( + )

CS 1.6 ( + )

CS Condition zero ( + )

Garry's Mod ( - )

: : Surasiau is savo steam zaidimu listo : :

Patariu visus prisideti prie ubuntu nes jis tikrai skyriasi nuo windows.

Ubuntu irasymas uztrunka nuo 5 iki 15 min ( man uztruko kazkur apie 5min )

Jeigu nenorite isirasyti sios OS, galite ja ismeginti, bootinant. ( ismeta lentele su pasirinkimu: 1. Isbandyti ( Ijungia ubuntu OS vienam kartui.) 2. Irasyti )

Ubuntu atsiuntimas: http://www.ubuntu.com/download ( Reikes irasyt i CD kadangi kitaip irasyt manau neimanoma )

: : Taigi, laukiu jusu nuomoniu apie sia OS, pasakykite savo + bei - ir kodel, dekui uz demesi! : :

Ubuntu_13.10_release.png

Redaguota , nario Nasty

What you must understand about me is that I’m a deeply unhappy person.

Labai jau muiline OS atrodo.. jei kalbet apie gaming, tai isvis neapsimoka sitos OS naudot.

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Ta OS yra tikrai ne geimeriams, daugiau pravargsi su ja norint pasileisti žaidimus negu gausi naudos..

Naudojau sia OS man asmeniskai nelabai ji patiko, gal del to nes nesu priprates.

Modifikojant OS galima paleist Win zaidimus bet reik tutorialus ziuret.

(redaguota)

Tos modifikacijos performansui tikrai nėra gerai. Aišku, kai bus laiko, susirašysiu VM Ubuntu ir vėl pra'check'insiu kas ten naujo :P

Neisivaizduoju, nebandęs aš. Bandė draugas, sakė viskas normaliai ir nekenkia performencui.

naudojau apie mėnesį, suvargau su šita os, nes nemokėjau elgtis ten su kodais visais, tai persirašiau.

Kaip ir pastebėjai, programuotojui labiau prie širdies šie OS :D

Redaguota , nario Nasty

Turėjau kai pirkau kompą ir tikrai galiu pasakyti tinką tik siųsti filmus ir juos irašinėti į diską daugiau nieko ypatingo nenuveiks nebent ką surasi ypatingo

Reiškias ši OS ne tau o žmoniems turintiems galvą bei gabumus programavimo srityje.]

+ Ubuntu tavęs neseką o windows seką.

+ Visiškai nemokamas

+ Didžiulės programavimo galimybės

+ 900mb size

+ Greitai dirba kompiuteris

O tau kompiuteris kaip supratau gadinimui bet geimingui.

Štai kokia mano nuomonė apie Ubuntu.

Kam skirta Ubuntu?

Ši OS yra skirta Programuotojams, serverių laikymui, o ne geimeriams, asmeniniam naudojimui, kadangi šią Operacinę sistemą įsidiegiau tik dėl to. Žinoma esu girdėjęs, kad šiuo metu Ubuntu galima naudotis kaip asmeniniam naudojimui. Iš to teiginio nepritariu, tai todėl norėčiau išvardyti kelis pliusus, minusus.

Pliusai:

+ Nemokama OS.

+ Tinka laikyti žaidimų serveriams, svetainių talpinimui ir pnš.

+ Naudoja mažai RAM.

+ Didžiulės programavimo galimybės.

+ Atnaujinimai.

Minusai:

- Ne visi žaidimai veikia.

- Nepatogios Atviros Office programos.

- Ne visos windows programos veikia su Wine, bet kai kurios veikia.

- Nepalaiko kai kurių WiFi PCI (belaidžių) naujausioje versijoje 14.04 LTE. Kadangi su šia problema susidūriau aš.

- Neoptimizuotai veikia su žaidimais.

Kol kas tiek nuomonių.

Aš išmokau naudotis Linuxais kai turėjau savo pirmąjį VPN'ą su įdiegta OS Debian, nuo tada aš ieškojau informacijos kaip naudotis, kaip kurti serverius ir t.t. Patarimas pradedantiesiems naudotis Linux'ais: Jei norite išmokti naudotis Terminal, diegti programas, kurti serverius, pirma pasidomėkite Linux Pagrindais (angl. Linux Basics) ir dar patariu pasidomėti šias funkcijas apt-get, mkdir, cd, ls ir t.t.

(redaguota)

Buvau ant seno pc įsirašęs. Gan patiko, tačiau jie ne žaidimam skirti. Manrods jeigu nori žaidimą pasileist tai reikalauja daug daugiau ramų ir kitų specifikacijų negu per win jungtum. Dar suvargau su procesoriaus darbu. Kaip supratau mano ten ta versija ji kažkokį limitą pasiskyrė kiek ims mano CPU. Tai mažai atsiriekė ir naudodavo po 50-100%. (nesu tikras ar dėl to čia). O šeip tai jeigu kompiuteris tik naršyt internete, klausytis muzikos ir žiūrėt filmus tai OS pati ta.

Redaguota , nario EdgarT

Į kokį senesnį nešiojamą surašius visai nieko tokia sistema, labai greita ir gan graži :)

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3772 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...