Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Paduok jį, po to apsiverkęs sėdės atsiprašinės tavęs, viską adgal gausi ir sumokės dar baudą, negaus kompiuterio, atlups jį motina. Kai atsisiunčiat kokius failus iškart virustotal.com (nereklama) prascanuokit, pamatysit kas ten per failas, pats užsiimdavau tuo.

Galvok ką rašai .. Ir martynas gaus baudą už tai kad prašo nelegalių failu ir dar platina pats. + įžeidinėjimai. Dar liudininku sočiai yra :) Taip kad nusileiskit visi ant žemės ir gyvenkit ramiai.

Galvok ką rašai .. Ir martynas gaus baudą už tai kad prašo nelegalių failu ir dar platina pats. + įžeidinėjimai. Dar liudininku sočiai yra :) Taip kad nusileiskit visi ant žemės ir gyvenkit ramiai.

KA?? Tipo sedi pacanas ir kitas pacanas teisme vienas kaltinimas prasivardziavimu o kitas vogimu - tavo logika kad abu nusizenge taipat :/

p.s jau pradeda uzpyst tie "internetiniai ereliai" kurie vis ir sako "tu cia prilekti as tave sudaužyti le le le as maithai 8 metus atlankes" kas antras cia taip cia kaip kazkas minejo whydoto daina pries mazus vaikus nors as ja taikyciau zmonems iki 30 metu kuriu makaule yra kaip 9 metu vaiko, nors as pats nesventas 16m turiu ir stengiuos mazint tokias situacijas savo naulaiferio gyvenime.

KA?? Tipo sedi pacanas ir kitas pacanas teisme vienas kaltinimas prasivardziavimu o kitas vogimu - tavo logika kad abu nusizenge taipat :/

p.s jau pradeda uzpyst tie "internetiniai ereliai" kurie vis ir sako "tu cia prilekti as tave sudaužyti le le le as maithai 8 metus atlankes" kas antras cia taip cia kaip kazkas minejo whydoto daina pries mazus vaikus nors as ja taikyciau zmonems iki 30 metu kuriu makaule yra kaip 9 metu vaiko, nors as pats nesventas 16m turiu ir stengiuos mazint tokias situacijas savo naulaiferio gyvenime.

Pasižėk į jį , jį apvogė nes jis irgi norėjo vaikus apvogt. Ir čia nesiskaito kaip vogimas. Čia skaitos kaip naikinimas tokių kaip marčius. Nes jis kaulyjo DC gavo su virusu tada man siuntė. Taip gavos kad marčius per savo durną galvą prarado viską.

Pasižėk į jį , jį apvogė nes jis irgi norėjo vaikus apvogt. Ir čia nesiskaito kaip vogimas. Čia skaitos kaip naikinimas tokių kaip marčius. Nes jis kaulyjo DC gavo su virusu tada man siuntė. Taip gavos kad marčius per savo durną galvą prarado viską.

Aš nemanau, kad mentai žiūrės į tai jog jis ten prašėsi kažkokios programos.. O žiūrės į tai kad jo kompiuteryje buvo paskleistas virusas ir nuscamintos paskyros, ir kieno gi virusas? Kas jį paskleidė? Manau tas ir kentės..

(redaguota)

Vytūnė visiškai kalta ir visiškai šimtu procentu nubaus ją... Pasidomoėjau, faktai yra faktai :) Įsilaužė į kompiuterį ? Įsilaužė. Platino kenkėjiškus failus ? Platino. Pasisavino žmogaus asmeninius duomenis (pavogė ką nors)? Taip pavogė. Pasidalino su kitais jo asmenine informacija ? Taip paplatino draugams jo slaptažodžius :) . Padarė moraline žalą ? Taip padarė. Pilnos psichikos vaikas, ar gali būti pakaltinamas ? Nežinau, nes kuriant tokius video kur prieš jį mažesnis vaikai striptizą šoktų ir jį taip išnaudotų, čia ne pilno proto žmogus :) . Ar apgaudinėja daug žmonių ? Taip. Yra įrodymų ? Aišku yra. Nukentėjas žmogus ką nors padarė blogo ? Ne :) Prašymas programų, ar ne įvygdžius tariamo nusikaltimo žmogus nebaudžiamas :) . Kas kalti ? Vaikiukų grupuotė. Nesileisk iki jų lygio, tiesiog su policija sutvarkyk šitą reikalą, gal kažkiek ir prisiteisi, pasiklausinėjau žmonių dirbančius toje srityje, tai jie visiškai kalti, o už tokius dalykus jie patys, kad tokie "hackeriai" internete gali pasieškoti kas jų laukia. Įrodymai neginčyjami ;) Pastatyk į vietą tą snarglių grupelę, ir nesileisk net į kalbas su jais, dar leptelėsi kažką ir jie tėveliams pasiskųs. Lietuvoj yra kas daro tvarką, ir čia gali būti visiška tvarka. Taigi neauginkim mažų aferistų nuo mažų dienų, po to iš senukų paskutinius pinigus vogs tokie, fui pasišlykštėtina  ;) Jei ką ir pasakiai tai gal įžeidinėjai juos, bet tai ką jie padarė, visiškai laimėsi, nes tikiu kad jie irgi atsikirtinėjo ir stūmė ant tavęs :)

Redaguota , nario jonas2422

Vytūnė visiškai kalta ir visiškai šimtu procentu nubaus ją... Pasidomoėjau, faktai yra faktai :) Įsilaužė į kompiuterį ? Įsilaužė. Platino kenkėjiškus failus ? Platino. Pasisavino žmogaus asmeninius duomenis (pavogė ką nors)? Taip pavogė. Pasidalino su kitais jo asmenine informacija ? Taip paplatino draugams jo slaptažodžius :) . Padarė moraline žalą ? Taip padarė. Pilnos psichikos vaikas, ar gali būti pakaltinamas ? Nežinau, nes kuriant tokius video kur prieš jį mažesnis vaikai striptizą šoktų ir jį taip išnaudotų, čia ne pilno proto žmogus :) . Ar apgaudinėja daug žmonių ? Taip. Yra įrodymų ? Aišku yra. Nukentėjas žmogus ką nors padarė blogo ? Ne :) Prašymas programų, ar ne įvygdžius tariamo nusikaltimo žmogus nebaudžiamas :) . Kas kalti ? Vaikiukų grupuotė. Nesileisk iki jų lygio, tiesiog su policija sutvarkyk šitą reikalą, gal kažkiek ir prisiteisi, pasiklausinėjau žmonių dirbančius toje srityje, tai jie visiškai kalti, o už tokius dalykus jie patys, kad tokie "hackeriai" internete gali pasieškoti kas jų laukia. Įrodymai neginčyjami ;) Pastatyk į vietą tą snarglių grupelę, ir nesileisk net į kalbas su jais, dar leptelėsi kažką ir jie tėveliams pasiskųs. Lietuvoj yra kas daro tvarką, ir čia gali būti visiška tvarka. Taigi neauginkim mažų aferistų nuo mažų dienų, po to iš senukų paskutinius pinigus vogs tokie, fui pasišlykštėtina  ;) Jei ką ir pasakiai tai gal įžeidinėjai juos, bet tai ką jie padarė, visiškai laimėsi, nes tikiu kad jie irgi atsikirtinėjo ir stūmė ant tavęs :)

Nu vo, viskas ir aišku, teliko tam  Martynui parašyti pareiškimą ir viskas, laikas baigti tų vaikų išsišokinėjimus, visai jau jie negerbia viresnių.

Tu snargliuk, žėk apie ką kalbi. Kad už laido esi tai nereiškia kad gali įžeidinėt. Pirmą pasidomėk apie ką rašai tada jau gali savo "logika" ir "įžeidinejimus" kišt į tekstą. Man gailą tavęs .. Kas iš tavęs užaugs?

(redaguota)

Tu snargliuk, žėk apie ką kalbi. Kad už laido esi tai nereiškia kad gali įžeidinėt. Pirmą pasidomėk apie ką rašai tada jau gali savo "logika" ir "įžeidinejimus" kišt į tekstą. Man gailą tavęs .. Kas iš tavęs užaugs?

Apie ką aš ir kalbu su jumis vaikai neinu į kalbas, dėjau ant tavo teksto, žinau kas kaltas, palaiko Marti, tu man neagzistuoji, tau net neatrašysiu :)

Redaguota , nario jonas2422

Apie ką aš ir kalbu su jumis vaikai neinu į kalbas, dėjau ant tavo teksto, žinau kas kaltas, palaiko Marti, tu man neagzistuoji, tau net neatrašysiu :)

Na tai taip taip, visi palaiko marčiu kai jis irgi norėjo padaryt kaip vytūnė ? Ir beto mes tiek įrodymu dėl šito viso š turim kad marčius nieko pats nepeš. Taip kad adminai gali rarkint temą ir visi pašly nahen. 

Pagaliau Ovidijaus dienos baigėsi :D Prisimenu kažkada man ir nesąmonių pridirbdavo ir visada kaltindavo kitus. Prie pc kietas, norėčiau pamatyti koks būsi kietas kai teisme reiks šnekėti.. :D

Pff ... Tu ant tiek durnas ar apsimeti? Aš prie viso šito neprisidėjau. Aš klausiaus ir rašinėjaus su visais kai vytūnė tai darė. Todėl man visiškai nusišikt ką jis apie mane parašys. Dar vienas dalykas, pateik įrodymus ką aš tau ten esu padaręs. Kai pateiksi įrodymus tada galėsi kaltint. Ir aš čia nematau įrodymu kad kas nors buvo padarytą. Tegul pateikia įrodymus kad aš ir artūras jam kažką padarėm. Nėra įrodymu - Nėra ir kaltinamūjų. Taip kad sakau rakinkit temą ir viskas. Nes vieną vytūne gali kabint o manęs su arta neprikabinsi nes mes tik atsitiktiniai žmonės buve tame pokalbi kaip ir ~5-6 kitų.

Martynai jei nusileisi iki jų lygio ir nenueisi į policija, krisi mano akyse

Jie nesupranta kad niekas nieko daugiau nekaltina tik Vytūne, ir tuose kurie platino jo info. Koks skirtumas ką Martis norėjo padaryti, nieko nepadarė padarė tik mergaitė Vytūnė, atsakys už savo veiksmus, už kažkokius planavimus kurie ten vos įrodomi ir nuginčijami niekas pasaulį už tai nekaltina. Kažkas turi nuleisti vaikus ant žemės ir išmokyti truputį mandagiau kalbėti ir nesišakoti...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3588 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...