Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Pasipiktinęs kuriamų temų turinio pateikimu, pabandysiu parodyti kaip tinkamai kurti temą.

Pagrindiniai dalykai, kurių laikantis jūsų tema atrodys tikrai tvarkingai:

1. Temos pavadinimas turi atspindėti turinį, pavadinime nenaudokite beprasmių išsireiškimų kaip "help" ir kt. 

2. Turinys turi būti paprastas ir aiškus, nesekite pasakų, pavyzdžiui "Vieną dieną su draugais sėdėjom ir sugalvojom, kad reikia kažką nuveikt, tai sukūrėm va, projektą, aš esu savininkas kiti man dirba, aš kietas". Rašykite tik tai, kas reikalinga žinoti skaitančiajam (tikslai, pasiekimai, kokios pagalbos jums reikia ir kt.)

3. Nespalvinkite teksto be reikalo. Tekstą spalviname tik tada, kada reikia išskirti svarbiausią informaciją, bet tik ne visą pastraipą.

4. Nevartykite teksto, kaip čia: "Petriukas ėjo, bet nenuėjo". Tekstą paversti patartina tik tada, kuomet norime sutelkti žmogaus dėmesį į tam tikrą žodį, ar sakinį (čia jau psichologija), bet tik ne į visą pastraipą .

5. Paryškinimus naudojame: antraštėms, potemių pavadinimams, ar sakinyje vienam konkrečiam žodžiui išskirti, kad būtų sutelktas visas dėmesys į jį.

7. Skyryba. Kaip žinia, egzistuoja toks dalykas, kaip kableliai. Jų naudojimas: "sakinys kablelis tarpas sakinys)".

8. Nerašykite savo statuso projekte. Apie savo pareigas geriausia kalbėti tik tada, kuomet tai kažkam įdomu ir yra poreikis. Geriausia žmonių įvardijimo forma: "Mūsų komanda: aš, tu, draugas, draugė ir t.t." Tiesiog vardai, jokio parodymo, jog esate aukščiau už kitus.

9. Neverskite kitų daryti to, ko jie galbūt net nenori. Dažnas mūsų yra matęs ne vieną erzinančią reklamą, kuri tiesiog prašosi paspaudžiama, tad kodėl jūsų tema turi būti būtent tokia? Geriau pasistenkite ir bandykite žmogų įtikinti, jog jam to iš tikrųjų reikia, kad jis to nori. Tokie teiginiai kaip: "Skubėkite, tuoj nebeliks" nepadės susilaukti sėkmės, didesnė nauda bus, jei paaiškinsite paslaugos ar prekės privalumus ir minusus, tuomet jus pasieks daug rimtesnė, labiau suinteresuota auditorija.

10. Nedarykite iš pranešimo kalėdinės atvirutės. Paveikslėlius geriausia naudoti tik, kuomet reikia išskirti pačią svarbiausią teksto informaciją. Temoje tekstas turėtų sudaryti maždaug 70-80% viso užimamo pranešimo ploto, o paveikslėliams patartina skirti mažiau, maždaug 20-30%.

Čia mano asmeniniai pastebėjimai, tad jei norite paprieštarauti, ar kažką papildyti, maloniai kviečiu tą padaryti paliekant savo nuomonę komentaruose.

Redaguota , nario Amazing

NTYfKMx.jpg

Grafikos paslaugos. Spausk ant paveikslėlio.

(redaguota)

Tą patį rasi forumo taisyklėse... 100 tų temų... Tik kuriat ir kuriat nesąmones. ;)

Aš tuo nesidomėjau, bet kokiu atveju, galbūt aš tą perteikiau suprantamiau, aiškiau. Yra tikimybė ir kad paminėjau kažką, kas dar nebuvo įvardyta. :)

O ir tavo parašas apie tave daug ką atspindi. 

NTYfKMx.jpg

Ganėtinai įdomu buvo viską skaityti, matosi kad viskas bandyta rašyti kuo paprasčiau kad visi suprastų, bet šiuo dalyku turėsiu tave nuvilti, reikėjo bandyti dar paprasčiau, nes visi šiuo metu apsimes kas suprato viskas tvarkoje, bet jiems nei dzin dzin, nei bum bum, kas čia parašyta, vistiek kurs savo šedevrus. 

Paprasčiau čia jau neberašysi. Kaip sakant, nuo durnumo vaistų nėra. Tereikia viską įdėmiau įsiskaityt. :)

NTYfKMx.jpg

Labą dieną, labai malonu būti forumo nariu. Norėčiau paklausti ką reiškia tekstas paveikslėlyje kuris yra viršuje už 5 asmenų žinučių, po „Amazing“ nario gerbiamojo tekstu, ir apie keturis centimetrus nuo taipogi gerbiamojo „Amazing“ naro paveikslėliu kuris atspindi narį į dešinę, ir taip pat apie keturis centimetrus nuo forumo šablono pasibaigimo, paveikslėlis taip pat randasi septyniolika milimetrų virš nario „Amazing“ teksto turinio.

j

Labą dieną, labai malonu būti forumo nariu. Norėčiau paklausti ką reiškia tekstas paveikslėlyje kuris yra viršuje už 5 asmenų žinučių, po „Amazing“ nario gerbiamojo tekstu, ir apie keturis centimetrus nuo taipogi gerbiamojo „Amazing“ naro paveikslėliu kuris atspindi narį į dešinę, ir taip pat apie keturis centimetrus nuo forumo šablono pasibaigimo, paveikslėlis taip pat randasi septyniolika milimetrų virš nario „Amazing“ teksto turinio.

Jeigu negera, važiuok į priėmimą, ten padės. 

Jei nariai taisyklėse nesupranta kas parašyta, manai čia paaiškinai suprantamiau ir dabar pyst plest po tavo temos nariai kurs temas taip kaip Tu "paaiškinai"? :D

Nemanau, net nesitikiu, kad visi bam ir supras, man užteks ir tų kelių, kuriem dašils.

Visi puikiai suprantam, jog taisyklių didžioji dalis čia esančių net nėra skaitę. :)

NTYfKMx.jpg

(redaguota)

Tavo nuostabai skaitęs, neradau geresnės vietos šiai temai, nes čia nėra susiję su žaidimais, čia labiau su pačiu forumu. Mano manymu čia puikiai tinka, kaip sakant norėsi prie ko prisikabint, visada rasi. 

NTYfKMx.jpg

Jeigu negera, važiuok į priėmimą, ten padės. 

Atsiprašau gerbiamas narį „Amazing“ kuris užsiregistravote supergames.lt duomenų bazėje kaip forumo kuriame diskutuojama apie internetinius bei video žaidimus narys du tūkstančiai vienuoliktais birželio devynioliktą dieną, kad ir męs apgailestaujame, bet jūs savo temoje kuri parašyta du tūkstančiai keturioliktais gruodžio dvidešimt aštuntą dieną dvidešimt trečią valandą penkiasdešimt septynios minutės taip pat neatspindite pavyzdingo taisyklių paisymo.

j

Labai malonu, kad dabar randame kompromisą gerbiamas narį „Amazing“ kuris užsiregistravote du tūkstančiai vienuoliktais birželio devynioliktą dieną. Atsižvelgiant į Jūsų parašytą turinį - galima analizuoti, kad Jūs pilnai neperskaitėte mano t.y nario „alch0bako“ užsiregistravusio du tūkstančiai devintais gruodžio trisdešimt pirmą dieną (męs buvome užsiregistravę prieš datą kuri nurodytą, bet sistemos klaidos padarė šią datą) pranešimo, nes parašėte įžūlų pranešimą apie dalykus kurių nėra. Forumo taisyklės nurodo, kad turite padėti ir būti malonūs su kitais forumo nariais.

j

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4201 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...