Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Šiaip labai patogūs, naudojuosi jau daugiau nei metai ir tikrai nenoriu grįžti prie 7. Jai dar turi windows phone tai tau čia bus iš vis pasaka... Labai viskas nerealu, nepabandęs nesužinosi. O win 10 tėra tik versija peržiūrėti kaip viskas atrodys, klaidų milijonai... Jie net nėra išleisti dar. Kai tik išleis iš kart bus mano kompiuteryje ;33

Redaguota , nario ArtūrasM.

Šiaip labai patogūs, naudojuosi jau daugiau nei metai ir tikrai nenoriu grįžti prie 7. Jai dar turi windows phone tai tau čia bus iš vis pasaka... Labai viskas nerealu, nepabandęs nesužinosi. O win 10 tėra tik versija peržiūrėti kaip viskas atrodys, klaidų milijonai... Jie net nėra išleisti dar. Kai tik išleis iš kart bus mano kompiuteryje ;33

Taip windows phone turiu tai ir galvoju eiti ant windows 8.1 nes ant telefono irgi atsinaujino ant 8.1 windows phone

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Pats naudojau gan ilgą laiką W10TP (apie 2-3 mėnesius, nuo pat išleidimo datos), iš pradžių viskas kaip ir veikė sklandžiai, bet po kiekvieno atnaujinimo vis išlysdavo klaidų. Iš pat pradžių pastebėjau, jog per energijos naudojimo nustatymus nustačius jog nenaudojamas HDD (naudoju kelis HDD), neišsijungtų po 5min, o išvis neišsijungtų, jis vis vien išsijungdavo po 5 min net jei būdavo naudojamas, tai kas 5min "užsifreezindavo" įvairios naudojamos programos, ir reikėdavo laukti ~5-10s, kol HDD vėl pasileisdavo, kas be galo užknisdavo, tada išlindo tokia klaida, jog nebedegdavo klaviatūros lemputės (NUMLOCK, CAPSLOCK ir SCROLLOCK), bet tai man nei kiek netrukdė, dar pradėjo streikuoti mano mėgiamas AIMP3 grotuvas - paleidus kelias dainas, jos buvo pridedamos į grojaraštį ir iškart iš ten išimamos, likdavo tik paskutinė pridėta daina, maniau jog tai grotuvo klaida, bet dabar naudoju tą pačią versiją ant W8.1 ir nėra jokių problemų, o galiausiai - atsidarius interneto naršyklę (naudojau Torch naršyklę), karts nuo karto PC visiškai "užsifreezindavo", net pelė nejudėdavo - visiškai OS "mirdavo", bei tekdavo perkrauti PC, paskui tas pats prasidėjo ir su Chrome, o ištrynus Torch, vėl viskas smagiai palūžo ir daugiau OS "nebeužsibootino". Tad vakar teko grįžti prie W8.1. Šiaip buvau jau pripratęs ir dabar labai pasigendu to normalaus, normaliam kompiuteriui be liečiamo ekrano pritaikyto "Start meniu" ir smarkiai patobulinto, asmeniškai man - daug gražesnio, dizaino... Šiaip W10TP OS man labai patiko, jei ne ta kritinė klaida, dėl kurios teko perrašyt OS - būčiau jau geriau likęs prie W10TP ir kentėjęs tą HDD persikrovimą kas 5min, nei grįžęs į W8.1 su nepatogiu, kompiuteriui be liečiamo ekrano, nepritaikytu "Metro meniu"...

Filthy-Frank.jpg

Pamiršau, kad dar šį temą yra.

Dėkoju kas įkalbėjo instaliuotis windows 8.1. Žiauriai jums ačiū. Kas siūlėte windows 10 net būčiau neėmes, kadangi pats žinau, kad ten pilną klaidu ir palauksiu jau geriau kaip bus oficialiai išleista pilnai :-)

Visiems +R3P kas įkalbėjote :) Įpač Artūrui, kadangi jis visiškai buvo teisus :) Linksma su Windows 8.1.

// Intel i5-4690 // 8GB RAM // nVidia GTX 760 (MSI) // 1TB HDD // 600W PFC // Windows 10 //

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3799 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...