Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Jis turi 6 branduolius, tačiau silpnesnius...

Žodžiu, iš vis abiejų AMD neapsimoka imti. Kodėl? Nes nėra motininių su SATA3 jungtimi (jei yra, tai brangios), o deja, SATA2 kietieji diskai nelabai gaminami. Ir dar, i3 ("Haswell") turi geresnį performansą žaidimuose, tad jeigu turi 1500 litų arba paprašytum Kalėdų senio (:D) galėtum nusipirkti šitą: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcbBEQAgCAOwlSjSK9X991J8JQm7No7Y5aeDym9To5b7yxoRWZhc

(redaguota)

Jis turi 6 branduolius, tačiau silpnesnius...

Žodžiu, iš vis abiejų AMD neapsimoka imti. Kodėl? Nes nėra motininių su SATA3 jungtimi (jei yra, tai brangios), o deja, SATA2 kietieji diskai nelabai gaminami. Ir dar, i3 ("Haswell") turi geresnį performansą žaidimuose, tad jeigu turi 1500 litų arba paprašytum Kalėdų senio ( :D) galėtum nusipirkti šitą: https://www.1a.lt/order/shopping_cart?content=HcbBEQAgCAOwlSjSK9X991J8JQm7No7Y5aeDym9To5b7yxoRWZhc

Vavava kalėdu senis viso komplekto nepirks sakė :D ten man zyze kas mano procas geras aš niekaip kalėdu seneliui neišaiškinu kad mano procas jau enas Intel Penrium e5700 3Ghz jisai nevelka normalių vaizduškiu ir neįdėčiau nieko gero į jį tai pačiam reikia.. darytis :D

Arba geriausia pasiūlykit tada ant 

Pentium e5700 Vaizduške kokia eitu užrėti geriausia varianta va tada tikrai būtu gerai galėčiau per youtube pažėti kaip game neša ;D  

[Man patinka GTS450 vaizduške žaidžiau ant jos i3 procas bet BF4 Watch Dogs neša ant medium be lago :D ]

Redaguota , nario Puferis

Tai pirk GTX750, tik pažiūrėk PSU galią

Žinok jeigu raščiau kurioje vietoje parašyta... tada ir nusipirkčiau bet esu toks žalias... Tj net žiauru nesuprantu pagal ką reikia pirkti tėtis sako kad pagal DDR3 reikia pirkti nes pas mane procas likitasi sakė kad skirtas DDR3 ims.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4214 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...