Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4219 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Tu klausi "Kodėl šis forumas toks apgailėtinas ir apleistas?" ir atsakai "Maximum čia 95% yra 13-16 mečių.", "O čia 99% šūdą malą apie GTA, Counter-Strike ir MineCraft". Yra begalę forumų kur renkasi rimtesnė auditorija ir diskutuoja apie įvairius dalykus. Ten kur "Maximum čia 95% yra 13-16 mečių." tokių rimtų diskusijų apie naujus žaidimus/IT technologijas.. nebus.

(redaguota)

Jokių diskusijų apie rimtesnius žaidimus. Jokių Steam diskusijų. Nemačiau praktiškai jokių normalių temų apie IT technologijas, programinę įrangą, žaidimų kompiuterius, jų komponentus. Nu ok, žaidimų forumas turėtų būti apie įvairius žaidimus, apie Origin ir Steam, apie konsoles, apie dar kažką. O čia 99% šūdą mala apie GTA, Counter-Strike ir MineCraft. Ir tokios tokių visiškai niekam tikusių serverių ir forumų reklamos. Nesuprantu niekaip, kokio amžiaus čia lankytojai renkasi? Nu negali vyresni būti tokio debil**ko mąstymo kaip kad čia dauguma?? Maximum čia 95% yra 13-16 mečių.

Kam tie "+Rep" čia reikalingi išvis? Duoda juos už kažkokius FaceBook Like. Nesuprantu,.ir kam aš mokėjau 5 lt. neduok Dieve kas čia per forumas.

Yra toks dalykas kaip zmoniu interesai, o siuo metu zmones daugiausia suinteresuoti i cs,samp ir kitus brudus. Apibudink rimtesni zaidima, nes pagal mane rimtesnis zaidimas yra ARG (alernative reality game) , bet nei vienas is cia esanciu nesuprastu zaidimo koncepto. Cia yra zaidimu forumas, diskutuot gali apie betkokius zaidimus, jeigu nori skaityt naujienas apie IT technologijas ir kompiuterius, tai buk malonus susiprotek, kad sis forumas toli grazu ne " IT " auditorijai kurtas.

P.S. Durnas tas kuris vadina kitus durniais, nors pats lankosi durniu forume. Susimastyk biski pacanas

Redaguota , nario NightKata
  • Teigiamai 1

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

žinai, Laurynai gal aš tau truputį ir pritariu,bet pats pagalvok,o koks turėtų būti forumas? Čia gi žaidimų forumas yra tam tikros skiltis,kad nerašytu visko į viena krūva. Žaidimų skiltis apie tam tikrą žaidimą,yra skiltis apie viską ,kur dabar ir yra ši tema , nu nežinau jei tau šis tinklalapis nepatinka norėčiau pamatyti kaip tu sukurtum savo.

(redaguota)

čia nekalba apie rimtesnius žaidimus, nes daugeliui pc neišneša jų,tik cs 1.6 ir samp nu dar mc.

Va va tokio ats ir laukiau! O kodėl kompiuteriai per silpni? O todėl kad čia beveik dauguma, duočiau kokius 94%-96% visų lankytojų, yra priklausomi nuo tėvų kišenės. Su tokiais žmonėmis, beprasmiška yra apie kažką diskutuoti. Galit rakinti temą.

Reziumuojant: forumas skirtas 10-16 metų vaikams-paaugliams, ir tik kelios temos kažkiek yra rimtesnės. Žaidimų ir gerų diskusijų požiūriu, šis forumas niekam tikęs. Ačiū už dėmesį.

Redaguota , nario `Laurynas
  • Teigiamai 1

Baigėsi tema apie forumą, pradeda šnekėti apie "tėvų kišenes". Tuo šitas forumas ir žavi. ^_^

Kuo forumas apgailėtinas ir apleistas? Jei nėra normalios tvarkos, kaip čia viskas gali būti gerai? Moderatoriai / Unban ir visą kitą yra tiesiog parduodamą, administracija dirbą kaip sraigės arba iš vis nedirbą. Vien iš svetainės išvaizdos galima spręsti kas čia darosi.

Šis forumas tik ir išlaikomas atklydelių vaikų, kurie visą laiką praleidžia SA:MP ar MC forumuose, bei paspaudinėja reklamas už kurias savininkas gauna pinigėlių. 

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

(redaguota)

Man šitame forume trūksta diskusijų. Kad ir apie Steam. Imu pavyzdį iš kito forumo, kur sukūriau beveik identišką temą, kaip čia: "2014 Steam Holiday Sale". Ten lankytojai diskutuoja net ir apie tą Steam Auction, kaip greičiau gauti tuos gems, ar verta ir pan.

Toliau diskutuojama ir apie CS: GO (kokius stickerius naudojama, įvairios strategijos žemelapių ir bug'ai, ir daug daug visko). Apie 70 naujų temų apie CS: GO vien per šį mėn. su 50-170 postų juose. Ir daug diskusijų apie kitus žaidimus.

O čia kas gero yra? Apgailėtinos kelios temos kad kažkas tipo kažką parduoda, kažkokį shit skin'ą. Nei vienos temos apie strategiją. Tie 5 lt kuriuos išleidau registracijai turbūt būtų naudingesni alui arba ledams. Čia taip nyku. Nesuprantu, ką jūs tame GTA San Andreas arba CS 1.6 matote :o Gėda vadinti šį forumą: žaidimų forumu.

Čia kažkokie keisti forumo nariai- grubūs, neišauklėti. Nemačiau tiek nemaloniai bendraujančių žmonių. Ai nėra prasmės diskutuoti.

Redaguota , nario `Laurynas
  • Teigiamai 1

Ant kiek idiotiška tema tai negaliu..Net forumo pavadinimas supergames...Super - Tai šaunu kažkas tokio išvertus o Games - Žaidimai ir kurio tu žodžio nesupranti? Forumas kaip dauguma sake nėra skirtas IT auditorijai ar kokiam ten š..Jeigu kažkas nepatinka mauk į normalius IT forumus o ne kur apie žaidimus diskutuoja kadangi forumas ir yra skirtas žaidimams..Tiesiog žmones traukia tokie žaidimai kaip cs,gta:sa ir panašiai..Kažkas nepatinka? Kaip sakiau mauk iš čia..

• Teigiamai 2
  • Neigiamai 1

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Va va tokio ats ir laukiau! O kodėl kompiuteriai per silpni? O todėl kad čia beveik dauguma, duočiau kokius 94%-96% visų lankytojų, yra priklausomi nuo tėvų kišenės. Su tokiais žmonėmis, beprasmiška yra apie kažką diskutuoti. Galit rakinti temą.

Reziumuojant: forumas skirtas 10-16 metų vaikams-paaugliams, ir tik kelios temos kažkiek yra rimtesnės. Žaidimų ir gerų diskusijų požiūriu, šis forumas niekam tikęs. Ačiū už dėmesį.

Gerai. man tik viena neaišku. Jei čia tau taip blogai, tai kodėl dejuoji čia atsisėdęs? Eik į "suaugusių" forumą, tik žėk kad muilas iš rankų neiškristų.

Kritika neturėtų būti pikta ir žeidžianti iki širdies gelmių; ji turėtų būti nukreipianti, pamokanti ir įkvepianti. - [R.V.Emersonas]

(redaguota)

Perskaičiau visus komentarus. Ar Jūs rimtai tokie dundukai esat? :D :D :D Aš pilnai palaikau temos autorių- forumas apleistas yra. Aurimui giliai pofik ant forumo. Justas dar kažkiek prižiūri tvarką. Jei nori chatinti ir susipažinti su kažkuo, šis forumas labiau skirtas mažvaikiams. Jie net nesugeba normaliai Kalėdinio konkurso surengti. O čia tie visi "kietuoliai" tai tiesiog žmonės nori išsilieti internete, nes realiam gyvenime per daug nuskriausti yra :D :D :D Šio forumo jokiais būdais lyginti su arba gamernitiniu forumais lyginti niekaip negalima.

Redaguota , nario Scelerum

Žinot, yra toks gyvūnas- kiaulė. Kai pjauna (skerdžia) kiaulę, ji garsiai žviegia. Tai va, visi kurie man čia aiškina, kad aš "verkiu" arba mane siunčia kitur, nors aš teparašiau savo nuomonę, atsakysiu: NUSTOKIT ŽVIEGTI kaip skerdžiamos kiaulės ir gerbkit kito nuomonę, neūžaugos ;-D

Jeigu nesugebi gerbti žmonių pasirinkimo, kodėl jie turėtų gerbti tavo nuomone?  :huh:

Išskirtinai įdomi tema, tikrai susižavėjau forumo narių vienybe, jie susivienyjo ir pradėjo nekęst dalykų kartu!

Pačio temos autoriaus norėčiau paklaust ar jam pačiam daeina, ką jis per nesamones rašinėja? Mat ponui trūsta rimtų temų ir diskusijų, kurios jam šildo širdį, bet vietoj to, kad jis jas kurtų arba motyvuotų kitus, jis sėdi ir skudžias kaip viskas blogai. :c

Kritikuodamas tą trejetą žaidimų kurie įvardijai, savaip parodai, kad jie tau nepatinka. O man ašmeniškai labai patinka Minecraft, nuoširdžiai manau, kad tai vienas iš geriausių kada nors sukurtų SandBox tipo žaidimų, o steam'e as kaip ir nežaidžiu nes manęs tai netraukia. Matai tarp mūsų esminis skirtumas yra tas, kad tu kuri temas apie dalykus kurie tau nepatinka, o aš ne. Nes aš jau susitaikiau, kad visi žmonės savaip skirtingi ir mėgsta skirtingus dalykus.

Viso šito esmė ta, kad čia ne mes esame "kaltieji", čia tu išsirinkai ne tą forumą ir taipogi galiu patikint, kad tai ne čia besilankančių narių amžiaus kaltė, tai dėl to jog čia esantys žmonės interesuoja kitus dalykus. Bet tai nereiškia jog mes kažkaip draudžiam ar nepriimam tokių temų, toli gražu ne, matyt dar neatsirado žmogus kuris viską puikiai išdestytų ir pritrauktų kitus narius į diskusijų liūną. Tai gali padaryt ir tu ir betkuris kitas ir patikėk manim, kažko imtis tai daug geriau, nei sedėt ir viską kritikuot.

Kitą tema, brolis PrefixS paminėjo moderatorių pardavinėjima, rimtai? Gal žinai kainą? Būtų įdomu sužinot.

O kaip dėl Unban tai nemanau ar verta diskuduot šią temą, nes visi čia esam pakankamai protingi, jog suprastumėm, kad forumui reikia iš kažko gyvent.

Dar jis kažką apie sraiges ir administraciją sapaliojo, bet nelabai kertu ką. Justai (Naujas Administratorius) yra pareiginkas, atsakingas ir protingas žmogus. Šiame forume jis turi gerą reputaciją(Nekalbu apie tą žalią skaičiuką prie jo nick'o) ir forumui skiria tikrai daug laiko. Trumpai tariant tai man malonu su juo kartu dirbt.

Ir ant galo vėl stūme ant mažamečių kuriem patinka Minecraft, da kartų taip ir per zūbų gausi iš šaldytos skumbrės.

Galiausiai aptarsiu Scelerum ( jis dėl šio dalyko atsiuntė 20 raportų) iškeltą temą t.y pranešimai kurie nesusiję su temą ir taip šiuo atvėju jis buvo višiskai teisus, peržvelgę šia temą galime pamatyti, jog vieni kalba apie pinigus, antri apie SA:MP, o treti išvis nesamones rašinėja lyg kokių grybų būtų užsimetę. Bet pagrinde Scelerum papiktino ne tai, jį papiktino tai, kad 5 Moderatoriai (Skaičiuoju su Justu, bei Marium) neskaito kiekvieno s*p*stos temos, ko pasekoje ir nutinka tokie dalykai. Bet kadangi mes tokie vieningi tai nariai mum padeda surasti nusižengimus (Lucky us).

Pranešimai kurie buvo Off-Topic bus ištrinami, o jų autorius įspėtas.

Peace.

• Teigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4219 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...