Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 138
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Manau mes vieni cia tokie..

Defector` - nu tiek to nusizengiai tu cia, sugebek atsiprasyti, yrodyk kad keitiesi taisaisi, o tu kaip 5-kemetis nusalino ir skustis visiems.. Prasyk atleidimo stenkis keistis, o ne gerbiamam ADMIN ragus statyk.. Dabar tai kas bebutu niekaip taves niekas negrazins, uz tavo toki narsu poelgi paniekinti ADMIN (bent jau as taip suprantu). Siam Forume tu tikrai galejai buti malonesnis zmonems..

Informacija pakeista

Pardavineju +2REP [100FLT] Galima deretis :) [Pm]

Pasikeites.

Paspausk : http://www.didink.lt/hardziuks Ačiu

24g6fxh.png

Defector`-Jo Zodis paskutinis.. Taip tikrai tu taisykliu nesilaikiai izeidinejai visus tie kurie nors smulkmeneles nesuprato, nors turetum jiems padeti.. Jis nusprende tave nusalinti, vadinasi taip ir bus, turek pagarbos dar kad buvai moderatorius ir tyliai pabuk, o ne cia priestarauk...
eik eik, ekspertas atsirado, sedėjai bane nuo įspėjimų ir sėdėk urve tyliai.

pasiklysk.

apie PauliusV išvis neturiu ką pasakyt nardo kiekvienam iš subinės į kitą.

Na bent man tai DLG gan geras mod buvo nu gal kartais ten susinervindavo ir ant konors pastumdavo bet daugelis tai daro nes mane irgi jau kartais pradeda ant tiek uz**st durni komentarai kad tik ir norisi kai kuriem zmonem ispejimus dalint o poto verkia kad gavo ispejima ir blogas mod...

Teisybe sakai noreciau kad DLG butu grazintas moderatoriaus statusas

:|

I be a billionaire if I could get a dollar

For all the bullshit that I hear a day

Na bent man tai DLG gan geras mod buvo nu gal kartais ten susinervindavo ir ant konors pastumdavo bet daugelis tai daro nes mane irgi jau kartais pradeda ant tiek uz**st durni komentarai kad tik ir norisi kai kuriem zmonem ispejimus dalint o poto verkia kad gavo ispejima ir blogas mod...

Teisybe sakai noreciau kad DLG butu grazintas moderatoriaus statusas

:|

Kurie sitoje temoje ejo pries ji , dingtu is sio forumo :D

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

Man tai geras jis moderatorius buvo, o su tais stumimais tik prajuokindavo ;D

Pritariu, tikrai prajuokindavo dažnai.

Lietuviai žvengia iš kito nelaimės, o gal tam žmogui nemalonu, kad ant jo stumia...

-- Papildyta --

Defector`-Jo Zodis paskutinis.. Taip tikrai tu taisykliu nesilaikiai izeidinejai visus tie kurie nors smulkmeneles nesuprato, nors turetum jiems padeti.. Jis nusprende tave nusalinti, vadinasi taip ir bus, turek pagarbos dar kad buvai moderatorius ir tyliai pabuk, o ne cia priestarauk...

pasiklysk.

Nemaniau, kad būsi vis dar kietas be moderatoriaus, prašyk, kad tavo draugas mum įspėjimus uždėtų. :)

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Lietuviai žvengia iš kito nelaimės, o gal tam žmogui nemalonu, kad ant jo stumia...

-- Papildyta --

pasiklysk.

Nemaniau, kad būsi vis dar kietas be moderatoriaus, prašyk, kad tavo draugas mum įspėjimus uždėtų. :)

Amžius: 14

man tavo amžius viską pasako

-- Papildyta --

pasiklysk.

Amžius: 14

man tavo amžius viską pasako

Užauges atsirado. Nesikelk į aukštumas, žemai leisies.

Tiek dirbu,o REP negaunu :( Jei negaila +REP :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5632 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...