Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kaip gi matot, likau be moderatoriaus teisių, kodėl ?

Sveikas,

Pašalinu tave iš moderatoriaus pareigų už taisyklių nesilaikymą, savivaliavimą, elgesį nesuderinama su forumo pozicija, netinkamą moderavimą ir už nemandagumą. Stebėjau tavo nusižengimus jau seniai, bet vis galvojau, kad ateisi į protą, pasirodo klydau.

Dabar norėčiau iš ponaičio Aurimo atsakymų į šiuos klausimus:

1. Parodyti tas vietas t.y. postus, kur aš nesilaikiau taisyklių.

2. Nurodyti postus, kur buvo savivaliavimas.

3. Nurodyti postus, kur aš naudojau elgesį nesuderinama su forumo pozicija.

4. Paaiškinti, kodėl netinkamai moderavau.

5. Nurodyti postus, kur aš rodžiau savo nemandagumą.

Manau, pamatę kai kurie turbūt apsidžiaugė, kad tas Defector` neteko pareigų, neduos man "už nieką" įspėjimų, nebebanins už nieką, galėsiu pažeidinėt taisykles ir negaut įspėjimų ir taip toliau arba kai kurie turbūt nuliūdo mane matydami be moderatoriaus. Dabar žiūrėsim, ar tikrai bus geriau be manęs iš tvarkos pusės. Bus labai įdomu, geras tavo požiūris. Sėkmės tau.

• Atsakymų 138
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Šiaip ką norėčiau pasakytai tai :

1.Iš musės darai dramblį . (Dabar)

2.Savo pareigas gerai atlikdavai .

3.Kartais su žmonėmis šnekėdavai nepagarbiai .

Ar pats nepastebėjai , kad prasideda tas pats kas buvo ir su aZT ?

Kažko jis negavo ir pradėjo rašinėti per visus forumus su pykčių ir tvarkos negerbimu .

Šiaip ką norėčiau pasakytai tai :

1.Iš musės darai dramblį . (Dabar)

2.Savo pareigas gerai atlikdavai .

3.Kartais su žmonėmis šnekėdavai nepagarbiai .

Ar pats nepastebėjai , kad prasideda tas pats kas buvo ir su aZT ?

Kažko jis negavo ir pradėjo rašinėti per visus forumus su pykčių ir tvarkos negerbimu .

98% Taip.

Dirbdavai gal ir gerai - bet su kitais buvai nemandagus.

As nors cia ir tik savaite, bet galiu jau pasakyti kad esi nemandagus, nors ir dabar esi ne moderatorius, bet pvz cia: prasymai/prasau-padekit-del-samp-labai-reike-pagalbos-t29859.html Zmogui nei padejai nei ka, parasiai bereiksmi posta ir tiek, o jis prase pagalbos, moderatoriai tikrai tokie nebuna... Postas toks lyg butu pasiepiantys: "tokiems durniams kaip tu nereikia aiskinti" o gal zmogus nezino kas yra ta garso korta (anglis. sound card)

Mačiau daug postų kai buvai nemandagus. Neatsimenu kur. Deja, tu man niekada nepatikai. Tu iš esmės dabar stumi ant moderatorių ir admino, kadangi pats jo netekai.
nepatikau nes dėdavau ant tavęs perspėjimus "už nieką" ?

Mukas - jei eilinis lietuvis negali pasinaudoti anglų kalbos žodynu ar paprašyti ko nors, kad išverstų anglų kalbos sakinį, tai man trūksta žodžių.

Aš sakiau, kad už nieką.

Aš supratau už ką tie perspėjimai buvo, durnas buvau - pykau.

Aš tavęs nemėgstu dėl kitų priežaščių, žmogau.

Beto, šitą galima suprast kaip įžeidžiantį:

duok alaus emut :beers::funny:
negalima tau dar..

Ir tokius žmones siūlo į administratorius...

koks tu man juokingas esi, kaip iš kokio cirko pabėgęs klounas. Tavo reikalas, kas ką siūlo į administratorius ?

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Paskutiniu metu mes galima sakyti susidraugavom, bet turiu dar vis dar ta ispejima uz nemandagu tavo rasynejima, kaip as pasireiskiau tai gavau ispejima... :D matai ponaiciui nepatiko mano kalbejimas su jo, nes kalbejau taip kad jis durnelio vietoi paliko ir uz durneli stovejo, kaip jis kitus laiko bazarindamas "savo sustra bazara" na... O seip mes ant galo susibendravom bet kaip buvo taip buvo, nei dziaugiuosi nei verkiu. ;)

efb1f2b74148c0f714794138765121b5166.jpg

"Duok alaus emut" Papostinai... Negalima dar tau - tu nepilnametis. "Ir tokius žmones siūlo į administratorius..." Nesuprantama.

Nereikėjo bent užstumt, apie Klaunus....

"Ir tokius žmones siūlo į administratorius..." Nebūtum parašęs, nebūtu ir klounų.

1. Jis ten apačioj dar "gražių" postų turėjo.

2. Ne aš ten rašiau.

3. Durnesnis visada pradeda stumti.

1bd7b6971b7723210ded94169e05a689920.jpg

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5237 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...