Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4231 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

win7-pc-computer-woman-680.jpg

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ pirmadienį oficialiai paskelbė nutraukianti mažmeninę kai kurių „Windows 7“ ir „Windows 8“ versijų prekybą.

Prekybos stabdymo data buvo nustatyta jau ir anksčiau – sprendimas turėtų paskatinti vartotojus pereiti prie naujesnių operacinės sistemos versijų. Apie tai praneša BBC.

Statistika rodo, kad žmonės pagaliau atsisako kai kurių itin senų „Windows“ sistemos versijų. Nuo rudens pradžios „Windows XP“ rinkos dalis smuko nuo 24% iki 17,18%, tuo tarpu Windows 8.1 padidėjo nuo 6,67% iki 10,9%.

Naujausia „Microsoft“ operacinė sistema – „Windows 10“ rinkose turėtų pasirodyti 2015 metų pabaigoje. Didžiausias jo konkurentas bus „Windows 7“, kuri dabar užima 53,05% rinkos.

Jau nuo spalio 31 d. eilės šalių vartotojai nebegali įsigyti „Windows 7“ versijų „Home Basic“, „Home Premium“ bei „Ultimate“. Taip pat prekyboje jau sunku rasti ir „Windows 8“. Nuo šiol pirkėjams „Microsoft“ siūlys tik „Windows 8.1“ operacinę sistemą.

Savo ruožtu, Lietuvoje dar nejuntamas “Microsoft” sprendimas, nors tikėtina, kad situacija keisis, kai tik išseks atsargos sandėliuose.

Šaltinis: Faceit.lt

(redaguota)

Ubuntu naudokit ir nebus problemų. Nes dabar XP atsisakė. Dabar ruošiasi WIN 7 išlupt. Kas per nesamonė? Kas per marketingas? Nulauš tuos 10 čia faktas . Esu skaitęs kad WIN 10 Bus paskutine sistema bet ji bus prenumeruojama kaip office 365.Kur MS ritasi?

Redaguota , nario URAGANAS

HARD-UCP comming soon.

(redaguota)

Ubuntu naudokit ir nebus problemų. Nes dabar XP atsisakė. Dabar ruošiasi WIN 7 išlupt. Kas per nesamonė? Kas per marketingas? Nulauš tuos 10 čia faktas . Esu skaitęs kad WIN 10 Bus paskutine sistema bet ji bus prenumeruojama kaip office 365.Kur MS ritasi?

Nieko iš tos Ubuntu nėra gero, ji nėra universali kaip Windows. Nei su Linux "pageiminsi" nei ką. Windows 7 jau baigia atgyventi, nes vien Windows 8.1 veikia juntamai sparčiau, ką kalbėt apie ateinančius Windows 10. Šiaip sklinda kalbos, jog ne tik jie bus prenumeruojami, o atvirkščiai - naujieji "langai" namų vartotojams gali būti nemokami. Na, kalbos kalbomis, reikia laukti MS darbų, o ne kalbų, tada galėsim kažką sakyti :)

Redaguota , nario Tormazas

Čia normalus marketingas. Pasižiūrėk į telefonų gamintojus - taigi koks Apple nebereklamuoja koks iPhone 3 pilnas naujovių bei revoliucinis. :D Viskas čia gerai, Windows 7 gal ir yra kai kuriems patogūs, bet 10 man net ir Preview versijoje tiesiog "ošia". O tai pasako daug.

Šiaip dar ilgai turėsim kratytis to Windows 7, jeigu dar beveik kiekvienoje Lietuvos parduotuvėje, terminale, stotyje vis dar bobutės sėdi su Windows XP, tai ką jau kalbėti apie Windows 7. :)

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Čia normalus marketingas. Pasižiūrėk į telefonų gamintojus - taigi koks Apple nebereklamuoja koks iPhone 3 pilnas naujovių bei revoliucinis. :D Viskas čia gerai, Windows 7 gal ir yra kai kuriems patogūs, bet 10 man net ir Preview versijoje tiesiog "ošia". O tai pasako daug.

Šiaip dar ilgai turėsim kratytis to Windows 7, jeigu dar beveik kiekvienoje Lietuvos parduotuvėje, terminale, stotyje vis dar bobutės sėdi su Windows XP, tai ką jau kalbėti apie Windows

Dėl windows xp tai netiesą sakai. Dirbu pats prie IT technologijų, Dažniausiai užsako winxp mokyklos kurios neturi kalno pinigu. Ir dabar minimalus reikalavimai pakilo. 2,4ghz ir 1,5gb ramu 400mhz.Asmeniškai winxp naudoju tam kad flashinciau telefonus nes su win vista atsiradimu labai stipriai pakeite KERNELBASE.DLL . win 7 turi išlaikyta gera vartotojo sąsają. O win8 man nelabai patiko kai instaliuoji legacy pavidalu. UEFI čia tai perversmas. 

HARD-UCP comming soon.

Buciau win 10 irases kad ir prewiew. Bet nerimauju del driveriu, o ypac del vaizdo plokstes driveriu. Oficiliam puslapi apie win 10 nei zodzio.. O dar ir su SSD ant 8.1 turiu problemikiu, ka jau sakyt apie 10. Zodziu reiktu dar palaukt..

ASUS PRIME Z370-P l i7 8700K 5Ghz l GIGABYTE GTX1080Ti 11GB l 16GB 2400Mhz RAM l 256GB SSD l 500GB SSD l 256GB m.2 l ASUS ROG SWIFT PG348Q G-Sync 3440x1440 Ultrawide

Playstation 3 Slim (Unlocked) 120GB / Playstation Vita Slim 128GB / New Nintendo 2DS XL 32GB / iPad Mini 4 128GB / MacBook Pro

Kekvieno nuomonė skirtinga Win7 ir 10 preview stabiliausi win 8 pagal mane totali tragedija.Laukiam W10 :)

Stabilūs ir Windows 8.1, visos tvarkyklės funkcionuoja, niekada dar nemačiau BSOD, žymiai sparčiau veikia negu Windows 7. Windows 10 kaip tik yra nestabilūs, nes jis dar yra tik kuriamas. Jam nėra sukurtų tvarkyklių, žodžiu, dar nebaigta OS. Bent jau Windows 8.1 tikrai nėra kažkokia tragedija :)

Dėl windows xp tai netiesą sakai. Dirbu pats prie IT technologijų, Dažniausiai užsako winxp mokyklos kurios neturi kalno pinigu. Ir dabar minimalus reikalavimai pakilo. 2,4ghz ir 1,5gb ramu 400mhz.Asmeniškai winxp naudoju tam kad flashinciau telefonus nes su win vista atsiradimu labai stipriai pakeite KERNELBASE.DLL . win 7 turi išlaikyta gera vartotojo sąsają. O win8 man nelabai patiko kai instaliuoji legacy pavidalu. UEFI čia tai perversmas. 

Tikra tiesa.Pvz pas mus per info pamoka visi kompai su xp windows'ais.O mokytojai tai su 7 arba vista kokiais.

Stabilūs ir Windows 8.1, visos tvarkyklės funkcionuoja, niekada dar nemačiau BSOD, žymiai sparčiau veikia negu Windows 7. Windows 10 kaip tik yra nestabilūs, nes jis dar yra tik kuriamas. Jam nėra sukurtų tvarkyklių, žodžiu, dar nebaigta OS. Bent jau Windows 8.1 tikrai nėra kažkokia tragedija

Man tai ant Windows 8.1 teko matyt BSOD bet cia del ramu ar del hdd ar ssd nzn koks pas man :D Nes ir ant 7,8.1 meto.

Tai kad dar 8.1 neuzbaigti galima sakyti yra, tai ka cia kalbeti apie dar kazkokia naujesnia OS?! Dar didesni suda paleis? :funny:

Nemaciau kad kazkas butu neuzbaigta toje versijoje.

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

HAH. Kaip visada prasidėda nesamonės dėl win8.1... Žmonės jūs esate pasenęs. naudojat seneną. faktas tas, kad jau greit win 7 nebebus palaikomas kadangi naujausiu DX versijų jis nepalaikys. Win10 turiu isirašęs ant laptopo ir tikrai galiu pasakyti, kad daug stabiliau už win8 ir 7 kartu veikia. nors tai ir yra beta ar alpha versija. 

O winxp nieko gero, nėra updeitų, nėra windowso.

graphic.png

• Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4231 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...