Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Bet ir kaina turėtu but nebloga :D

Kaina bus standartizuota (~60$), na o spėju Lietuvoje kokius 2 metus kaina bus virš šimto litų. :)

Šiaip labai puikios žinios, bet Osvi galėjai ir labiau supažindinti su šio trailer'io pristatytomis kitomis naujovėmis:

• Pirma kartą tokio pobudžio žaidime konsolėje bus galima keisti FOV (matymo lauką);
  • Perdirbtos animacijos;
  • Bus galima naudoti daugiau objektų bei bus padidintas jų kiekis, statant užduotis (darbus);
  • ir dar daugiau dalykų, kuriu pats neprisimenu. :D

Na gan pamalonino mane tokios žinios, bet spėju labai susileisčiau, jeigu paskelbtu, kad čia būtų cross-platform žaidimas, kam yra labai mažas šancas... :)

Redaguota , nario Spookas
  • Teigiamai 1

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Bus ant to GTA V pc geresnios grafikos , varikliukas , daug pakeista ir pridėta , bet manau ,kad daug kas nežais nes manau kad jis užims apie puse ar biški mažiau jūsu kompiuterio , todėl manau teks jums žaisti su low grafikomis arba išviso lag'e

GTA IV buvo portintas iš konsolių į PC dėl to reikalavimai buvo milžiniški ir 2007 metais daugiau kaip pusė mūsų jį žaidė ant low. Esmė tame, kad GTA 5 bus perdarytas PC versijai ir tai nebus port'as tad reikalavimai bus panašūs kaip Max Payne 3 ar NBA 2K15. Aš tuo 100% užtikrintas.

YpIX4xG.jpg

GTA IV buvo portintas iš konsolių į PC dėl to reikalavimai buvo milžiniški ir 2007 metais daugiau kaip pusė mūsų jį žaidė ant low. Esmė tame, kad GTA 5 bus perdarytas PC versijai ir tai nebus port'as tad reikalavimai bus panašūs kaip Max Payne 3 ar NBA 2K15. Aš tuo 100% užtikrintas.

Na aš nesu didelis to žinovas, bet tavo žodžiai mane nuramino :D

• Teigiamai 3
(redaguota)

Su Xbox One, PS4, PC nebėra tokio dalyko kaip portas. Architektūra sistemų yra ta pati. Vienintelis neramus dalykas tai North optimizuos žaidimą skirtingoms sistemoms. 

Jei kam įdomu:

PS4 ir Xbox One žaidimo versijos yra native 1080p, 30FPS.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

Su Xbox One, PS4, PC nebėra tokio dalyko kaip portas. Architektūra sistemų yra ta pati. Vienintelis neramus dalykas tai North optimizuos žaidimą skirtingoms sistemoms. 

Jei kam įdomu:

PS4 ir Xbox One žaidimo versijos yra native 1080p, 30FPS.

NBA 2K15 failai buvo portinti iš XOne, tai tas portas šioks toks yra.

Bus ant to GTA V pc geresnios grafikos , varikliukas , daug pakeista ir pridėta , bet manau ,kad daug kas nežais nes manau kad jis užims apie puse ar biški mažiau jūsu kompiuterio , todėl manau teks jums žaisti su low grafikomis arba išviso lag'e

Jeigu pas tave pc medinis ir gerus žaidimus ant low velka tai nereiškia, kad pas visus tokie medžiai ir jie galės žaisti tokį žaidimą kaip GTA 5 ant low.
Redaguota , nario OsvisLT

YpIX4xG.jpg

NBA 2K15 failai buvo portinti iš XOne, tai tas portas šioks toks yra.

Jeigu pas tave pc medinis ir gerus žaidimus ant low velka tai nereiškia, kad pas visus tokie medžiai ir jie galės žaisti tokį žaidimą kaip GTA 5 ant low.

nba 2k15 portas sakyčiau nelabai geras. 

O dėl GTA V reikalavimų manau nebus didesni už NBA2k15. 

Na dabar tikrai manau pirksiu kai tik išeis ar bus pre-order ant PC :)

graphic.png

nba 2k15 portas sakyčiau nelabai geras. 

O dėl GTA V reikalavimų manau nebus didesni už NBA2k15. 

Na dabar tikrai manau pirksiu kai tik išeis ar bus pre-order ant PC :)

Dėl reikalavimų tai ir aš nemanau, kad GTA 5 reikalavimai bus didesni nei NBA 2K15. Gali GTA 5 reikalauti daug RAM, nes kaip žinome Next-Gen versijoje bus daug tekstūrų. Portas aišku buvo blogas, nes daug kas susiduria su lag'o problemomis ir panašiai.

YpIX4xG.jpg

Dėl reikalavimų tai ir aš nemanau, kad GTA 5 reikalavimai bus didesni nei NBA 2K15. Gali GTA 5 reikalauti daug RAM, nes kaip žinome Next-Gen versijoje bus daug tekstūrų. Portas aišku buvo blogas, nes daug kas susiduria su lag'o problemomis ir panašiai.

Osvi nustebinti jeigu jau nusipirkai ar tvirtai apsisprendei kad pirksi PS4? http://zaidimubalsas.lt/gta-5-dualshock-4-privalumai/

Pas mane dabar daugiau nei 500GB laisvos vietos HDD diske, tai žaidimas užims apie ~250GB vietos? Baikit taip juokauti...

O dėl grafikų aš asmeniškai nepergyvenu, bent jau ant "Medium" ir 1080p turėtų gerai stovėti.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Pas mane dabar daugiau nei 500GB laisvos vietos HDD diske, tai žaidimas užims apie ~250GB vietos? Baikit taip juokauti...

O dėl grafikų aš asmeniškai nepergyvenu, bent jau ant "Medium" ir 1080p turėtų gerai stovėti.

Tai, kad jis dažnai nusišneka. Buvo supergames forume daug kalbėta apie GTA 5 ten virš 60 puslapių. Jei neklystu 63 maždaug.

.lukonic paklausė ar ant Steam'o bus GTA 5 maždaug pirmame ar antrame puslapyje. Jisai radęs tą pranešimą atsakė 63 puslapyje:

5l9jdy.png

Tai čia vadinasi, moderatorius atidžiai prižiūri ir stebi forumą. Nu tai tagul bent prižiūri jis tą forumą, nes kažką protingo parašyti jam neišėjo. Mano akyse jis su kiekviena savo žinute krenta.

YpIX4xG.jpg

Šis žaidimas neturės ten jau dideliu sisteminiu reikalavimu, pvž GTA IV ant mano naujo pc tai vis dėl to vistiek nepasileidžia :D

Jeigu žaidimas bus gerai optimizuotas tai problemu nebus ir tikrai manau nebus tokie reikalavimai pvž kaip pas Assassin's Creed Unity :lol:

Na tikiuosi tokių reikalavimu nebus :D jeigu bus kaip NBA2k15 tai pc paveš ant normal viską oke :D laukiu laukiu ^^

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4249 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...