Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4254 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Net juokinga... Jie tikrai mano jog visi pritars kažkokių narkomanų norams? Jums cigarečių su alkoholiu nebeužtenką?

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Net juokinga... Jie tikrai mano jog visi pritars kažkokių narkomanų norams? Jums cigarečių su alkoholiu nebeužtenką?

Alkoholi reikia draust,o žole legalizuot.

Pažiūrėk kiek per alkoholį žusta žmonių kiek visokių nesąmoniu darosi......... Viskas prasideda nuo alkoholio,o po žolytes sėdi laimingas ir nieko blogo negalvoji, tai kas geriau alkoholis ar žolė?

Legalizavus žole atsiras tokių kurie nebevartos alkoholio,o tiesiog rukys,aišku butu ir tokiu kurie ir gertu ir rukytu, bet tokiu atvejų greičiau užmigsi nei eisi žmonių žudyt :D

• Teigiamai 2
(redaguota)

Jos ir dabar nesunku gauti, ko jus siekiat jos legalizuojant? Alkoholis legalus bet visvien viešai ei vartot galima nei apsivartojus viešai būti. Koks tikslas legalizuoti? Kad daugiau vartojančiu atsirastu? 

Skaičiau aš straipsni nesenai kažkur, jau tuo klausimu viskas išspresta ir kovoti beprasmiška, nežinau aš ką jūs ten pasirašinėjat :D

Redaguota , nario Vejasas
  • Teigiamai 1
  • Neigiamai 1

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4254 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...