Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Del 3 programu


darrel.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3487 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,man reiketu pagalbos del 3 programu "google chrome,skype avast free antivirus"

 

Google Chrome - 

 

Besisiusdamas skype pamaciau tokia didele nesamone..Buna kartais kad siunti siunti pyst don't send'a ismeta..Arba kai atsiuncia ismeta antra google chrome window taip sakant ir irgi dont send'a ismeta nors siaip narsant tokiu dalyku nebuna

 

Skype - 

 

Isirasiau skype ir man ji nepasileidzia.Ten prie laikrodzio atsiranda ta icona bet ji iskart dingsta..Bandziau ir pc rr ir perasyt bet visvien tas pats.

 

!avast Free Antivirus -

 

Isirasiau antivirusine bet action center rodo kad ji isjungta.Per ta action center isijungiu antivirusine bet visvien raso kad isjungta..

 

Padejusiems + REP

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nebežinau prikeliu temą ar ne, bet jeigu pas tave windows'ai nepirkti, tai yra tavo broliukas juos parsisiuntė(piratavo) nelegaliai, tai ir tikėkis visokių tokių dalykų, jeigu parsisiuntė nekokybiškus windows'us. Dabar kaip tik yra Windows 10 Technical Preview pristatymas, bet kas gali jį pasiimti, patariu tau pasiimt tą Windows 10 Preview, kadangi perrašinėjai windows'us pastaruoju metu, turėtum nesirūpinti dėl programų mano manymu ir įsirašyti. Windows 10 neištrins tavo failų, nepakenks, bet sakau, kad programos kai kurios gali neveikti, pagrinde senesnės. Žaidimai visi turėtų veikti, jeigu neveikia, visada galima ieškoti priežasties, pabandyti tai sutvarkyti. Mielai parašyk jeigu bus kokių problemų. Aš rimtai sakau, su šitais windows'ais, kai pamačiau kiek tau problemų darosi, įtariu, kad tavo broliukas parsisiuntė(torentais ar kt.) nelegaliai ir gavo blogus windows'us, brokuotus. Paklausk jo, pasakyk į PM ką jis pasakys. Pats naudoju Win. 10 ir tiesą pasakius neturiu jokių nusiskundimų, viskas gražiai ir ramiai veikia, programos visos normaliai veikia, tik 1 KINIETIŠKAS žaidimas neveikia(suprantam dėl ko - kinietiškas), mano draugai programuotojai taipogi sako, jog windows'ai gan geri, bugų yra LABAI mažai, praktiškai visiškai nepastebimų ir apie ką apskritai nereikia galvoti. 

 

 

Windows 10 Tech. Preview - http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso

Redaguota , nario botagas
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3487 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...