Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4261 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,brolis man knisa prota kad tipo ant musiškes moitinines galima dėti tik 3 gb ram nes ram'am yra tik 3 slotai.Tai pagalvojau kad pvz 8 gb ram įsidėt tai turi būti 8 ram slotai? Moitinine mano panaši į Asus K8N4-E Deluxe tiesiog ne Deluxe lygtais.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

(redaguota)

Į vieną slotą gali dėti plokštelę kurioje gali būti daugybė GB RAM atminties. Pas mane 4 Slotai ir keturios plokštelės po 4GB. Slotas nereiškia jog į jį telpa tik 1GB RAM. Į jį gali dėti plokštelę kurioje gali būti daugybė vietos. Jeigu aš čia gerai supratau ko klausi. Pataisyk jei ne.

Redaguota , nario No Fear
I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

Teisingai tau brolis sako, max. 3GB (jei pas tave Asus K8N4-E), bet, klysta dėl slot'ų.

Į vieną slotą gali dėti plokštelę kurioje gali būti daugybė GB RAM atminties. Pas mane 4 Slotai ir keturios plokštelės po 4GB. Slotas nereiškia jog į jį telpa tik 1GB RAM. Į jį gali dėti plokštelę kurioje gali būti daugybė vietos. Jeigu aš čia gerai supratau ko klausi. Pataisyk jei ne.

Redaguota , nario ES.^

Teisingai tau brolis sako, max. 3GB (jei pas tave Asus K8N4-E), bet, klysta dėl slot'ų.

Taip toks.Dėl slotu jis man nieko nesake.Aš tiesiog taip pagalvojau.

Na teisingai supratai.Dėkui jums :)

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

tavo brolius durnius :D nesupyk tik

Na matai.Nesakyk kad jis durnius tai tiesiog iš jo žiniu apie kompiuterius.Kadangi nori dirbti kompiuteristu ar kažkuo panašiu.Beja motinine mano yra Asus K8N4-E SE

HP Omen 15

nepyk, bet pats tu durnius :D

cia kalba eina apie labai senus DDR ramus tada vienoj plokstelej buvo max 1gb ram.

isvada: visi cia knisat prota (isskyrus ES.^ kuris kazka i tema pasake) ir tavo brolis gerai apie kompus nusimano, taip, kad nevarykit ant jo :D

Dėkoju jums visiem.Pasirodo reikes naujint nevien CPU su GPU bet ir motinine :D

HP Omen 15

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4261 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...