Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

tekstas - Care_Kent

sub tekstas - Las-venturas.LT

dydis : pagal šita :D

tematika - sexy girl padaryk panašų pagal tokį toks pat dydis koks šito paveiksliuko

http://www.part.lt/perziura/c00060a97ecf4bcd8f91c96496fc0ba5365.png

1e44967e7959b0dc7fae9047181ddeae859.png

Sveikas, reiktų kad kaip nors gražiai patepliotum užrašą HBT.lt (dar gali būt kur nors pvz. apačioj užrašas HaxBall Turnyrai).

Čia turėtų gautis toks kaip ir tinklapio baneris. Dydis, na nežinau, kad ir koks 300x100.

Spalvos kažkokios turėtų būt tokios:

f4ac1b6a5e4dd52e3111434d390f9080473.jpg

a598542f1caa89e552f9af55284c87a9981.png

Noriu tokio simple ,kad būtų didėle R Raidė ir subtextas RazArt tokį simple bet visitek gražu.

080071b5be0539033459574909858db9482.png

Mygtuko "Pakelti temą" tiesioginė reikšmė- prikelti seną temą, kurioje jau seniai nevyksta diskusijos.  Niekas nenusiženginėja, padaręs darbą iš karto jį pristatau, neverčiu laukti, bet laikas manau keisti tą įprotį, nes neįtiksi niekam.

P.S Nuo šiol užsakymai priimami tik krautuvėlėje t.y šioje temoje, nerašykite man asmeninių žinučių, ačiū. Savaitgalį darbai nebus atliekami, sekmadienį pilnu tempu vėl dirbsiu.

Mygtukas "prikelti temą" nebūtinai turi būti prikelti seną temą. Jeigu nesinaudojai dar tuo mygtuku tai tau galiu paaiškinti ką jis daro - jis tavo temą iškelia į patį viršų, kad tai būtų tema kurioje parašytas paskutinis pranešimas (naujausias pranešimas).

Rašant double-triple postus yra nusižengimas ir už tai dalinami įspėjimai. Padaręs darbą naudokis mygtuku "redauogti" ir jį pridėk, bėdų jokių nematau.

Žinai daryk kaip nori, aš tau normaliai patariu kaip naujokui (man gali nedėstyti ką reiškia mygtukai pakelti temą, kas yra/nėra nusižengimas ir t.t, už tave forume esu žymiai ilgiau užsiregistravęs) kad negautum įspėjimų o tu bandai man dar įrodyti kad aš neteisus. Rinkis įspėjimus, surinkęs 3 gauk baną, man kas, tik sakau paskui neverk moderatoriams kad gavai baną. ;)

P.S. su tokiu požiūriu į patarimus nelabai toli eisi.

❤️

(redaguota)

Galbūt dar išeitų nuimt backgroundą? Kad vietoj backgroundo būtų tai kas matosi už paveikslėlio? Ir tie rutuliai iš šonų, kad būtų tokių spalvų maždaug kaip rodžiau... :) Būtų dar didesnis ačiū

Tai kam sakyti jog banner, iš karto reikėjo sakyti- header. Padarysiu.

ten kur balta išiimk fona nes neina normaliai uždėti :(

PSD. formatu darbų neišsaugau, atleisk, bet pakartotinai darbo neatliksiu šį kartą.

Sveikas gal gali sukurti logotipa ? 

Pridėk GTa IV renderių ir pns 

Textas: Lslife.us.lt

Sub T.: Viskas Prasideda ir Baigesi ČIA.

Dydis: toks kaip šito: http://www.part.lt/img/0e9808eb432054eba8b6e9e88556356f23.png

P.S nedėk jokio Bg tesiog užmes Tektus ir REnderius :)

9a512f8096d9de645e5e8f95a2abb56b449.png

Galbūt dar išeitų nuimt backgroundą? Kad vietoj backgroundo būtų tai kas matosi už paveikslėlio? Ir tie rutuliai iš šonų, kad būtų tokių spalvų maždaug kaip rodžiau... :) Būtų dar didesnis ačiū

60942a07e681e3fe5923c93b2f127548585.png

Headerį jei gali. GEZAS.EU - Viskas apie ratus

e16a9697e33facc4e5b356b7c1fdb7a7752.png

Redaguota , nario f0x

Matau, jog tau nelabai pavyksta atlikti darbo pagal mano pateiktus pavyzdžius, todėl manau, jog ilgai nevarginsiu tavęs, ir paprašysiu paskutinio darbo kuris yra tikrai Simple, todėl prašau: Pasistenk viską padaryti taip, kaip nurodyta pavizdyje. Dydis: 150x150. Sriftas: BEBAS. Teksto spalva: http://www.color-hex.com/color/ccad00 . Linijos taipogi turi buti tokiose pozicijose kaip parodyta pavizydyje. Prašau pasistenk sukurti lygiai tokį patį darbą tik kad jis būtų geresnės kokybės. Jei viską atliksi nepriekaištingai - uždėsiu 10-30 LIKE.

Pavyzdys: 

dc8a2f99c1004874067909a209bd05a0209.png

2014-03-28 - 2015-02-24

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3852 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...