Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Šiandieną žaidimų naujienose:
Nukeliamas Assassin‘s Creed filmo išleidimas;
Naujos kartos GTA 5 versija sulauks neįtikėtinų staigmenų;
Dar vienas siurprizas, bet ne Rokstarų;
Sony leis mėgautis PlayStation Plus paslaugomis nemokamai;
Kitais metais sulauksime ne tiesioginio Sleeping Dogs tęsinio;
Legendos atgimsta Worlds of Magic žaidimo arenose;
FIFA 15 žaidėjai pastebėjo keistą kūrėjų paliktą klaidą;
Ir dar daugiau naujienų iš žaidimų pasaulio.

• Teigiamai 1

Nesuprantu FIFA kūrėjų, tai jie prieš išleidžiant žaidimą, net netestavo jo? Gi čia grubi klaida, kuri ryškiai matosi.. :D

EA paskutiniai žaidimai iš vis man pradėjo nebe patikti, pavydžiui need for speed 2012 važiuojant gatvėje gali rasti kokią tik nori mašiną, wat? Kur įdomumas? Tai dėl ko man kovoti? Susirandu savo mėgstamiausią mašiną ir einu visą žaidimą... Tikrai nesąmonė... Fifa 15 vėl pasirodė klaidų maišas... O dar kiek žaidimų pats nežaidęs ir apie juos nesidomėjęs... Labai jau apgailėtina... Kažkas su EA negerai... Trūksta fantazijos ir kruopštumo, kaip ankščiau..

EA paskutiniai žaidimai iš vis man pradėjo nebe patikti, pavydžiui need for speed 2012 važiuojant gatvėje gali rasti kokią tik nori mašiną, wat? Kur įdomumas? Tai dėl ko man kovoti? Susirandu savo mėgstamiausią mašiną ir einu visą žaidimą... Tikrai nesąmonė... Fifa 15 vėl pasirodė klaidų maišas... O dar kiek žaidimų pats nežaidęs ir apie juos nesidomėjęs... Labai jau apgailėtina... Kažkas su EA negerai... Trūksta fantazijos ir kruopštumo, kaip ankščiau..

Visa problema gali būti ne tik pačioje fantazijoje. Aš tikiu jų žaidimai gali daug ką pranokti, bet mano manymu čia yra pprogramuotojų žinių stygis

• d0Se užrakino šią temą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3859 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...