Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3873 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

ten kur daugiau vipu nei adminu, bet padalinus is 3 butu daugiau adminu nei vipu.

Direktoriai turetu turet jetpackus, kad greiciau plaukiotu plaukimo eventuose.

masinos turetu but tik su tune, jei pd pamatytu masinas be tune detu star ir i jail nu ir pns.

Jei tau toks svajionių serveris., tai nusivažęves esi nuo proto.

Vienas iš RP serverių, be čytų tarkim. Kaip ir Laucheris kuris nepraleistų čytų, ir taip toliau realistiškiau prabūti. Metai/krepšininkas/fotbolininkas ir panašiai. Unikalesnis.

(redaguota)

Svajonių serveris - jokių real life serverių.

Pritariu. Žaidimas yra žaidimas ir jis skirtas tam, kad daryti tai, ko negalima realiame gyvenime. Pažiūrėkit net tie patys Sims'ai duoda galimybę keliauti laiku, užsiimt magija ir pavirst piktąja fėja, kodėl SA:MP negali pasiūlyti ko nors panašaus?

Redaguota , nario sakiras

What's my name? Let's see

sakir as + e

Now read it backwards. Magic? Yep, it's magic.

Pritariu. Žaidimas yra žaidimas ir jis skirtas tam, kad daryti tai, ko negalima realiame gyvenime. Pažiūrėkit net tie patys Sims'ai duoda galimybę keliauti laiku, užsiimt magija ir pavirst piktąja fėja, kodėl SA:MP negali pasiūlyti ko nors panašaus?

nes sampe tokie dalykai neįmanomi, to tiesog neįmanoma padaryti 

SrVJvlB.png

noriu kad butu galima nusipirkti jetpack ir skraidyti is vienos vietos i kita, butu galima issinuomuoti policijos masina ir su ja trankyti zmones visur o jie keikiasi ir grasina kad atvazeve tave sulauzys kad butu random vietose padeti minigun taippat man patiko ciobreliu sistema tai labai unikalu niekas tokios sistemos neturi noriu dar kad kai uzsiregistruosiu mane padarytu adminu ir vipu tada galeciau baninti zaidejus uz tai kad jie man pasimaise kelyje arba deti mute uz tai kad nusikeike noriu dar kad butu kai prisiregistruoji duotu viena milijona litu ir galeciau nusipirkti infernusa ir buti rimceuses visame sf mieste taippat noriu kad butu galima nusipirkti dildo ir sukisti ji mentams i burna

audi_signature_by_dominico20-d4i38el.png

noriu kad butu galima nusipirkti jetpack ir skraidyti is vienos vietos i kita, butu galima issinuomuoti policijos masina ir su ja trankyti zmones visur o jie keikiasi ir grasina kad atvazeve tave sulauzys kad butu random vietose padeti minigun taippat man patiko ciobreliu sistema tai labai unikalu niekas tokios sistemos neturi noriu dar kad kai uzsiregistruosiu mane padarytu adminu ir vipu tada galeciau baninti zaidejus uz tai kad jie man pasimaise kelyje arba deti mute uz tai kad nusikeike noriu dar kad butu kai prisiregistruoji duotu viena milijona litu ir galeciau nusipirkti infernusa ir buti rimceuses visame sf mieste taippat noriu kad butu galima nusipirkti dildo ir sukisti ji mentams i burna

kai šiektiek pajuokauja tai suprantu, bet čia tai kąžinau, bukaprotis :D

"I think everybody in this country should learn how to program a computer because it teaches you how to think.” — Steve Jobs

(redaguota)

kai šiektiek pajuokauja tai suprantu, bet čia tai kąžinau, bukaprotis :D

perlenkiau lazdą.

Visai humaro jausmo neturi, todėl dauguma ant tokių kaip tu ir dėję.

*dabar sėdi čj ir prakaituoji, ką gi tas Fexurious atrašys...*

Redaguota , nario Matas F.

audi_signature_by_dominico20-d4i38el.png

perlenkiau lazdą.

Visai humaro jausmo neturi, todėl dauguma ant tokių kaip tu ir dėję.

*dabar sėdi čj ir prakaituoji, ką gi tas Fexurious atrašys...*

Kad teisingai sako...

Daugelis čia tokias nesamones surašėt, kad man verkt norisi, o ne juoktis. Lietuva - silpnapročių šalis. Temos autoriui: Susirask porą SA:MP vilkų kurie jau nemažai žaidžia jį(arba jau nebe) ir paklausinėk, nes jie turi 100% didesne patirtį nei šie dundukai šioje temoje. :)

Guess who's back

Kad teisingai sako...

Daugelis čia tokias nesamones surašėt, kad man verkt norisi, o ne juoktis. Lietuva - silpnapročių šalis. Temos autoriui: Susirask porą SA:MP vilkų kurie jau nemažai žaidžia jį(arba jau nebe) ir paklausinėk, nes jie turi 100% didesne patirtį nei šie dundukai šioje temoje. :)

vajezus kaip nepasiseke gime proto guzas silpnaprociu salyje, ojeetau.

(redaguota)

Neberėkau rėksny. Per ~4-5 metus parodei, kad negali sukurt normalaus projekto, tai siūlyčiau patylėt bambą užraukus. Kiek per tuos 4-5 metus buvai atidaręs projektų ? 20 ? Dabar tik šnekėt ir tesugebi.

demotyvacija.lt_O-internete-Stumti-buvo-

:DD su ta ft ryskiai apsigavai xd

Per tuos 4 metus as atlikau daugiau paslaugu nei tu ar betkuris kitas isivaizdavo. :D Visi mane zinojo, visi i mane kreipesi, dirbau su populiariausias Lietuvos projektais, nepasikuklinsiu, buvau tarp geriausiu scripteriu Lietuvos ir ka tu man nori pasakyt. :D

Redaguota , nario @Raimis_R

Per tuos 4 metus as atlikau daugiau paslaugu nei tu ar betkuris kitas isivaizdavo. :D Visi mane zinojo, visi i mane kreipesi, dirbau su populiariausias Lietuvos projektais, nepasikuklinsiu, buvau tarp geriausiu scripteriu Lietuvos ir ka tu man nori pasakyt. :D

Praeitis yra praeitis. Tačiau tavo nevykę prikolai nuo tavo išsikėlimo, netampa juokingesni. Jei galvoji, kad didžiajai daliai narių tavo juokeliai (apie kažkokius brokolius ir kitą visiškai nelogišką šlamštą) yra šmaikštūs, labai prašauni.

Better known as f0cus

Per daug žinau, kad patikėčiau šitom nesąmonėm. Dar pasakyk, kad pas Montį lrg.ql.lt (2009 ?) geras pozicijas turėdavai - tai iš vis gerą anekdotą suskelsi. Dar bandei savo projektą atsidaryt su ultra mega super duper geru gamemod'u band7, bet pats matei, kad kūrimas ne tau.

Šiaip siūlyčiau susilaikyt su tokiais komentarais:

vajezus kaip nepasiseke gime proto guzas silpnaprociu salyje, ojeetau.

SHFitnE.jpg

Kadangi visi rašo beleką tai taip darysiu ir aš, štai jum bulvinių blynų receptas:

Jums reikės:

3 vidutinio dydžio bulvės 
1,5 šaukšto grietinės 20-25%
2 šaukštai miltų 
1 kiaušinis
 Pipirų ir druskos pagal skonį

Gaminimas:

Bulves sutarkuojame burokine tarka. Įmaišome kiaušinį, grietinę, miltus ir prieskonius. 
Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir kepame blynus. 1 didelis šaukštas bulvių tarkės - 1 blynas. 
Apkepame iš abiejų pusių (po 5-7 minutes).

Per daug žinau, kad patikėčiau šitom nesąmonėm. Dar pasakyk, kad pas Montį lrg.ql.lt (2009 ?) geras pozicijas turėdavai - tai iš vis gerą anekdotą suskelsi. Dar bandei savo projektą atsidaryt su ultra mega super duper geru gamemod'u band7, bet pats matei, kad kūrimas ne tau.

Šiaip siūlyčiau susilaikyt su tokiais komentarais:

ai cia tu tas antanas virsenas, kur su stankiu ar kokiu ten du karifanai. :D tas lrg.ql.lt nieko nesusijas , as tame serve buvau paprastas zaidejas ir tiek :D

apie band7 anekdota vapse pasakoji, jug cia jus LRG7 kuret. :D zdz tingiu cia su tavim sneket :DD

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3873 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...