Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Kiek girdejau jam 12-14 metu. bet man paciam 14 ir pats save vadinu vaiku dar. Ir nesigediju.

Sake kad 16 bet bazaras tai patyliu is lempos vakar paraso ka tu tipo ir t.t. iskart supratau kad jis anksciau irgi pradejo sokineti galvojau atleksiu bet galvoju gaila musti bet jau dabar ziuriu tai belekoks gangsteris vos ne patyliu, ir seip nuo 14 jau paauglys bet nesvarbu ar vaikas ar paauglys ne tame beda kiek metu bet nereikia lempu sneketi man va tokie dalykai nervina tegul man zmones i akis pasako o ne per telefona ir ne motinas kistu.

Redaguota , nario MacTavish*

money gaat money komt money blijft nooit!

(redaguota)

Jei gauni ip gauni ir adresa lengva.
Pereik per pora Skype Resolveriu Surink ipus kuriuos rode.
Tada patikrink Ip Look Up and bent vienas is ju turi rodyt tikra jo gyvenviete. 

Sake kad 16 bet bazaras tai patyliu is lempos vakar paraso ka tu tipo ir t.t. iskart supratau kad jis anksciau irgi pradejo sokineti galvojau atleksiu bet galvoju gaila musti bet jau dabar ziuriu tai belekoks gangsteris vos ne patyliu, ir seip nuo 14 jau paauglys bet nesvarbu ar vaikas ar paauglys ne tame beda kiek metu bet nereikia lempu sneketi man va tokie dalykai nervina tegul man zmones i akis pasako o ne per telefona ir ne motinas kistu.

Šiaip nieko ipatingo puse interneto sudaro tokie vierhai. 

Redaguota , nario Clᴇv

Bijau but apgautas Valdo :cry:

Nepyk, bet kraupus esi tu. Suauk pagaliau ir išmok tiesiog ateityje neturėti rimtų reikalų su asilais.

Nepyk, bet kraupus esi tu. Suauk pagaliau ir išmok tiesiog ateityje neturėti rimtų reikalų su asilais.

Kraupus butu zjbs kai sakyti tavo motina Pi*** ? ir asilus reikia kapoti,nes tokie lavonai rimtekai yra nu tai tegul man i akis sako i ne per telefona jeigu tau 20 metu yra manau turetum suprasti.

Kraupus butu zjbs kai sakyti tavo motina Pi*** ? ir asilus reikia kapoti,nes tokie lavonai rimtekai yra nu tai tegul man i akis sako i ne per telefona jeigu tau 20 metu yra manau turetum suprasti.

Man nesvarbu ką sako, tai tik parodo jo pačio brandą, išprusimą ir mentalitetą. O tau sakyčiau reiktu apsilankyti pas psichologą, nes normaliam žmogui tokių minčių nekyla.

Grybas paliubomu stoli? psichologas tu dar vienas atsirado kai tau sakytu P*** tavo motina patiktu nevykeli tu man atrodo vaikystei tave irgi muse. taip ir sakyk kad dauzydavo visi psichologas atsirado. minciu nekyla kokiu minciu beleka tu cia veli tai gal dar tau chat paroditi kaip rekauja isvis nieko nezinai dar rasai kaska bek sleptis tiktais po krumais.

Toliau įrodinėji, kad tau reikia pagalbos ir pats to nesupranti. 

Teko ir man tavo vietoi pabut,kad mano mama apvardžiuodavo ten sakydavo kad ji čiulps ten tam ir tam.Aišku ir man tai nepatykdavo.O Circoc tu vapše valink iš čia..Žmogus prašo pagalbos o ne proto knisimo.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Teko ir man tavo vietoi pabut,kad mano mama apvardžiuodavo ten sakydavo kad ji čiulps ten tam ir tam.Aišku ir man tai nepatykdavo.O Circoc tu vapše valink iš čia..Žmogus prašo pagalbos o ne proto knisimo.

Jam pačiam reikia pagalbos. 

Tau tuoj reiks pagalbos sedi uz akrano ir komentuoja kaska pasakytum man i akis, tai galva atsirastu kitoi vietoi.

Man pagalbos nereikia, tau reikia, nes elgiesi ne civilizuotai kaip idiotas. Aš tau nieko ir nesakyčiau, su psichiškai paveiktais žmonėmis gyvai niekada nebendrauju. 

Tau tuoj reiks pagalbos sedi uz akrano ir komentuoja kaska pasakytum man i akis, tai galva atsirastu kitoi vietoi.

Jau tau susuko smegenis tas internetas, čia tipo jau vierchu pats vaidini, ką lankai pcsedėjimo bureli? Ir komentuoji bet ką? Reikia viena diena paimti ir išmokti per skype ignoruoti arba blokuoti ir trinti iš kontaktu bet geriausia ignoruoti, jeigu to dar nemoki tai prašome apsilankyti pas psichologa padės, sakau ne iš patirties, bet žinau kas ėjo ir padėjo. :)

(redaguota)

Dar vienas atsirado ne tavo reikas isvis yra jeigu jis sako mane perpis ar dar kaska tai tegul atvaro tame ir yra beda tu gal nesupranti as niekaip nezinau? jeigu tu toks irgi kiauras kad uz blokuoti ta zmogu nu tai bijai malku gauti tada nes nei vieno nezinau jeigu kaskas reikauja per telefona ar fb ar skype tai susitinka zmones jeigu baxurai yra nu ir kalbiesi jeigu ereliais buna nu tai ir duodi taip kad nesuprastu ar fura ar traukinys numuse tai toks pat esi kaip ir tas oiron tai kad latrai esat.

Redaguota , nario MacTavish*

Dar vienas atsirado ne tavo reikas isvis yra jeigu jis sako mane perpis ar dar kaska tai tegul atvaro tame ir yra beda tu gal nesupranti as niekaip nezinau? jeigu tu toks irgi kiauras kad uz blokuoti ta zmogu nu tai bijai malku gauti tada nes nei vieno nezinau jeigu kaskas reikauja per telefona ar fb ar skype tai susitinka zmones jeigu baxurai yra nu ir kalbiesi jeigu ereliais buna nu tai ir duodi taip kad nesuprastu ar fura ar traukinys numuse tai toks pat esi kaip ir tas oiron tai kad latrai esat.

Nenustebčiau jeigu esi iš asocialios šeimos ar lankai Jaunimo mokyklą, ten jų požiūris į gyvenimą ir jo supratimą pasikeičia į neigiamą pusę. Jeigu pusė Lietuvos tau rašys, kad tavo mama ten tokia ir tokia tai eisi visus primušti? Ne juokingai skamba? Suprask tą, kad jis niekada niekur nevažiuos, o tik mals liežuviu. Be to imdamasis tokių veiksmų gali susilaukti rimtos atsakomybės  - Policija, vaikų teisės ir galutinai kaip sakiau tau suteiks psichologinę pagalbą - o tai tau iš ties praverstu. 

IP adresų neviešiname be sutikimo. Šios paskyros užblokuotos ribotam laikui už 11 forumo taisyklės pažeidimą. 

Taip pat turint įtarimų, jog narys turi daugiau negu vieną paskyrą, nebūtina kurti apie tai temos. Patogiau pranešti PM (AŽ) žinute vienam iš moderatoriui ar administratoriui. Aiškinsimės.

Kiek taisyklių pažeidė temos kūrėjas, matau niekam neparūpo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4314 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...