Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3830 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• ,

Kiek buvo vertas šis šedevras pinigine išraiška, ta prasme, kiek sumokėjo? (Labai įdomu.) :)

Šį už dvidešimt. Mapingas man yra daugiau būdas įgyvendinti savo vaizduotės mintis, o tai paversti į vien pinigų šaltinį nesistengiu. ;D Dauguma darbų yra parduoti tam pačiam projektui, kuris mano manymu yra patikimas ir rimtas (aš pats jame nežaidžiu, mane labiau domina Role Play stilius). 

• Parašė po 3 mėnesių...
(redaguota)

Nemanau kad perskaitysi šią temą, bet kaip padaryti kad pro pastatą matytusi viskas? Ačiū už atsakymą. :)

Perskaitysiu, vis dar lankausi forume. Nieko sudėtingo nėra tame, tiesiog patį darbą dariau 'įlindęs' į patį pastatą, paprasčiau paaiškinti nelabai ir eitų. Jeigu nuo šito pranešimo visiškai nėra aiškiau, tuomet gali parašyti į AŽ, padėčiau.

Redaguota , nario Nuko`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3830 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

Skelbimai

• Sukurti naują...