Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Mėgink FastLink. :P 59Lt į mėn, arba 49Lt į mėn greitis : 3703372135.png

nes pas man irgi netraukia ten šviesolaidiniai ir pnš, kaime gyvenu. Tačiau šis intikas yra nesveikas geras. TIK NEIMK ERDVĖS. bent man jis tragiškas.. Aj iranga ir t.t nemokama.

FastLink veikia tik Vilniuje.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

ką tu pezi? :D Kaip man tada veikia? :D Jei man iki VIlniaus apie 35km? :D

Vis tiek turbūt esi Vilniaus apskrityje. Juk viskas aiškiai tinklapyje parašyta. :blink:

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

Is belaidziu ka pasiringti pasiulyti neturi, taciau erdviu imti tikrai nerekomenduociau, gyvenau uzmiestyje, turejau erdves, labai prastas rysys budavo, tiekejus iskviesadavau daznai, o ju pasiteisinimai budavo "Kompiuteryje pilna virusu" taciau irodymai nebuvo pateikti, galu gale, buvo perasyti windows, galvojome, kad tai isprest problema [galbut jie neklysta] taciau, isliko tas pats sudas. Kaip sutartis buvo i pabaiga, gavom pranesima, tiksliai jo neatsimenu taciau buvo tai, kad jie sake, jeigu jus pratesite sutarti, mes pakeisime jusu iranga ir jusu rysus turetu pagereti, tiesiog absurdas.... :D tai tiek apie erdves, iranga ju taip pat, nekokybiska, kadangi atsisakant meistrai nueme lekstes, patys pasake, kaip cia gali viskas veikti, jeigu siustuvas pilnas vandens :D tiesiog esu naudojas ir pilnai nerekomenduociau.

• Parašė po 2 savaičių...

TEO atsakymas: 9db6f36d69da80ab7aee29930d795e88188.PNG na manau už plačiajuostį tiek mokėti neapsimoką.

(redaguota)

Nelabai. Praeita savaite paskambino mezonas ir pasake jog iranga yra pasenusi , tai zadejo 6mbps greiti uz 44lt/men , bet busiu priristas 3 metams. Galesiu parasyti kaip kokybe kai viska padarys.

Čia kalbi apie "Mezon Atrask"? Jei ką pranešk kaip ten viskas ;)

Dabar radau atsinaujinusį TELE2 su planu: http://tele2.lt/privatiems/internetas/mob-internetas-kompiuteryje/4g

Rašo:

Namų zona – tai Jūsų nurodytas adresas, kuriame TELE2 4G internetu naudositės neribotai. Išėję iš jos galėsite nemokamai išnaršyti 3 GB/mėn. Jei išėję pateksite į 3G zoną – Jums galios tokios pat sąlygos ir toks pat greitis.

Tai reiškia jog būtų galima neribotai naudotis 3G internetu tik su apribotu 5 Mbps greičiu? :) Gal kas naudojaties šiuo pasiūlymu ir ar jis veikia su 3G tinklais?

Redaguota , nario PrefixS

Perėjau iš OMNITEL į TELE2, dabar už 47Lt/mėn. duoda 15GB ir po to 512kbps ribojimas (vis geriau nei 10GB ir 120kbps). + pasiėmiau naują Wi-Fi modemuką, kuris tikiuosi nelūžinės kaip senasis, tai pat šis atrištas (kas visai patiko) :D

TELE2 test'ai: (dažnai jungiasi prie Švedijos serverių ^^)
3745128468.png3747892743.png

OMNITEL: (su tuo pačiu nauju modemuku)
3745137708.png

Šiaip ping'as ir su TELE2 būna kartais 30ms, kartais 80ms... Turbūt OMNITEL naujesnės stotys turi mažesnį ping'ą ir didesnį upload.
Žiūrėsiu kaip biškį pasinaudojus viskas veiks, visgi padarėm neterminuota sutartį, tad jei kas nepatiks nebus problemos išbandyti dar ką nors naujesnio :nice:

P.S. Omnitel salone atsisakant interneto labai jau liūdnai žiūrėjo į mus ir įtikinėjo jog TELE2 greičiau skaičiuoja duomenis už internetą nes OMNI apvalina 10KB, o TELE2 po 100KB tikslumu. ^_^

Pats neperseniausiai atsisakiau šito šūdo, perėjau prie Tele2, 15Gb ribojama iki 620kb/s, bet man iki šiol dar nėra buvę apribota, nors 15 Gb buvau išnaudojęs, kaina mažesnė nei Omnitel, berods 40-45 litai į mėnesį.

Apie ka tu cia? Na nusiskundimu jokiu neturiu , nei dings , nei riboja ka. Kiek sake tiek ir turiu + neribotask as man labai gerai.

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

Apie ka tu cia? Na nusiskundimu jokiu neturiu , nei dings , nei riboja ka. Kiek sake tiek ir turiu + neribotask as man labai gerai.

OMNITEL riboją greitį ir labai smarkiai. Kol kas dar naudoju TELE2, tai viskas puiku.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4312 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...