Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4313 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Tai va atsitiko tokia bėda, reikia normalaus bevielio interneto tiekėjo, nes joks laidinis kaip ir neateina.
Dabar naudoju "Omnitel" 10GB internetą, bet nuo liepos mėnesio su juo viskas apsivertė aukštyn kojom, prasidėjo ribojimai iki 120kbps, o ir sutartis kaip tik baigėsi.

Gal kas turi geresnių pasiūlymų?

Redaguota , nario PrefixS

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11
🍎  MacBook Air  //  Apple M1  //  8GB RAM  //  256GB SSD  //  macOS Sonoma
PREFIS.LT  //  MINELIST.LT - Lietuviškas Minecraft serverių sąrašas

Mezon[Greitas,neribotas,bet nesu bandes],bite[ po 20gb 50kb/s greitis],erdves[nesianudojes bet greitis kiek girdejiau 1mb/s buna]

Mezon gaila netraukia, Bitė 3G ryšys irgi silpnokai traukia pas mane, o iš erdvių (t.y. Mezon Atrask) girdėjau blogų atsiliepimų, bet gal jau pasitaisė?

Gyvenu gal 7km nuo Druskininkų.

🖥️  PC  //  AMD Ryzen 7 5800X3D  //  32GB RAM  //  NVIDIA RTX 3080 (10GB)  //  Windows 11

(redaguota)

Erdves, 200kb/s 

daugiau neduoda, 10 km nuo Telsiu

50lt su PVM i menesi, ner limitu

Būtų puiku koks speedtest'as. Šiaip galvoju apie šį tinklą, bet jis truputį brangokas atrodo dabar. http://www.mezon.lt/Internetas/Planai/

O laidinis internetas tau neveiktu ?

Laido nėra, pas mus namuose ankščiau būdavo telefonas laidinis, bet dabar jokio laido bent jau aš nematau. (Gal užkasė ar kas...)

(redaguota)

Erdvės, 1mbps, siunčiant 128kb/s. 9 km. nuo Utenos. 50Lt. į mėnesį.

Būtų puiku koks speedtest'as. Šiaip galvoju apie šį tinklą, bet jis truputį brangokas atrodo dabar. http://www.mezon.lt/Internetas/Planai/

Laido nėra, pas mus namuose ankščiau būdavo telefonas laidinis, bet dabar jokio laido bent jau aš nematau. (Gal užkasė ar kas...)

Man atrodo jo toks pats internetas kaip mano, tai čia Speedtest'as. 3702211837.png

Redaguota , nario - Positive.

Erdvės, 1mbps, siunčiant 128kb/s. 9 km. nuo Utenos. 50Lt. į mėnesį.

Man atrodo jo toks pats internetas kaip mano, tai čia Speedtest'as. 3702211837.png

Maniškis OMNITEL be apribojimo traukia: 3702230510.png (Greitis puikus.)

O su riba jau iki ~12kb/s nukrenta (net Omnitel tinklapio neužkrauna normaliai)...

(redaguota)

Tas laidas ir yra po zeme užkastas pas mene kaip vede interneta(laidinis)tai ieškojo to kabelio su kaškokiais detektoriais, rado atkasė ir pratesė iki namu ir iki kažkokios dežės kuri pas kaimynus prie kelio stovi. PS. Internetas teo Šviesolaidinis OPTIMALUS

, aš esu nuo miesto 3KM

O tau iki miesto kiek km ?

49Lt i menesi + telefonas laidinis nemokamai iki 100mb/s

Redaguota , nario PureZzZ

Tas laidas ir yra po zeme užkastas pas mene kaip vede interneta(laidinis)tai ieškojo to kabelio su kaškokiais detektoriais, rado atkasė ir pratesė iki namu ir iki kažkokios dežės kuri pas kaimynus prie kelio stovi. PS. Internetas teo Šviesolaidinis OPTIMALUS

, aš esu nuo miesto 3KM

O tau iki miesto kiek km ?

49Lt i menesi + telefonas laidinis nemokamai iki 100mb/s

Pas mane šviesolaidinio tikrai nėra, nebent tik plačiajuostis. Kreipiausi į zebra tai sakė jog tik plačiajuostis gali būti. (http://www.teo.lt/internetas/placiajuostis/9116)

Jei neklystu tai kainuoja tas laido ieškojimas ir "tysiojimas" iki namų. Reiks gal dar pasidomėti.

(redaguota)

Mezonas, kaip ir neblogas variantas tiems kurie siunčiasi failus, bet išsiuntimas toks lievas (su ftp dirbti beveik buvo neįmanoma), kad grįžom atgal prie erdviu. Dabar apie erdves, geras intikas, nebūna tokių kritimų kaip pas mezona viena diena 4 mb kita 3 ir kaitaliojasi. Pas mus internetas 5mb/s išsiuntimas, 5 mb/s parsiuntimas visą laiką stabiliai, bet viena problema, jis tikrai brangus per mėnesį tenka sukloti 100 pinigų.

Speedtest: 3702363239.png

P.s Reikia skaityti aprašymus tiekėjų, nes jie visur beveik parašyta iki mb/s

P.s.s Geras labai pingas, didelis +

Balticum veikia?, kokiam mieste gyveni?

Redaguota , nario iOmas

Aš nuo miesto tolokai irgi gyvenu tai anksčiau turėjom Erdvės intiką, moki 50lt ir nieko negauni (iki 1mbs tipo) ir + lūžinėjo pastoviai. Tai ten jų antenos užlinko tai žaibs įtrenkė. Žodžiu patariu jokių reikalų su jais neturėt.

Kai pradėjo chaltūrint tie Erdviniai tipo įrangą reik keist kuri kainuoj pora šimtų tai paemėm ir atsisakėm.

Susisiekėm su TEO ir klausėm ar būtų galima jų intiką per laidą gaut. Jie ten sutikrino ar yra vestas laidas iki hatos. Pas mane buvo jis kažkur pakastas. Atrado tą laidą ir sujungė/sutvarkė viską nrml. Greičiausias intikas kurį telefo laidas praleido tai 8mb. Iki šiol problemų neturėjau, kai tik speed'ą tikrinu gaunu ~8mb download speed (kalbant šnekamąja kalba tai filmus siunčia 0.8-1.5mb/sec)

Tai va patariu pasiskambinėt, pasiklausinėt ar išeitų per ragelio laidą intiką prijungt, nes su tom antenom užsiknisi. Youtube nepažėsi, nes nespės kraut..

(redaguota)

Aš nuo miesto tolokai irgi gyvenu tai anksčiau turėjom Erdvės intiką, moki 50lt ir nieko negauni (iki 1mbs tipo) ir + lūžinėjo pastoviai. Tai ten jų antenos užlinko tai žaibs įtrenkė. Žodžiu patariu jokių reikalų su jais neturėt.

Kai pradėjo chaltūrint tie Erdviniai tipo įrangą reik keist kuri kainuoj pora šimtų tai paemėm ir atsisakėm.

Susisiekėm su TEO ir klausėm ar būtų galima jų intiką per laidą gaut. Jie ten sutikrino ar yra vestas laidas iki hatos. Pas mane buvo jis kažkur pakastas. Atrado tą laidą ir sujungė/sutvarkė viską nrml. Greičiausias intikas kurį telefo laidas praleido tai 8mb. Iki šiol problemų neturėjau, kai tik speed'ą tikrinu gaunu ~8mb download speed (kalbant šnekamąja kalba tai filmus siunčia 0.8-1.5mb/sec)

Tai va patariu pasiskambinėt, pasiklausinėt ar išeitų per ragelio laidą intiką prijungt, nes su tom antenom užsiknisi. Youtube nepažėsi, nes nespės kraut..

Ką žinau, man geras intikas, niekada nelūžta, aišku iš mano namo matosi bokštas jis už 2-4 km.

Redaguota , nario iOmas
(redaguota)

Ką žinau, man geras intikas, niekada nelūžta, aišku iš mano namo matosi bokštas jis už 2-4 km.

Na kai laukuose gyveni tai gal gerai, bet pas mane aplink miškai ir galima sakyti duobėje gyvenu. Tik nepagalvokit jog koks vienkemis... :D Ten yra tiesiog sodai, gyvenvietės ir priemiestis.

Reiks skambintis TEO. Dabar pas mane lauke remontai visokie, tai sakė tėvas kasdamas buvo radęs, bet vėl užkasė, nes nereikėjo.

Žiūrėsim ką TEO gero pasakys.

Gal gali speedtest'ą numesti savo plačiajuosčio?

Erdvių jokių apribojimų nėra, siūskis kiek nori, greitis nemažėja. Tik, kad jis visą laiką būna chujovas..

Nevaryt jau taip and erdviu. Pats naudojuosi speedtestas : http://www.speedtest.net/my-result/3703184537 . Tik minusai butu tokie , jog supportas tragiskas ( labai , patikek ) , nezinau ar cia man vienam bet yra pas juos padarytas schedule shut down ryte ~8 , per pietus ~1 . vakare ~9.40. O seip nelabai skundziuos , nes neturiu kitokiu tiekeju savo vietoje :D

Farming simulator 2015 modai!

http://www.ls2k15mods.com/

(redaguota)

3702551509.png

Rimčiausias variantas mano regione. Moku ~46lt/mėn.

Youtubą pažėt galima padoriai, filmų parsisiųst.

Arba imk Erdvę už 100lt tada uploado gausi normalų arba kažką panašaus.

Atsisiuntimo greitis geras, bet upload atrodo šiek tiek apgailėtinas. Spėju plačiajuosčio technologija daugiau "neneša".

Būtų bėda su tokiu upload'u gyventi, nes vien tik YouTube klipą reikėtų kiek laiko kelti...

Dabar galvoju prasitęsti OMNITEL su 30GB planu ir melstis jog ateityje tie limitai nebus tokie "skaudūs", nes Omnitel netolimoje ateityje mano teritorijoje turėtu siūlyti 4G ryšį, tada jau daug greičiau už plačiajuosčius, nors ir 3G labai greitas.

Mezonas, kaip ir neblogas variantas tiems kurie siunčiasi failus, bet išsiuntimas toks lievas (su ftp dirbti beveik buvo neįmanoma), kad grįžom atgal prie erdviu. Dabar apie erdves, geras intikas, nebūna tokių kritimų kaip pas mezona viena diena 4 mb kita 3 ir kaitaliojasi. Pas mus internetas 5mb/s išsiuntimas, 5 mb/s parsiuntimas visą laiką stabiliai, bet viena problema, jis tikrai brangus per mėnesį tenka sukloti 100 pinigų.

Speedtest: 3702363239.png

P.s Reikia skaityti aprašymus tiekėjų, nes jie visur beveik parašyta iki mb/s

P.s.s Geras labai pingas, didelis +

Balticum veikia?, kokiam mieste gyveni?

Nemanau jog Balticum Druskininkų sav. veikia... Mezon Atrask (sen. Erdvės) dabar kainuoja iki ~80Lt/mėn. (10Mbps planas su įranga)

Kainos Erdvėse tai nežmoniškos, palyginus su tuo, ką gauni už sumokėtus pinigus. Gerai tik tai, kad jie teikia paslaugas nuošaliose vietose, kas tikriausiai ir duoda jies didžiausią pelną. 

3703314823.png 

mažiau nei 40lt/mėn. 8 metai jau, tai ir kažkiek nuolaidos duodavo. Per tą laiką jokių nutrūkimų nebuvo (arba nebepamenu). Su aptarnavimu bėdų nebuvo, kai trūko kažkokie laidai, greitai pašalino gedimą. 

Su tokiu planu, gali net neturėt vilčių parsisiūsti žaidimą ar filmą iš torrentu, na nebent mėgsti laukti kelias dienas.. :D 

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4313 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...