Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4354 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki,pasiulykit kokiu žaidimų kabinančiu tokiu.Panašiu į GTA su visu tuo įdomiu Story Line,dar gali but panašus į Spec Ops The Line,taip pat kas nors iš lenktyniniu panašiu į NFS MW,carbon žaidimius irgi su story line'ais tai visais.

PC Specs

AMD Sempron Processor 3100+ 1.81 GHz

3 GB RAM

AMD Radeon HD 5450 512mb (tiek rašau todėl kadangi aš tik tiek išnaudot galiu nors pilna atmintis 1gb)

Kekvienam pasiuliusiam +REP

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

(redaguota)

Na gali pazaisti Land of dead dar gali koki strategini jis senas bet geras Strongold kursade :D  Ir koki dar Need for speed World

Strateginiu žaidimu nežaidžiu,need for speed world jis yra online žaidimas.O aš norėčiau kai žinai per mw ar carbon buna ten riekia visokiausius bosus iveikt ir panašiai.O Land Of Dead pažesiu.

foundatioN

Dead Space esu pas krikštoteti bandes tai nelabai patiko.O Crysis pabandysiu.

Kaip pažiūrėjau Crysis 1 nuotraukas tai prisiminiau parašyti kad nesiulykit tokiu žaidimu perdaug fantastiniu neesu tokiu žaidimus fanas ten su visais robotais,ateiviais.

Redaguota , nario Mind

QMkPpxPDYY0fu.gif

Išgerkim už tuos kurie dar džiaugiasi gyvenimu o ne internetu

Strateginiu žaidimu nežaidžiu,need for speed world jis yra online žaidimas.O aš norėčiau kai žinai per mw ar carbon buna ten riekia visokiausius bosus iveikt ir panašiai.O Land Of Dead pažesiu.

foundatioN

Dead Space esu pas krikštoteti bandes tai nelabai patiko.O Crysis pabandysiu.

Kaip pažiūrėjau Crysis 1 nuotraukas tai prisiminiau parašyti kad nesiulykit tokiu žaidimu perdaug fantastiniu neesu tokiu žaidimus fanas ten su visais robotais,ateiviais.

Jei kažko nori iš racing stiliaus tai pamėgink Burnout Paradise The Ultimate Box.

tumblr_nt5ipiWdgH1s40t92o1_500.gif

Susimažink grafikas, o šiaip tai net nežinau ką tau pasiūlyt ant tokios vaizdo kortos x.x

Susimažinau vis vien tas pats.Čia mano antras acc.

HP Omen 15

Ryzen 7 5800H @ 3.2GHz | 2x8GB DDR4 3200MHz | 1TB Sabrent SSD | NVIDIA GeForce RTX 3060 6GB 80W + 20W Dynamic Boost | Windows 11 Home 64bit

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4354 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...