Peršokti į turinį

Kiek metu galėtu tarnauti šis PC ?


Alex :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki taigi iš smalsumo klausiu kaip manote kiek šis pc tarnautu ? http://www.kilobaitas.lt/KILOBAITAS_staliniai_/Kilobaitas/Kompiuteris_EKSTREMALUI_X6_//EKSTREMALUI_X6/CatalogStoreDetail.aspx?CatID=PL_407&ID=358861

Aš su kompiuteriu norėsiu dirbt, žaisti naujausius žaidimus bei juos filmuoti. Tai vat ar su tokiu variantu laisvai pratempsiu kokius 2-4m be gedimu ir kt nesamoniu ir ar galėsiu žaisti maždaug tiek laiko naujausius žaidimu ?

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Na man svarbiausia kad ant pc veiktu naujausi žaidimai nu norėtusi aišku ant geros grafikos, bet man svarbiausia kad pats pc nestriginėtu ir nebutu problemu, nes pvž nežinau ar būtent šis AMD procesorius yra geras ir pnš ar su vaizdo plokštė nebus problemu ir pnš.

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kiek tarnaus PC, tai jau čia nuo tavęs pačio priklauso. AMD procesorius - milžiniško OverClock'inimo galimybės. Norėsi jog kompiuteris greičiau veiktų - išnaudosi šias galimybes, bet jei persistengsi - apgadinsi tiek procesorių, tiek motininę (negrįžtamai pakils temperatūros), jei apskritai šių dalių nesupleškinsi... Naudoju būtent tokį patį procesorių, pastebėjau, jog dauguma žaidimų veikia vos ant kelių branduolių (tik tie, kurie yra 32 Bitų, o žinant, jog dabar daugumą daug resursų reikalaujančių žaidimų išleidžia tik ant 64 Bitų sistemų, tai ši problema nelabai aktuali), kiti lieka neišnaudoti, dėl to matomai, tie žaidimai šiek tiek blogiau veikia (ko nebūtų su Intel procesoriais, kur branduolių mažai, bet jie galingi), bet asmeniškai man, tai procesoriaus pilnai jiems užtenka, turiu GTX 650 VGA, tai ji ir yra stapdis žaidimuose, o ne procesorius... Tai pat, kompiuteryje dažnai laikau įvairius serverius, dėl to šis procesorius tikrai gerai atlieka savo darbą - juk jo bendra galia yra daug didesnė, nei Intel procesorių už tokias pačias kainas... Tas pats ir ties kitomis programomis, susijusiomis su renderinimu, ar generavimu. Vaizdo korta irgi atitinkamai gera, bet apie ją tiek negaliu pasakyti, kiek apie procesorių... Jeigu aš su GTX 650 dabar visus žaidimus be problemų žaidžiu ant "High" grafikų, tai tu su GTX 750 Ti tikrai galėsi žaisti visus žaidimus ant "Ultra" grafikų, dar kokius metus į priekį.

Tai pat patarčiau skirti pirkimui daugiau laiko, bei susirinkti kompiuterį dalimis, tokiu atveju ir pigiau gautųsi (ypač jei pirksi iš smulkesnių tiekėjų) ir už nereikalingas dalis nereikėtų mokėt (nemanau jog tu nerastum namie nereikalingo, kokio nors seno, kompiuterio korpuso, ar diskų skaitytuvo (ar aplamai toks dar reikalingas?), dar kiek suprantu iš paveikslėlio, motininėje yra integruota vaizdo korta, kurios tau ko gero gyvenime neprireiks, bei kiek raukiu, tai čia ne 7.1 HD Audio garso plokštė integruota (nes berods tokia būna su 6 lizdais, nors gal ir nusišneku), tai tau dar ir atskirai garso plokštę ten įkiš kaip suprantu, geriau jau pasiieškotum motininės plokštės be integruotos VGA, bei iškart su normalia garso plokštė (tad ir pastarosios papildomai pirkti nereikėtų), aš asmeniškai naudoju Gigabyte 990XA-UD3 MB ir ja esu tikrai labai patenkintas), taigi, tokiu atveju, tau atliktų bent keli šimtai nuo tos sumos, kurią planuoji išleisti, o už tuos pinigus galėtum nusipirkti geresnes, arba papildomas detales! Labai rekomenduoju įsidėti SSD kietąjį diską, kompiuteris su juo veikia (kraunasi) keliasdešimt kartų greičiau! ;)

Redaguota , nario ProGreen
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Jeigu aš su GTX 650 dabar visus žaidimus be problemų žaidžiu ant "High" grafikų, tai tu su GTX 750 Ti tikrai galėsi žaisti visus žaidimus ant "Ultra" grafikų, dar kokius metus į priekį.

  ;)

 

 

 

http://media.bestofmicro.com/A/4/374908/original/1680-Med-A.png

Taip, tikrai "visus žaidimus"...GTX 650 Ti Edition'as vos ištraukia ~30FPS ant Crysis 3 su 1680x1050 rezoliucija, ką jau kalbėti apie didesnę rezoliuciją ir stock edition'ą.

Su GTX 750 Ti Ultra grafikos metams į priekį ? Nejuokauk. Jei naudoji šiuo metu įprastą, 1920x1080 rezoliuciją, nei viename naujausiame žaidime GTX 750 Ti dabar taip pat neišlaiko padoraus FPS su ultra. Ką jau kalbėti apie Metro: Last Light arba Crysis 3..

Redaguota , nario Empyras
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Duosiu aš tau patarimą, nepirk iš kilobaito :)

 

Kilobaito didžiausias minusas tai skurdus tinklalapis, kuriame nežinodamas ko ieškai niekada nerasi. O šiaip ir viskas kaip ir gerai, pristatymas labai greitas ( jei ryte užsakai, tą pačią dieną išsiunčia, kuo negali pasigirti tarkim 1a). Tiesa, buvo man toks įvykis, jog prie mano užsakyto kompo turėjo būti pridėtas žaidimas, ir žinoma aš jo negavau, bet susisiekus su jais viskas buvo sutvarkyta. Ir kitą kartą neskelbt nepagrįstos savo nuomonės :)

Redaguota , nario sakiras
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Kas tau blogai? viską iš ten perku, greita, negenda :) Patarimas: nerašyk nesąmoningų patarimu:)

Hehe, vienas man kompą tvarkė, klausė ,,šitas ne iš kilobaito pirktas" sakau ,,jo", tas tik nusijuokė ,,aš kilobaite dirbu". Dirba jie ten siaubingai. Pirkau kompiuterį iš jų, pačią pirmą dieną ten jau buvo sugedęs CPU bei HDD, kiekvieną dieną (ligi šiol) crashina kompa, ankščiau po 10-15 kartų į dieną, dabar pakeistas HDD tai tik nuo CPU, mažiau. Kompas pats siaubingai nestabilus ir blogai sudėtas buvo, per 2 metus(garantinio) jis sugedo gal 7 kartus. O apie garantinį aš jau išvis patyliu, kompą ten laiko 1-2 mėnesius, sutvarko tą kompą kai kokią šiukšlę, įkiša dar šūdinesnę detalę ar panašiai, kompais visiškai nesirūpina. Kartą per pervežimą taip sudaužė mano dėžę, kad vaizdas buvo, kad ant jos uždribo šikanas, šaldytuvas ir viryklė. Gerai, kad bent jau tada nemokamai pakeitė pačią dėžę, tačiau jeigu jau dežė buvo ant tiek sumalta, galvojat nebuvo pažeistos detalės? Kai pirkau pc, turėjo pridėt steam žaidimą, nebeprisimenu kokį, bet žinau, kad man labai norėjos jo, ir gan brangus buvo, nusipirkom kompą, tada oj nebeturim žaidimų, įkišo kažkokį niekam nereikalingą napaleon. Kažkada iš garantinio parsivežtam kompe netgi nebuvo sujungtos detalės, pusė tik veikė, reikėjo susijungt, bet tai čia smulkmena. O paskutiniai nuotykiai su garantiniu? Baigėsi garantinis ir eilinį kart sugedo pc(visiškai mirė jų nuostabus HDD, kuris crashino kompą po 10 kartų į dieną), garantinio gal buvo likę dar 2 mėnesiai. Nuvežėm, pralaikė kompą gal 3 mėnesius, tada pasakė, kad garantinis nebegalioja, ir eikit jūs šiknon. Patarimas: dūsk n*

Redaguota , nario .lukonic`
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Hehe, vienas man kompą tvarkė, klausė ,,šitas ne iš kilobaito pirktas" sakau ,,jo", tas tik nusijuokė ,,aš kilobaite dirbu". Dirba jie ten siaubingai. Pirkau kompiuterį iš jų, pačią pirmą dieną ten jau buvo sugedęs CPU bei HDD, kiekvieną dieną (ligi šiol) crashina kompa, ankščiau po 10-15 kartų į dieną, dabar pakeistas HDD tai tik nuo CPU, mažiau. Kompas pats siaubingai nestabilus ir blogai sudėtas buvo, per 2 metus(garantinio) jis sugedo gal 7 kartus. O apie garantinį aš jau išvis patyliu, kompą ten laiko 1-2 mėnesius, sutvarko tą kompą kai kokią šiukšlę, įkiša dar šūdinesnę detalę ar panašiai, kompais visiškai nesirūpina. Kartą per pervežimą taip sudaužė mano dėžę, kad vaizdas buvo, kad ant jos uždribo šikanas, šaldytuvas ir viryklė. Gerai, kad bent jau tada nemokamai pakeitė pačią dėžę, tačiau jeigu jau dežė buvo ant tiek sumalta, galvojat nebuvo pažeistos detalės? Kai pirkau pc, turėjo pridėt steam žaidimą, nebeprisimenu kokį, bet žinau, kad man labai norėjos jo, ir gan brangus buvo, nusipirkom kompą, tada oj nebeturim žaidimų, įkišo kažkokį niekam nereikalingą napaleon. O paskutiniai nuotykiai su garantiniu? Baigėsi garantinis ir eilinį kart sugedo pc(visiškai mirė jų nuostabus HDD, kuris crashino kompą po 10 kartų į dieną), garantinio gal buvo likę dar 2 mėnesiai. Nuvežėm, pralaikė kompą gal 3 mėnesius, tada pasakė, kad garantinis nebegalioja, ir eikit jūs šiknon. Patarimas: dūsk n*

Kad patys apsivlainiot ir neprižiūrit pc nereikia stumti ant parduotuvės, ir sakau, nesąmoningų patarimų nedalyk ;)

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3475 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

  Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...