Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Dėl šudserverių

jonas84

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yo, taigi visiem jau aišku kad ne čia, bet vistiek parašysiu..

Seniau juk SA:MP buvo toks įdomus žaidimas, ir nereikėdavo adminų ar direktorių, tada susirinkdavo pažaisti visi taikiai, ir linksmai, kad ir kas bebūtų.. O kas dabar? Prisikūrė pilna šūdservių, į kuriuos atėjęs gauni adminus, vipus.. Pagal mane, su sa:mp dabar jau taip ir yra.. Ateina žaidėjas ir rašo: Swx, aš naujokas, gal duotum adminą, vipą?

Sąvininkas parašo: Ne, juk čia mes nedaliname..

Ir tas žaidėjas išeina vien dėl to jog negavo sušikto admino.. Suprantu, gi jie nori pasirodyti šūstrais prieš savo draugus, kad jis adminas, turi daug pinigų, ir kad jo klausytų. O jeigu nepaklauso, tai normaliam žaidėjui baną duoda..

Šiandien irgi kaip pastebėjau, dauguma žaidžia vien dėl adminų. Pagal mane dabar lietuvoje yra 99% šūdservių, bei 1% normalių serverių.. Dabar, normaliai be pykčio, samp nebepažaisi.. Na, ką jau ir be padarysi, bet manau reiktų naikinti šūdservius, ir sugrąžinti seną gerą samp.

Na čia tik mano nuomonė, žinau kad čia nesąmonė bet vistiek. Ačiū kad sušvaistėt laiką ir paskaitėt..

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Žinai kaip viskas gali pasikeisti žmogau jei butu iš supergames. iššimta gamemode skiltis. Ir laikuj biegant neliktu šūdserveriu. ;)

Tai užtat kad če supergames.lt kaltė, jaj jie neleistu tiems žmonėms kelti šudgamemode ir ta prasmę tik pačius sukurtus gamemode išvis naujus kelti tik leistu tada jau daugiau žmoniu ateitu ir kas išto vistėk niekas nepasikeis palei `mane`.

Nuoroda į komentarą

Tai užtat kad če supergames.lt kaltė, jaj jie neleistu tiems žmonėms kelti šudgamemode ir ta prasmę tik pačius sukurtus gamemode išvis naujus kelti tik leistu tada jau daugiau žmoniu ateitu ir kas išto vistėk niekas nepasikeis palei `mane`.

Supergames nebebus gamemodes temos, bet tada kituose forumuose bus. Čia dėl to nieko nepadarysi. Atsiras GTA V ant PC , jį greit nulauš ir galėsi MP lošt. Tada SA-MP pasidarys šūdų krūvą, čia tas pats kaip su cs 1.6 ir cs go , cs go atsirado ir cs 1.6 beveik niekas nelošia.

8z8S3J8.png

Egzotinė svajonių šalis egzistuoja!!!! Tai nepilnamečių koloniją

Nuoroda į komentarą

Supergames nebebus gamemodes temos, bet tada kituose forumuose bus. Čia dėl to nieko nepadarysi. Atsiras GTA V ant PC , jį greit nulauš ir galėsi MP lošt. Tada SA-MP pasidarys šūdų krūvą, čia tas pats kaip su cs 1.6 ir cs go , cs go atsirado ir cs 1.6 beveik niekas nelošia.

Tu galvoji kad gtaV online nulauš tu mastai juk rokstargames servai bus ir neleis žmonem kurt savoi. Kad galėtum online reiks pirkti. Žmogau mastyk. ;)

world+of+tanks+japanese+tanks.jpeg

Nuoroda į komentarą

Pirma, apie šį dalyką jau buvo sukurta milijonas temų ir dar kuria toliau... Antra, išleistų gamemod'ų gali susirasti ne tik supergames tinklapy, bet ir kituose lietuviškuose tinklapiuose, support'uose ar kur kitur. Ir jeigu ne lietuviškame, tai gal ir užsienietiškame. Ir tu galvoji eiti per visus tuos tinklapius ir rašinėti tokias temas ? Nueis į sa-mp.com, ten sukurs kokią temą su platintu gamemod'u ir viskas. O ką tu ? Rašysi temą, kad pašalintų ? Siūlyčiau pamąstyt biški. Ką galima padaryt, tai - sukurt gerą projektą ir šūdserveriuose automatiškai mažės žmonių. O kai nebebus iš viso - užsidaris. Kuriant projektą reikia proto, o ne, kad čia va paimsiu kelis žmones į komandą, tinklapį kaip visą laiką tokį patį, tik pakeisiu biški spalvas ir viskas. Jeigų sukuri projektą juokais, tai ko tikėtis ? Ir tie geresni serveriai nieko gero, tik iš bėdos žaidžia jame. Jeigų būtų geresnių - eitų į geresnį žaisti.

SHFitnE.jpg

Nuoroda į komentarą

Jei del game modų susirenka visi žmonės tada juos panaikinus liks tik rimti. O kas geriau 1000 spamerių ar 50 naudingų? Daugiau pamokų, daugiau legalių dalykų ir išnaikinsim ne šūdserverius kurie užsidaro po savaitės o šūdserverių šudrašytojus (atsiprašau už tokį išsireiškimą).

Redaguota , nario Dan13liu5
Nuoroda į komentarą

Suprantat, jūs jeigu neisit į tuos šudservius, nekreipsite dėmesį ir jie užsidarys patys..

Dabar dėl to, kad į mano serverį gera nieks neateina, o į šūdservius eina.

Aš jum atsakysiu. Nenusivilkit. Jei jūsų serveris geras, ir jūs stengetės tai į jūsų serverį ateis rimti žaidėjai, kurie nepaliks. O kiti, adminų ir vipų ieškotojai tugu eina į tuos jūsų vadinamus šūdservius ir sėdi, geriausiu atveju serveris ištempia mėnesį iki kol pasibagia hostas. Kadangį į jo kuriama serverį (šūdservį) nieks neatėjo ana karta, tai jis supras, kad serverių kūrimas ne jam, geriausiu atveju jis mokinsis skriptinti ir sukurs gera serverį.

Nuoroda į komentarą

Kadangį į jo kuriama serverį (šūdservį) nieks neatėjo ana karta, tai jis supras, kad serverių kūrimas ne jam, geriausiu atveju jis mokinsis skriptinti ir sukurs gera serverį.

Arba atidarys dar vieną projektą su kitu pavadinimu kaip ir dauguma daro. Dėje nežinau kokioj stebuklų šaly gyveni Alisa, kad žmonės pasimokytų iš pirmo karto.

SHFitnE.jpg

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3786 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...