Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na pradėsiu nuo įspėjimo ir temos perkėlimo iš "Sukčių Duomenų Bazė" sub-forumo.

Kaip įprasta ir visiems gerai žinoma moderatoriai kaip įspėją narį o paskui ten kur pažeidžia taisyklę įrašo tikslia priežastį. 

Nepasakyčiau kad tai yra labai įprasta. Aš tai kažkada pradėjau daryti kad matytumėt kas vyksta, naiviai tikėdamasis kad mokysitės iš svetimų klaidų. Dydis ir spalva taip pat pateisinami, nuo to kai prasidėjo Mėnesio Nario konkursas gauname daugybę raportų. Keista kad atsiranda raportų kurie pranešimus už kuriuos narys jau nubaustas ir pranešime tai aiškiai parašyta.

Tavo minėta ištrinta tema sugrąžinta, rasti kitos tokios nesugebėjau, Aiškinsiuosi su pačiu Pranu.

Pranas yra mano ispėjas free taip pat...

Kaip jau esu minėjęs, tokiais atvejais reikėtų susisiekti su manimi arba Valdu. 

Reikia Pawn pagalbos? Skype nerašyk.

Pranas tai tikrai visiems už nieką deda įspėjimus, kaip ir Rimas.. Na, ką čia bepasakysi, iš abiejų esu minimum 2 gavęs įspėjimus, tai skaitykim 4 įspėjimai, iš kurių 3 free. :) Šis forumas tiesiog žlunga, ir žlugs greit, patikėkit. Nekreipkit dėmesio į dabartinį, moderatoriai dirba įtin gerai , tad jie pasidarbuos ties žmonių skaičių mažinimo. Graudu.

Iš rimo esu gaves 1 ispėjima ir tikrai per savo žiopluma .Tai nerandu prie ko prikibti mldc administracija.Šiaip reikėtu perskaityti bent jau 3x kartus taisykles ir tada tikrai nebegautumėt ispėjimu gavau kokius 4 ispėjimus vien dėl to jog rašiau i Sukčių duomenų baze .Išvada tokia pamiršau ta kategorja kad egzistuoja ir viskas :D.Ir nebegaunu ispėjimu po kolkas

48a929f587a83fd8986d2d1489c44089754.jpg

(redaguota)

Va dw6Byte.pngKbtiN9E.png Aš jam parašiau jo citata į jo pačio klausima, susinervavęs šovė ispėjimą.

Kito pranešimo citavimas nepapildant savo minties yra pažeidimas. Dar man įdomu, kodėl tu tik dabar aiškiniesi už ką įspėjimas?

Pranas tai tikrai visiems už nieką deda įspėjimus, kaip ir Rimas.. Na, ką čia bepasakysi, iš abiejų esu minimum 2 gavęs įspėjimus, tai skaitykim 4 įspėjimai, iš kurių 3 free. :) Šis forumas tiesiog žlunga, ir žlugs greit, patikėkit. Nekreipkit dėmesio į dabartinį, moderatoriai dirba įtin gerai , tad jie pasidarbuos ties žmonių skaičių mažinimo. Graudu.

Įspėjimas nuo manęs tau buvo už Sukčių duomenų bazės taisyklių pažeidimą. Redaguota , nario Pranas

Kito pranešimo citavimas nepapildant savo minties yra pažeidimas. Dar man įdomu, kodėl tu tik dabar aiškiniesi už ką įspėjimas?

Įspėjimas nuo manęs tau buvo už Sukčių duomenų bazės taisyklių pažeidimą.

Ten net nebuvo ką ir rašyt viska pasako tavo citata, man nesvarbu tas ispėjimas ,bet kadangi jau tokia tema yra tai dadedu informacijos.

$_45.jpg

Įspėjimas nuo manęs tau buvo už Sukčių duomenų bazės taisyklių pažeidimą.

:D Tai sakau, kad tik 1 įspėjimas kurį užsidirbau iš 4, kiti free.

Tikrai yra , ypač kai tu gfxini yra tikrai daug forumo gfxeriu , bet nelietuvišku.

Kalbu apskritai kur yra viskas viename kaip čia. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4373 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...