Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3675 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Parašė po 5 savaičių...
  • Parašė po 3 savaičių...
  • Parašė po 1 mėnesio...

Aprašymas sužavėjo, bei jūsų fantacijos kurias gal ir įgivendinsit. Bėje Metamfetaminas, tokio žodžio nėra, gal turėjai omenyje Amfetaminas? Daugiau į gatves išeik dar ne to sužinosi. Bet šiaip sėkmės, bet manau nepasiteisins lietuvoje šis projektas, geriau stūmkit į užsienį reklamuot, nes lietuviams tik adminų gaut ir su infernusu paskraidyt..

banner.gif

2015.03.28 19:00

http://westlife.lt

(redaguota)

Aprašymas sužavėjo, bei jūsų fantacijos kurias gal ir įgivendinsit. Bėje Metamfetaminas, tokio žodžio nėra, gal turėjai omenyje Amfetaminas? Daugiau į gatves išeik dar ne to sužinosi. Bet šiaip sėkmės, bet manau nepasiteisins lietuvoje šis projektas, geriau stūmkit į užsienį reklamuot, nes lietuviams tik adminų gaut ir su infernusu paskraidyt..

Amfetaminas nuo metamfetamino skiriasi, kaip asian 3'inch nuo black 9'inch

Redaguota , nario NightKata

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

• Parašė po 2 mėnesių...
(redaguota)

Uw, soc idėjos. Wisi imkit kopinkit, bet būtinai sistemos turi prasidėti NightKatana :P.

Tokia kaip paminėta narkotikų sistemą trunką nemažai laiko sukurti ( laiko atžvilgiu ), kadangi vien iš item pusės ten yra ~ 50 jų, o juos reik saugot, krauti, priderinti prie inv sistemos nu o poto jau ir naudojimas craftinimas prasideda.

Galėtum projektam idėjas savo kurti, aišku reikia tokio projekto kuris jas sugebės padaryti.

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

(redaguota)

Uw, soc idėjos. Wisi imkit kopinkit, bet būtinai sistemos turi prasidėti NightKatana :P.

Tokia kaip paminėta narkotikų sistemą trunką nemažai laiko sukurti ( laiko atžvilgiu ), kadangi vien iš item pusės ten yra ~ 50 jų, o juos reik saugot, krauti, priderinti prie inv sistemos nu o poto jau ir naudojimas craftinimas prasideda.

Galėtum projektam idėjas savo kurti, aišku reikia tokio projekto kuris jas sugebės padaryti.

Tai kad cia ne soc idejos, o mano. Viskas kas cia parasyta, yra mano kurta ir mano rasyta :)

P.S. Gal ka ne taip supratau :D

Redaguota , nario NightKata

PlainGorgeousIrishredandwhitesetter-size

(redaguota)

Tai kad cia ne soc idejos, o mano. Viskas kas cia parasyta, yra mano kurta ir mano rasyta :)

P.S. Gal ka ne taip supratau :D

Na aš kaip supratau @ tema soc buvo, todėl manau, kad tai tavo idėjos kurias galbūt davei soc, palikai projektą kadangi nestartuoja ( kogero nebestartuos ) ir atidavei ką galėjai... :) ( na tai tik mano spėjimas )

Redaguota , nario Expert*

asd1.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3675 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...