Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3903 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Labas, labai ačiū už šią reklamą Arminai. Šitoje modifikacijoje labai daug bugų kuriuos tu palikai dirbdamas prie fC. Imkite kas norite šią modifikacjią man nesvarbu, aš ištaisęs begalęs bugų, mapperis sumappinęs naujus MAPP darbus, visa ši modifikacija(50% skripto perrašyta) yra perkelta į kitus miestelius ^^

Dar kartą pasikartosiu - ačiū už reklamą ^^

Guess who's back

Labas, labai ačiū už šią reklamą Arminai. Šitoje modifikacijoje labai daug bugų kuriuos tu palikai dirbdamas prie fC. Imkite kas norite šią modifikacjią man nesvarbu, aš ištaisęs begalęs bugų, mapperis sumappinęs naujus MAPP darbus, visa ši modifikacija(50% skripto perrašyta) yra perkelta į kitus miestelius ^^

Vistiek, kiek žinau ir kiek mačiau - pagrindai ir lieka pagrindais, o iš pagrindų gali pasidaryti bet ką, kurie duoti yra čia .

Ko jiems pavydėti ? Tuo, kad Renas išduoda ir pradeda naglai elgtis su juo pačiu ? Visą forumą jo sugadina ir žaidėjus sau persivaro ?

Aš naglai? aš modo prašiau kokias ~2 savaites, neatsiuntė o žadėjo va šiandieną šiandieną ir taip visas dvi savaites. :) Forumą sugadinom? Oh no, nuėmėm dizainą  tik, o šiaip žaidėjai juo nepasitiki jau, tik paprasti narai kaip ir tu ^^ o man poxui ant tokių balvonų nuomonių ^^

Guess who's back

Ką daugiau ir galėjai parašyti. :) Tai ir aš pasakysiu prašom. Vakar buvau BETA, ir visi šie tie patys MAPP darbai. Ir sistemos, ką ir mačiau per tavo atnaujinimus nieko nepadarei iš sistemų tik vienintelė įspėjimų sistemą padarei su priežastim. :)

Ką daugiau ir galėjai parašyti. :) Tai ir aš pasakysiu prašom. Vakar buvau BETA, ir visi šie tie patys MAPP darbai. Ir sistemos, ką ir mačiau per tavo atnaujinimus nieko nepadarei iš sistemų tik vienintelė įspėjimų sistemą padarei su priežastim. :)

taip , nes fC mappai ne visi pakeisti, nes turėjom su kitais mappais problemų :)) Sistemų? O kas sakė, kad jų dadėjom? Pirmiau bugai, po to sistemos ;))

Guess who's back

Tai kad tu nieko nemoki sančio girdėjau sake nelogiški skriptai bičas irgi + girdėjau už tave kažkas dirba .

Aš naglai? aš modo prašiau kokias ~2 savaites, neatsiuntė o žadėjo va šiandieną šiandieną ir taip visas dvi savaites. :) Forumą sugadinom? Oh no, nuėmėm dizainą  tik, o šiaip žaidėjai juo nepasitiki jau, tik paprasti narai kaip ir tu ^^ o man poxui ant tokių balvonų nuomonių ^^

Nebeverk, visvien sąžinė tau griauš, kad tavo GM nete, ir kol again viską permapinsi, ir PERDARYSI SISTEMAS KAIP TU SAKAI, užtruksi, o jeigu tau pofik, tai atidaryk platintą modą. Sako bugų daug, nors jų čia nėra, o pas tave ? Per BETA užsikrušai su bugais.

Nebeverk, visvien sąžinė tau griauš, kad tavo GM nete, ir kol again viską permapinsi, ir PERDARYSI SISTEMAS KAIP TU SAKAI, užtruksi, o jeigu tau pofik, tai atidaryk platintą modą. Sako bugų daug, nors jų čia nėra, o pas tave ? Per BETA užsikrušai su bugais.

Rasta apie ~40 bugų - ištaisyti. gg.

Guess who's back

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3903 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...