Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

11140ur.png

Nu va, dar vieną prikolą prigavau su GTAforums.com nario Xerukai pagalbą. Kai į google paiešką įvedi http://steamdb.info/app/271590/graphs/ jums pasirodys tekstas ,,his boss is probably watching him''. Man atrodos, kad čia yra Steam Database komentaras ar tiesiog kodinguose užslėptas testavimo kodas. Kodėl aš taip manau? Nes apačioje rašoma ,,Šio rezultato aprašas nepasiekiamas dėl šios svetainės robots.txt - sužinokite daugiau.'' Vien dėl to robots.txt aš ir galėčiau pamanyti, kad čia yra kodas.

• Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

Microsoft mokėjo litus kad neišleistu PC gta 5 taip ir vat , o rocktar games paklause vaikų ir išlėido dabar all day all night kid nolifing . 

fucking yeah ! gal ? ai nahui pažaisiu ir praėis ? supraskit bus tas pats kaip ir su gta san andreasu , pažaisit ir į šoną aišku bus kurie nolifins ir verks kad pc nepavėža jų taip ir aš džiaugiuosi bet reiks aišku ahueno " pc " kad paveštu toki o čia yr mišinis gta 4 + gta 

Atsiprašant, nusikeiksiu. Ką tu čia *Myliu SuperGames.lt* išvis nusišneki ? :D "čia yr mišinis gta 4 + gta", "Microsoft mokėjo litus".... Tu pats supranti ką rašai ? :D ir iš kur tokių...

• Teigiamai 6

game1.gif

Aš tai siūlyčiau Supergames.lt forumo administracijai prie veiksmo žaidimų skilties pridėti ir ,,Grand Theft Auto V'', kad toje skiltyje būtų galima kurti temas apie GTA 5, nes vistiek jau ne už ilgo išeis GTA 5 pc versiją ir manau, kad diskusijų bus tikrai daug ir jau taip ši tema yra viena iš pagrindinių jau kelis mėnesius. Tai manau, kad į tokią skiltį būtų galima perkelti ir šią temą.

• Teigiamai 2

YpIX4xG.jpg

Aš tai siūlyčiau Supergames.lt forumo administracijai prie veiksmo žaidimų skilties pridėti ir ,,Grand Theft Auto V'', kad toje skiltyje būtų galima kurti temas apie GTA 5, nes vistiek jau ne už ilgo išeis GTA 5 pc versiją ir manau, kad diskusijų bus tikrai daug ir jau taip ši tema yra viena iš pagrindinių jau kelis mėnesius. Tai manau, kad į tokią skiltį būtų galima perkelti ir šią temą.

Nelabai reikia.. Siūlyčiau tiesiog sukurti atskirą GTA sub forumą, kuriame būtų galima pasirinkti vieną iš GTA 3, GTA 4, GTA 5 žaidimų. Tada ir pats sub forumas būtų aktyvesnis, nes mano galva GTA 5 parašinės ir stupudovai po išleidimo praėjus mėnesiui ar dviems niekas net neberašys.

Išviso, galvoju sukurti atskirą kategorijoje, kurioje būtų žaidimų kompanijų sub forumai, tokie kaip. Ubisoft, Rockstar games ir t.t

UpcomingEvents_HomeBanner.jpg

O tai kodėl nėra GTA IV ? Suprasčiau GTA 5 skilti galėtu sukurti jei tarkim atsirastu kokia nors MP versija skirta nelegaliems ar kažka pnš, tada galėsiu kažka siūstis,kurti,disktutuoti nu krc panašiai kaip dabar su sa-mp. O kai dabar nieko nežinom kaip ten bus tai ir nereikia, o kad šiaip diskutuoti apie GTA 5 tai yra šita tema :D

• Teigiamai 1

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

neee paziurekit jei dar ves ta zaidima vienetams del to nesu isitikene nesmerkit jei klystu, tiagi jei cia bus zaidzianciu tik 20 tai koks tolkas kurti skilty GTA 5? sakot noresit joje diskutuoti? eikit i diskusiju skilti ir diskutuokit, tai mano nuomone.

P.S tik dabar perksiciau Alekso komentara taigi noreciau pridurti kad jam pritariu, tiesiog kai viska zinosim tada ir kurti reike dabar sukursit, nu ok padiskutuosit atsiras ir los 20 zmoniu ir niekas net nediskutuos nes jiems neidomu neveza ir nereikia, arba prades kurti temos apdekit ka daryti neveza GTA 5, mano nuomone to tikrai nereiki, dar kartoju nesmerkit tai tik mano nuomone, jus galite galvoti kitaip :).

• Teigiamai 1

Kadangi OsVa yra bane, aš mėnesį bendrausiu su jumis ir rašysiu naujienas. Aš esu OsVos pusbrolis :) Su jo pakalba skirsiu daug laiko ieškojimo naujienoms ir pnš :)

o kas tas changenumber? :o

Changenumber tai yra prekės Steam'e pakeistas ID. Tai gali būti naujai pridėtas package ar koks kitas svarbus žaidimui dalykas.

Ir dar viena naujiena iš šiandien. Ačiū OsVai kuris ją atsiuntė man per skype :)

captur10.png

Tai va. Naujiena yra tokia jog norint pažaisti GTA 5 PC beta steam'e turi susisiekti su Rockstar administracija ir jai sumokėti 400.000$, kad galėtum GTA 5 pažaisti 12 sekundžių... WTF?!

• Teigiamai 1

duxJLid.gif

Kadangi OsVa yra bane, aš mėnesį bendrausiu su jumis ir rašysiu naujienas. Aš esu OsVos pusbrolis :) Su jo pakalba skirsiu daug laiko ieškojimo naujienoms ir pnš :)

Changenumber tai yra prekės Steam'e pakeistas ID. Tai gali būti naujai pridėtas package ar koks kitas svarbus žaidimui dalykas.

Ir dar viena naujiena iš šiandien. Ačiū OsVai kuris ją atsiuntė man per skype :)

captur10.png

Tai va. Naujiena yra tokia jog norint pažaisti GTA 5 PC beta steam'e turi susisiekti su Rockstar administracija ir jai sumokėti 400.000$, kad galėtum GTA 5 pažaisti 12 sekundžių... WTF?!

Pažiūrėk 0:27 :) 

• Teigiamai 5

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...