Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

RIP Splitscreen as well. Never happened on PC, never again will it happen on Consoles. 

(-rep netyčia užmečiau, uždėjau ant kitų post).

Meh, nejaudina manęs tas REP, bereikšmis jis čia. :D

Aš tai labai pasiilgstu Splitscreen. Kažkada pasiūliau draugams ateit ir pažaist ant X360 kelis žaidimus Splitscreen'u... Tai pavadino senamadišku ir kvailu. Pats bijau savo generacijos, kurioje augu.

tumblr_m00r26A31u1r3arsfo1_500.gif

Tu sugebi save paneigt rašydamas vieną žinutę. Tai palauk... man reikės žaisti... įsivaizduokim... GTA V vienam ant PC be savo draugų kurie jį pirks ant Xbox One ant kurio jiems smagiau žaisti ir ten kur žais jų draugai? 

Man atrodo tu neturi draugų arba rašai kad tik rašytum, gal tau ir be ryšio žaist su draugais, o man įdomu su jais žaist. Kaip galima pasirodyti šustram prieš draugus jeigu ir jie turi tą pačią konsolę? Aš nesuprantu.. va tokie kaip tu ir parodo blogąją side PC master race. OsVa tai argumentuoja normaliai ir pasako pliusus, minusus, Todėl ir gerbiu jo nuomonę, o tu tik rašai ir tavo akyse atrodo jog tas PC tai Dievas... Pradėk gerbt kitus kurie pasirinko kitą entertainment platformą, o ne tą kurią tu dievini. Ne visi turi laiko ir noro PC buildintis iš dalių, yra žmonių(kalbu ne apie save) kurie pareina iš darbo ir nori įsijungti savo mėgiamą žaidimą ir tiesiog žaisti ant sofos ar kur nors - sekundžių reikale. Puikiai žinau jog PC galima pasidaryti labai gerą už gerą sumą, pats taip dariau, bet niekados neteršk tos konsolės kuri pagal didžiųjų 3rd party games sales apdeda PC ryškiai.

:D. Nebijok, draugų turiu pakankamai, o čia rašyt kad tik rašyt nerašau, ir taip pranešimų užtektinai turiu.

Asmeniškai neturiu tokių draugų kurie ruoštųsi pirkt konsolę kad 'pažaist'' su kitais nes jie tiesiog pataupytų ant PC ir pasiskambinus per skype pažaistume visi kartu. Tai dėl to aš kalbu generaliai apie save. O aš nebepirkčiau konsolės nes nėra tolko ant blogesnio daikto (kalbu apie konsolė vs pc) mest žymiai daugiau pinigų ir lošt su lockintu 30fps kiekvieną žaidimą :D. Ir taip tokiose šalyse kaip Lietuva, Latvija, Estija nelabai populiarios konsolės, bet žmonės bent kompiuterius nusiperka galingus ir būna 10x laimingesni negu tie su konsolėm. :)

Šustram pasirodyti kaip ir sakiau galima nusipirkus ''brangų'' daiktą ir pasirodyti prieš tuos kurie turi PC. Labai paprastai išaiškinau. Nesupratai? Tavo bėda, pasiklausk draugų kaip suprast ar tėvų jau.

Man gal ir ''pc dievas'', bet tada tau konsolės dievas. Taip esu susidaręs nuomonę, kad apart konsolės tau nieko nėra jeigu ir sakai kad kompą normalų už 5k gali tik susidėliot. Nu žmogau galva mąstyk ne šikna.

Tu dabar mane užsipuolei kad man patinka PC ir norėčiau pats nusipirkt galingą ir neleiščiau pinigų ant konsolės. Nereikia taip daryti. Kaip ir pats sakei kiekvienas turi savo nuomonę ir kiekvienas pagal save renkasi ką jie nori turėti, tai ko čia pats mane užsipuoli?

Heh, nebūtinai PC dėkis pats tokiu atveju kad neturi laiko. Turi laiko konsolę normalia kainą susirast bet neturi laiko PC susidėliot? Tiek pat laiko užtrunka jeigu dar PC susidėliot ne trumpiau. Pasisamdyk tokiu atveju kompiuteristą kuris sudėliotų tau PC, sumokėsi 50-100lt ir sudės arba nusipirk iš patikimos parduotuvės jau sudėtą pc ir nebus problemų. 

Tu keli problemas kur net problemų nėra. Dar kartą - nereikia taip daryti. 

Beje, tu ir pats man atrodo supranti kad PC yra žaidimų konsolę skirta žaisti žaidimams o PC yra ir žaisti žaidimams, ir naršyt internete, ir kalbėt su draugais, ir klausyt muzikos, ir mėgautis nelockintu 30fps žaidžiant žaidimus, ir modinantis įvairius žaidimus ko ant konsolių negalima.

Va tau ir argumentas, kad neapsiverktum šį kartą. :)

Beje PC žaidimai bei programos kurios yra išleidžiamos yra nupiratuojamos ir visi jas siunčiasi, dėl to konsolės ir deda PC ant pardavimų. Ne tiek daug žmonių laužiasi konsoles vien dėl to kad parsisiųstų žaidimą iš tpb ar dar iš kur ir žaistų o poto gautų baną ant xbox live ir padarytų savo konsolę bevertę.

Tu pirma prieš užsipuldamas susižinok kaip iš tikrųjų yra. ;)

P.S. nustok rodyt savo ''Anglų kalbos žinias''. Tau gal numest linką vertėjo google kad prieš rašydamas išsiverstum iš Anglų į Lietuvių? Čia Lietuvių forumas kiek žinau ne Anglų, tai Lietuviškai būk malonus ir rašyk.

❤️

:D. Nebijok, draugų turiu pakankamai, o čia rašyt kad tik rašyt nerašau, ir taip pranešimų užtektinai turiu.

Asmeniškai neturiu tokių draugų kurie ruoštųsi pirkt konsolę kad 'pažaist'' su kitais nes jie tiesiog pataupytų ant PC ir pasiskambinus per skype pažaistume visi kartu. Tai dėl to aš kalbu generaliai apie save. O aš nebepirkčiau konsolės nes nėra tolko ant blogesnio daikto (kalbu apie konsolė vs pc) mest žymiai daugiau pinigų ir lošt su lockintu 30fps kiekvieną žaidimą :D. Ir taip tokiose šalyse kaip Lietuva, Latvija, Estija nelabai populiarios konsolės, bet žmonės bent kompiuterius nusiperka galingus ir būna 10x laimingesni negu tie su konsolėm. :)

Šustram pasirodyti kaip ir sakiau galima nusipirkus ''brangų'' daiktą ir pasirodyti prieš tuos kurie turi PC. Labai paprastai išaiškinau. Nesupratai? Tavo bėda, pasiklausk draugų kaip suprast ar tėvų jau.

Man gal ir ''pc dievas'', bet tada tau konsolės dievas. Taip esu susidaręs nuomonę, kad apart konsolės tau nieko nėra jeigu ir sakai kad kompą normalų už 5k gali tik susidėliot. Nu žmogau galva mąstyk ne šikna.

Tu dabar mane užsipuolei kad man patinka PC ir norėčiau pats nusipirkt galingą ir neleiščiau pinigų ant konsolės. Nereikia taip daryti. Kaip ir pats sakei kiekvienas turi savo nuomonę ir kiekvienas pagal save renkasi ką jie nori turėti, tai ko čia pats mane užsipuoli?

Heh, nebūtinai PC dėkis pats tokiu atveju kad neturi laiko. Turi laiko konsolę normalia kainą susirast bet neturi laiko PC susidėliot? Tiek pat laiko užtrunka jeigu dar PC susidėliot ne trumpiau. Pasisamdyk tokiu atveju kompiuteristą kuris sudėliotų tau PC, sumokėsi 50-100lt ir sudės arba nusipirk iš patikimos parduotuvės jau sudėtą pc ir nebus problemų. 

Beje, tu ir pats man atrodo supranti kad PC yra žaidimų konsolę skirta žaisti žaidimams o PC yra ir žaisti žaidimams, ir naršyt internete, ir kalbėt su draugais, ir klausyt muzikos, ir mėgautis nelockintu 30fps žaidžiant žaidimus, ir modinantis įvairius žaidimus ko ant konsolių negalima.

Beje PC žaidimai bei programos kurios yra išleidžiamos yra nupiratuojamos ir visi jas siunčiasi, dėl to konsolės ir deda PC ant pardavimų. Ne tiek daug žmonių laužiasi konsoles vien dėl to kad parsisiųstų žaidimą iš tpb ar dar iš kur ir žaistų o poto gautų baną ant xbox live ir padarytų savo konsolę bevertę.

P.S. nustok rodyt savo ''Anglų kalbos žinias''. Tau gal numest linką vertėjo google kad prieš rašydamas išsiverstum iš Anglų į Lietuvių? Čia Lietuvių forumas kiek žinau ne Anglų, tai Lietuviškai būk malonus ir rašyk.

Palauk tai gaunasi dabar konsolės toks šūdas kad jos net 20 lt nevertos ar ką? Ką tu čia tuo nori pasakyti? Pavyzdžiui PS4 man daug patogiau nei PC ten ir muzikos paklausau ir visko padarau, o tu čia dar jas taip nuvertini. Pažiūrėk į konsolių pardavimus ir suprasi kad konsolės tikrai nėra labai blogos

Palauk tai gaunasi dabar konsolės toks šūdas kad jos net 20 lt nevertos ar ką? Ką tu čia tuo nori pasakyti? Pavyzdžiui PS4 man daug patogiau nei PC ten ir muzikos paklausau ir visko padarau, o tu čia dar jas taip nuvertini. Pažiūrėk į konsolių pardavimus ir suprasi kad konsolės tikrai nėra labai blogos

Makdonalde burgerių pardavimai irgi didžiuliai, bet ar jie dėl to tampa geri? :D

Kodėl tu nerviniesi taip? Skaudi tema tau? Nereikia nervintis, o be to. Noriu ir rašau angliškai - laisva šalis, forume tokios taisyklės nėra kad draudžiama angliškai rašyti. Toliau, niekada nesakiau kad kompiuterį gali susidėti už 5 tūkstančius, pasakiau kažkokį komentarą apie "TitanZ". Už 5 tūkstančius gali ne "normalų", o "nesveiką" kompiuterį susibuildinti. Niekas tavęs neužsipuolė, drįsčiau teigti kad tu čia bandai užsipulti ir sukurti problemas, naudok tu ką nori. Su tavim net neverta diskutuoti, nes kiekvieną kartą perverti savo žodžius kitaip. Nereikia nervintis jeigu kažkas turi kitokią nuomonę negu tu, visi čia turi savo skirtingas nuomones, jeigu nesugebi priimti kito nuomonės - tada gal ir neberašyk, nes gadini temą kurios pagrindinė tema: GTA V ant PC, Xbox One, PS4. Kur Rockstar kreips dėmesį į visas 3 platformas. 

Meh, nejaudina manęs tas REP, bereikšmis jis čia.  :D

Aš tai labai pasiilgstu Splitscreen. Kažkada pasiūliau draugams ateit ir pažaist ant X360 kelis žaidimus Splitscreen'u... Tai pavadino senamadišku ir kvailu. Pats bijau savo generacijos, kurioje augu.

Good fucking times. Atsimenu daug senų žaidimų su split screen mode. Gal ateitį kai hardware limitations nebebus problema - splitscreen padarys glorious comeback.

I0ZIOGI.png?2 New York 2016

Simply amazing

(redaguota)

Kodėl tu nerviniesi taip? Skaudi tema tau? Nereikia nervintis, o be to. Noriu ir rašau angliškai - laisva šalis, forume tokios taisyklės nėra kad draudžiama angliškai rašyti. Toliau, niekada nesakiau kad kompiuterį gali susidėti už 5 tūkstančius, pasakiau kažkokį komentarą apie "TitanZ". Už 5 tūkstančius gali ne "normalų", o "nesveiką" kompiuterį susibuildinti. Niekas tavęs neužsipuolė, drįsčiau teigti kad tu čia bandai užsipulti ir sukurti problemas, naudok tu ką nori. Su tavim net neverta diskutuoti, nes kiekvieną kartą perverti savo žodžius kitaip. Nereikia nervintis jeigu kažkas turi kitokią nuomonę negu tu, visi čia turi savo skirtingas nuomones, jeigu nesugebi priimti kito nuomonės - tada gal ir neberašyk, nes gadini temą kurios pagrindinė tema: GTA V ant PC, Xbox One, PS4. Kur Rockstar kreips dėmesį į visas 3 platformas. .

Good fucking times. Atsimenu daug senų žaidimų su split screen mode. Gal ateitį kai hardware limitations nebebus problema - splitscreen padarys glorious comeback.

Jezus Marija tai ko tu man cia aiskini kad tu diskutuot nebenori? Tai neberasyk ir viskas neuzes cia. O siaip duodu tau patarima kad geriau pc pigiau nusipirkt tai atrodo esu blogiausias zmogus pasauly. Su tokii poziuriu nudusi greit.

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Jezus marija nudusk tu gal jau, man jau atsibodo tau ta pati kartot nes tu kaip dalbajobas nesupranti nieko. Pirk tu ka nori, svaistyk tu kiek nori pinigu nei as tave pazistu nei tu man cia rupi. Tiesiog pataima duodu jog geriau PC nusipirk gera tai dar cia aiskini man. Geez

Ko tu nervinies, nusiramink nervininke. ;DDD

Simply amazing

Heh, nesinervinu tik atrodo zmogui patari tai sugeba vos ne iskoliot kad patarima duodu kad pc nusipirk geriau. Atsibodo diskutuot tai nediskutuok, nesanciu problemu keli.

Kaip keista, kai "nesančias" problemas būtent tu sukeli. Nereikia pradėti Consoles vs PC ir tikėtis jog visi tau pritars, jeigu tave nervina kitų nuomonė - tada kam su jais diskutuoji?

Simply amazing

(redaguota)

Kaip keista, kai "nesančias" problemas būtent tu sukeli. Nereikia pradėti Consoles vs PC ir tikėtis jog visi tau pritars, jeigu tave nervina kitų nuomonė - tada kam su jais diskutuoji?

Tai jeigu tu konsoliu auka tai ko su manim diskutuoji? Ir kur as sakiau, kad kazkas man turetu pritart?

As problemu nekeliu ir nesakau jog jeigu man pc geriau nei konsole as draugu neturiu ne kaip tu

. :)

Redaguota , nario .weeD`

❤️

Tai jeigu tu konsoliu auka tai ko su manim diskutuoji? Ir kur as sakiau, kad kazkas man turetu pritart?

As problemu nekeliu ir nesakau jog jeigu man pc geriau nei konsole as draugu neturiu. :)

Tai šiais laikais yra tokių prikolų kur draugystė būna tik dėl žaidimų. Susitinka keli draugai ir pasakoja vienas kitam apie žaidimus ir nieką daugiau. Ypač kai tėveliai šiais laikais gali vaikams leisti pirktis tokias konsoles kurios kainuoja didelius pinigus tai jie paskui į mus ir žiūri kaip į keistuolius kurie parašo, kad jiems užtenka tik gero pc.

Šiuo komentaru nieko neįžeisti nenorėjau.

YpIX4xG.jpg

As problemu nekeliu ir nesakau jog jeigu man pc geriau nei konsole as draugu neturiu. :)

Ko tu visą laiką nerviniesi? Išeik tu į lauką gal biškutį, nes per daug pykti ant visų ir visur viską matai kaip stūmimą ant tavęs ar pnš.. Kiek atsimenu tu rašei "O platformą pirkt tą kurią draugai turi be ryšio.". Ką žinau, gal vieniems patinka žaisti be draugų, kitiems ne.

OsVa: Ne, niekas taip nemano. Gerai pasakyta yra: Gerbk kitus - gerbs tave. Jų pinigai - jų sprendimas ką pirkti, galų gale jis nuspręs ar investicija gera ar bloga. Naudoju konsolę bei PC, galiu žaisti ant abiejų ir kas man uždraus kritikuoti tai? Galiu pasakyt begalę konsolių minusų jeigu Jūs pasijausit gerai: hardware/software/community/updates/price ir t.t. Bet taip pat puikiai žinote kad PC turi daug minusų kiek ir tos konsolės.  Galų gale konsolė yra dumb down/remade version of PC.

Simply amazing

(redaguota)

Ko tu visą laiką nerviniesi? Išeik tu į lauką gal biškutį, nes per daug pykti ant visų ir visur viską matai kaip stūmimą ant tavęs ar pnš.. Kiek atsimenu tu rašei "O platformą pirkt tą kurią draugai turi be ryšio.". Ką žinau, gal vieniems patinka žaisti be draugų, kitiems ne.

OsVa: Ne, niekas taip nemano. Gerai pasakyta yra: Gerbk kitus - gerbs tave. Jų pinigai - jų sprendimas ką pirkti, galų gale jis nuspręs ar investicija gera ar bloga. Naudoju konsolę bei PC, galiu žaisti ant abiejų ir kas man uždraus kritikuoti tai? Galiu pasakyt begalę konsolių minusų jeigu Jūs pasijausit gerai: hardware/software/community/updates/price ir t.t. Bet taip pat puikiai žinote kad PC turi daug minusų kiek ir tos konsolės.  Galų gale konsolė yra dumb down/remade version of PC.

Na taip. Pritariu dėl konsolių išbandymo. Kaip ir minėjau šiandien vienoje temoje, ,,Nepabandęs nesužinosi.''.

EDIT:

Sakoma, kad GTA 5 Retail pakuotėje bus 1 diskas. Šią naujieną jau sakiau, o dabar galiu tik pasakyti kokia yra prognozuojama šio disko rūšis. Diskas bus Blu-Ray. Na, kad GTA 5 turės 1 CD tai dar nėra patvirtinta Rockstar kompanijos tiesiogine prasme tiesiog ši informacija buvo rasta GTA 5 kodinguose. Versijų yra įvairių, kad GTA 5 turės nuo 1-3CD ar, net ir 4 CD taip, kad nieko dar garantuoti negalime tiesiog, kad jei bus 1 CD tai jis bus Blu-Ray rūšies.

Redaguota , nario OsVa

YpIX4xG.jpg

Na taip. Pritariu dėl konsolių išbandymo. Kaip ir minėjau šiandien vienoje temoje, ,,Nepabandęs nesužinosi.''.

EDIT:

Sakoma, kad GTA 5 Retail pakuotėje bus 1 diskas. Šią naujieną jau sakiau, o dabar galiu tik pasakyti kokia yra prognozuojama šio disko rūšis. Diskas bus Blu-Ray. Na, kad GTA 5 turės 1 CD tai dar nėra patvirtinta Rockstar kompanijos tiesiogine prasme tiesiog ši informacija buvo rasta GTA 5 kodinguose. Versijų yra įvairių, kad GTA 5 turės nuo 1-3CD ar, net ir 4 CD taip, kad nieko dar garantuoti negalime tiesiog, kad jei bus 1 CD tai jis bus Blu-Ray rūšies.

Privalo būti 1, nes Blu-ray gali talpinti iki 50GB jeigu neklystu, žaidimas nevers daugiau.

Simply amazing

Kur as pykti savo rodau tu man gali paaiskint? :DD Tau cia vienam i lauka reik nueit prasichiunint nes as turbut parasyciau kad konsoles is dalies geresnes (kaip nera) tai tada jau nebebutu pykcio?

Tai kad rasiau konsole pirkt tam kad "draugam" itikt svaistyt pora tukstanciu perkant papildomai konsole tai reiskia kad as draugu neturiu?

❤️

Kur as pykti savo rodau tu man gali paaiskint? :DD Tau cia vienam i lauka reik nueit prasichiunint nes as turbut parasyciau kad konsoles is dalies geresnes (kaip nera) tai tada jau nebebutu pykcio?

Tai kad rasiau konsole pirkt tam kad "draugam" itikt svaistyt pora tukstanciu perkant papildomai konsole tai reiskia kad as draugu neturiu?

Kas būtų tada? Tada pradėčiau juoktis, labai juoktis. Keista būtų iš tikro. Gal tu tiesiog pamiršk šitą skaudžią temą, nes jau nebeįdomu diskutuot kai yra apie ką kitą diskutuot.. pvž... GTA V ant PC, Xbox One, PS4?

Simply amazing

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3856 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...